kıbrısta mütercim tercümanlık (ingilizce)

manikkk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2.175
2.306
kıbrısta mütercim tercümanlık bölümü hangi üniversitede iyi? girne amerikan ve yakın doğuya tam burs girebiliyorum yada doğu akdenize yarım burslu. sizce hangi üniversite daha iyi. orda okumak istiyorum
girneyi istiyordum ama kampüsü falan çok küçük dediler ve sınıfları lise gibiymiş. ne diyorsunuz napmalıyım ????

Kıbrısta okumuyorum ama duyduguma göre Girnede hayat pahalıymış. Okul yönetimi öğrencileri değil de paralarını önemserlermiş. Bence Yakın Doğuyu tercih et illa orada okumak istiyorsan.

Kıbrısta okumuyorum ama duyduguma göre Girnede hayat pahalıymış. Okul yönetimi öğrencileri değil de paralarını önemserlermiş. Bence Yakın Doğuyu tercih et illa orada okumak istiyorsan.
teşekkür ederim girnenin kampüsü zaten küçükmüş ve amfisi bile yokmus diye duydum. peki öğrenciyi para olarak görüyolarsa 7 yıl kesintisiz burs reklamları var nasıl para alıyolar bizden.? yurtları da yakın doğu ile hemen hemen aynı

Pek bi fikrim yok bence bi rehber hcoasına danışın. Özel okulların her yıl burs vermesi için bazı şartlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…