A Anneyiz1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 181 204 53 37 17 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Anneyiz1 #1 Kıbrıs’ta dr.berk angün de tüp bebek yaptırmak istiyorum yaptıran sorun yaşayan varmı
H hilalkaan55 Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2019 5 0 6 42 17 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Anneyiz1 #2 Zremos .!.: Kıbrıs’ta dr.berk angün de tüp bebek yaptırmak istiyorum yaptıran sorun yaşayan varmı Genişletmek için tıkla... Tanımıyorum canım ama doç. dr ender telli hocamızı öneririm ben çok memnun kaldım bilgi ve ilgisinden.Çok geçmiş olsun
Zremos .!.: Kıbrıs’ta dr.berk angün de tüp bebek yaptırmak istiyorum yaptıran sorun yaşayan varmı Genişletmek için tıkla... Tanımıyorum canım ama doç. dr ender telli hocamızı öneririm ben çok memnun kaldım bilgi ve ilgisinden.Çok geçmiş olsun
B Bgmgnl Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2019 1 1 1 33 21 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Anneyiz1 #3 Ben yaptırdım Berk beye kimyasal oldu 5000 Euro boşa gitti o hastaneyi önermiyorum
A Anneyiz1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 181 204 53 37 11 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Anneyiz1 #4 Bgmgnl .!.: Ben yaptırdım Berk beye kimyasal oldu 5000 Euro boşa gitti o hastaneyi önermiyorum Genişletmek için tıkla... Kesinlikle çok kötü bir hastane sadece paranızı almak için uğraşıyorlar onlar için insan sağlığı hiç önemli değil doktorla görüşmek neredeyse imkansız sadece hemşireyle muhatapsınız ne diyeyim onları Allah’a havale ediyorum
Bgmgnl .!.: Ben yaptırdım Berk beye kimyasal oldu 5000 Euro boşa gitti o hastaneyi önermiyorum Genişletmek için tıkla... Kesinlikle çok kötü bir hastane sadece paranızı almak için uğraşıyorlar onlar için insan sağlığı hiç önemli değil doktorla görüşmek neredeyse imkansız sadece hemşireyle muhatapsınız ne diyeyim onları Allah’a havale ediyorum
P Pamugummmmmm Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2021 62 298 13 37 25 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Anneyiz1 #5 Zremos .!.: Kıbrıs’ta dr.berk angün de tüp bebek yaptırmak istiyorum yaptıran sorun yaşayan varmı Genişletmek için tıkla... Evet malesef ben yaptırdım sonuç negatif Geride üç embriyom kaldı dondurulmuş İnşallah onları denicem
Zremos .!.: Kıbrıs’ta dr.berk angün de tüp bebek yaptırmak istiyorum yaptıran sorun yaşayan varmı Genişletmek için tıkla... Evet malesef ben yaptırdım sonuç negatif Geride üç embriyom kaldı dondurulmuş İnşallah onları denicem
L linda su Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2020 13 2 6 44 28 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Anneyiz1 #6 Kıbrıs’ta nerede hangi hastanede yaptırdınız