Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kıbrısta silikon
- Konu Sahibi buzlunane
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
yanı ben kıbrısta doktorlara guvenmıyorum ve cokta basarılı bulmuyorum.
askerı hastaneler ve ydü tıp hariç kktc de dusunme derım..yınede karar senın ama ben orada lefkosadakı devlet hastanesne basagrısı ıcın gıtmıstım.
sureklı basım agrıyodu onun ıcın ama ne ıcın gıdersen gıt ıgne yapıp yolluyolar..hatta o zaman yaptırdıgım ıgneden kaynaklanan bı agrı var kalçamda.
çok yurudugumde yada cok ayakta kaldıgımda agrısını hıssedıyorum kı 5 sene gectı uzerınden.
turkıyede olma sansın varsa kesınlıkle turkıye derım.
kıbrıs tüp bebekte cok basarılı ve cogu ınsan onun ıcın kıbrısa gıdıyo ama onun dısında
hıc onermem.
yanlıs anlasılmasın kıbrıs aşığıyım ve kıbrıslılarıda cok severım ama ne yazıkkı tıpta basarılı degıl devlet hastanelrı.
askerı hastaneler ve ydü tıp hariç kktc de dusunme derım..yınede karar senın ama ben orada lefkosadakı devlet hastanesne basagrısı ıcın gıtmıstım.
sureklı basım agrıyodu onun ıcın ama ne ıcın gıdersen gıt ıgne yapıp yolluyolar..hatta o zaman yaptırdıgım ıgneden kaynaklanan bı agrı var kalçamda.
çok yurudugumde yada cok ayakta kaldıgımda agrısını hıssedıyorum kı 5 sene gectı uzerınden.
kıbrıs tüp bebekte cok basarılı ve cogu ınsan onun ıcın kıbrısa gıdıyo ama onun dısında
hıc onermem.
yanlıs anlasılmasın kıbrıs aşığıyım ve kıbrıslılarıda cok severım ama ne yazıkkı tıpta basarılı degıl devlet hastanelrı.
yanı ben kıbrısta doktorlara guvenmıyorum ve cokta basarılı bulmuyorum.
hıc onermem.
bende hiç hiç güvenemiyorum kıbrıs herşeyiyle mükemmel bi yer ama dediğin gibi hastaneler biraz sıkıntılı 5 sene boyunca burdayım ve türkiyede yaptırma imkanım yok gibi birşey artık olup kurtulmak istiyorum bikini giymeye utandığım için denize giremioyurm bile
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
bende hiç hiç güvenemiyorum kıbrıs herşeyiyle mükemmel bi yer ama dediğin gibi hastaneler biraz sıkıntılı 5 sene boyunca burdayım ve türkiyede yaptırma imkanım yok gibi birşey artık olup kurtulmak istiyorum bikini giymeye utandığım için denize giremioyurm bile
ay evet en kotusude kıbrıs gıbı bı yerde yasayıp denıze memeler olmadıgı ıcın gırememek.
bende yaptırmadan once hep gırnede askerı plaja gıdıyodum tenha dıyee..
senı cok ıyı anlıyorum..
ama bence kotu bı sonuc almaktansa beklemek daha ıyı ..
meraba kızlar kıbrısta özelliklede girnede estetik yaptıran var mı aranızda burada silikon taktırmayı düşünüyorum ama açıkçası korkuyorumda yardımcı olursanız çok sevnirim
canım bende kıbrısta bulundum keşke kıbrısta olsaydım diyorum şimdi özel hastaneler var hatta arkadaşımda orada çalışmıştı 2.kat sırf estetik üzerine şehir dışındakiler hatta ünlüler hep orada yaptırıyorlarmış estetik için ideal yer bence özel hastane olarak 2tane büyük hastane var git bir görüş derim çoğu dokdorlarda türkiyeden geliyormuş
canım bende kıbrısta bulundum keşke kıbrısta olsaydım diyorum şimdi özel hastaneler var hatta arkadaşımda orada çalışmıştı 2.kat sırf estetik üzerine şehir dışındakiler hatta ünlüler hep orada yaptırıyorlarmış estetik için ideal yer bence özel hastane olarak 2tane büyük hastane var git bir görüş derim çoğu dokdorlarda türkiyeden geliyormuş
gerçekten mii bu çok çok iyi bi haber :) hangi hastaneler lefkoşa girnede ki bildiğin bi doktorda var mı görüşmeye ondan başlamak isterim :)
canım arkadaşının çalıştığı hastanenin adı ne biliyo musun :S
kızlar bir doktorla görüştüm burda aklıma bazı şeyler takıldı benim ölçülerimi aldı ben sutyende 80 giyiniyorum çnkü sırtım geniş ve göğüslerimde hiç yok neyse doktor sırt ölçümü 70 olduğunu söyledi ama 70 sutyende üzerime kapanmıyor benim :S:S:S çok zayıf değilim silikon dışardan belli olmaz dedi ama alt kısımları ellediğinde belli olabilir dedi kafam çok çok çok karıştı
Merhaba kizlar. Bende de ayni dert vardi ama artik yok :)) bundan 2 yil once Cem Bey e ameliyat oldum. Kibrisli. o zamanlar ankarada calisiyodu. bana o zman 2012 in sonu veya 2013 baslarinda kibrisa donecegini soylemisti. kesinlikle gorusmeni oneririm. her konuda hastasinin anlayabilecegi dilden cevap veren cok tatli bir insan. cok rahatca gerek telefonda gerek yanina giderek kafana takilan herseyi sorabiliyorsun. goguslerimi goren arkadaslarimdan 3 taneside gidip cem bey e ameliyat oldu. onlarda memnun. onemli olan sizin kafanizdan gecen beden olcusunu istediginizi ona bir sekilde aciklayabilmeniz geri kalani ona birakin. cidden cok iyi. kesinlikle tavsiye ediyorum. ismi cem cerkez. ben ameliyatimi ankara universitesinde olmustum. muhtemelen simdi ozeldedir. cep telefonuda var isteyene verebilirim.