canım bayramda işlem yapıldı sanırım konaklama dahil fiyatlar nedir donör seçimine nasıl karar verdiniz embriyoya genetik tarama yapılıyormu eğer tutmazsa 2. ve 3. denemede ne kadar fiyat istiyolar. kusura bakama senin sonuç ne zaman belli olacak . çok şey sordum ama bende yaptırcam kışın .
ya inşaallah senin tedavin başarılı sonuçlanır.banada umut olursun.
canım bayramda işlem yapıldı sanırım konaklama dahil fiyatlar nedir donör seçimine nasıl karar verdiniz embriyoya genetik tarama yapılıyormu eğer tutmazsa 2. ve 3. denemede ne kadar fiyat istiyolar. kusura bakama senin sonuç ne zaman belli olacak . çok şey sordum ama bende yaptırcam kışın .
ya inşaallah senin tedavin başarılı sonuçlanır.banada umut olursun.
Canım cuma günü başladık tedaviye bayramda transferim olacak özellikle öyle seçtik bayramda tatile gidiyoruz diycez ailelere bide bunu düşünüyoruz bunca işin arasında inşallah olumlu olurum sana da umut olur benim sürecim
selamlar dr berk bey e bende gittim ama pek memnun kalmadım euroCare tüp bebek merkezi sayesinde gebe kaldım çok ilgililer gebeliğim devam ediyor şuan ve hala iletişimi koparmadılar tavsiye ederim Allah razı olsun 37 yaşında dr..armagan sayesinde gebe kaldım
Cok gecmis olsun. ben de kibris magosaya buyuk umitlerle gittim. esim spermini verdi. bize 5 gun sonra transfer yapilacak dendi. transfer icin bir gun once aranip randevu saati belirlendi. ertesi sabah hastaneye transfer icin gittigimizde embriyolarda kromozomlar saglam degil, transfer yapilamaz dendi ve esimden tekrar sperm alindi. istanbula donduk 15 gun sonra tekrar kibrisa gittim. 2 embriyo transferi yapildi. hic kimildamadan yattim. ilaclari saatinde aldim. ilk kan testi pozitif cikti. iki gun sonraki kan testi negatif cikti. istanbuldaki doktorum % 80 basari var demisti. Sonuc negatif cikinca % 80 basari nerede diye sordugumda 3. denemede olacagini soylediler. Ilk gorusmede 3. denemeden hic bahsedilmemisti. Birkac ay dinlendikten sonra 2. transfere gidecegim. Transfer parasi odeyecegim.