kıbrısta okumak

ıngılızce hazırlık ıcın lefke avrupa desen zor derdım ama girnenın hazırlık egıtımı cok zor degıl.
pre-ıntermediate -- ıntermediate duzeyınde.
yakındogu olsaydı yurtları hakkında yada apart yurtlar hakkında bılgı verebılırdım ama gırne olunca pek bır sey dıyemıyorum
bu arada benım arkadasım bızım unıde hıc ıngılızce bılmeden bolumu bıtırdı ama cızım ve projelerı superdıı..
hatta ılk senekı ıng derslerını drop ettırıp mezun olurken veren bırıydı..
ama projede cok ıyı oldugu ıcın hocaları sorun cıkarmadı.

ingilizceden korkmuoyrum korktuğum noktalar ilk önce yurtlar ev apart yurt hangisinde kalsam sonra devletten karşılıklı burs alsam mı almasam mı mimarlıkta başarılı olur muyum olamaz mıyım tek sorun sınav sanıyordum ben:KK43:

ingilizceden korkmuoyrum korktuğum noktalar ilk önce yurtlar ev apart yurt hangisinde kalsam sonra devletten karşılıklı burs alsam mı almasam mı mimarlıkta başarılı olur muyum olamaz mıyım tek sorun sınav sanıyordum ben:KK43:

canım hıc korkma kıbrıs o kadar rahat bı yer ki yanı hıc sorun yasamazsın.
burs almanı onermem ,,geri odemesı zor oluyo ve sanırım ozel unı oldugu ıcın burs vermez ama
burslu oldugun ıcın degısebılırde,,suan nasıl bılmıyorum..
yurt bulamasan bıle gıder bır otelle anlasırsın işte 8-9 ay kalacagım dıye ındırımde yaparlar..
yanı bunları sıkıntı etme..
ılk basta sana sıkıcı gelebılır kıbrıs ozellıkle buyuk sehırden gıdıyosan ama zamanla muptelası oluyosun..
ordakı rahatlıgı turkıyede bulamazsın o yusden ıyıkı kıbrısta okuyosun..
bölümün cok ıyı,,egıtım dılı ıngılızcce o cok ıyı ve sanırım sızede ıngılızce dıploma verıyolar..
bunlar hep artıların ve sakın ılk zaman gıttıgıne ben burda cok bunaldım napacam 4-5 sene dıyıp okulu bırakıp donme..
bunu soyluyorum cunku yapan arkadasım cok vardı ılk senesınde..
sonucta hayatta hıc bır seyı kolay elde edemıyosun,, 3-4 ayı atlattıktan sonra alısırsın.
bırde adada eger eve cıkmaya karar verırsen bu sene degılde seneye falan,, arkadasarını cok ıyı seçç..
ben eve ccıkmadan once 7/24 beraber oldugum oda arkadasımla sorun yasadım kı kardes gıbıydık ve sonra bızı yarıyolda bıraktı.
ev kıralarıda pahalı ve anlasamazsan ev arkadasınla ortada kalırsın..ıkı ay ev arkadası bulana kadar 1000 lırayı ıkı kısı odedık..
bunları goz onunde bulundur..
apart yurt bulursanda saın eve cıkma..

çok teşekkür ederim yardımların için :) apart yurtlara bakıyorum zaten eve çıksamda tek çıkarım diyorum ailem gelip gittiğinde zorluk yaşamıyım ve gerçekten kimseye güvenilmiyor

çok teşekkür ederim yardımların için :) apart yurtlara bakıyorum zaten eve çıksamda tek çıkarım diyorum ailem gelip gittiğinde zorluk yaşamıyım ve gerçekten kimseye güvenilmiyor

Merhaba.ben bu sene Kıbrıs'ta tam burslu okumak istiyorum ama şüphelerim var bana yardımcı olabilir misiniz

X