- 5 Mart 2009
- 253
- 2
- 35
- Konu Sahibi seymabektas
biz bu yaz sonu gibi kıbrısa taşınıcaz büyük ihtimalle çünkü eşim artık babasına bağımlı çalışmak istemiyor, kendi ayakları üstünde durmak istiyor.
dolayısıyla bir arkadaşı kıbrısta yaşıyor ve gel ben sana iş bulurum dedi ve eşimin işi de hazır sadece bizim gitmemiz kaldı.
ama benim içim gitme taraftarı değil. çünkü eşimin arkadaşından başka kimsemiz yok orda.
nasıl bir yerdir, nasıl geçinilir bilmiyoruz.
ilk defa kıbrısa gidecez.
ailemden uzak kalmayı düşünmüyorum çünkü zaten ailemden uzaktayım.
ailem trabzonda ben bursada yaşıyorum, o konuda bişey değişmicek.
ama hiç olmazsa burda bir sürü çevrem oldu 1 yılda orda kimse yok biraz kafam karıştı yardıcı olun bana....
kıbrısta yaşayan arkadaşlar bana kıbrısın nasıl bir yer olduğunu anlatabilirmi??
birde kıbrıs çok pahalı bir yermiş. ama askari ücret buranın 2 katıymış. nasıl yaşanır bilmiyorum..:1no2:fisfisfisfisfisfisfisfisfisCADIARZU
dolayısıyla bir arkadaşı kıbrısta yaşıyor ve gel ben sana iş bulurum dedi ve eşimin işi de hazır sadece bizim gitmemiz kaldı.
ama benim içim gitme taraftarı değil. çünkü eşimin arkadaşından başka kimsemiz yok orda.
nasıl bir yerdir, nasıl geçinilir bilmiyoruz.
ilk defa kıbrısa gidecez.
ailemden uzak kalmayı düşünmüyorum çünkü zaten ailemden uzaktayım.
ailem trabzonda ben bursada yaşıyorum, o konuda bişey değişmicek.
ama hiç olmazsa burda bir sürü çevrem oldu 1 yılda orda kimse yok biraz kafam karıştı yardıcı olun bana....
kıbrısta yaşayan arkadaşlar bana kıbrısın nasıl bir yer olduğunu anlatabilirmi??
birde kıbrıs çok pahalı bir yermiş. ama askari ücret buranın 2 katıymış. nasıl yaşanır bilmiyorum..:1no2:fisfisfisfisfisfisfisfisfisCADIARZU