Tüp Bebek Merkezleri kıbrıs taki tüp bebek merkezleri

rowina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
774
31
48
Diğer
mrhb. arkadaşlar kıbrısta dnsyn yapan tüp bebek merkezleri var yapan yapma aşamasında olanlar karar verememe durumu kafası karışık olanlar gelin paylaşalım birbirimize yardımcı olalım bilgi bilgiyle bilgilenir.....
 
iyi olarak bildiğim
halil ibrahim TEKİN orta doğu balkanlar
savaş ÖZYİĞİT kıbrıs tüp bebek
berk ANGUN dünya tüp bebek merkezleri
 
iyi olarak bildiğim
halil ibrahim TEKİN orta doğu balkanlar
savaş ÖZYİĞİT kıbrıs tüp bebek
berk ANGUN dünya tüp bebek merkezleri


Merhaba şimdi gördüm sayfayı...
Bende HİT e gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa...::))
 
Merhaba şimdi gördüm sayfayı...
Bende HİT e gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa...::))
mrhb canım açmıştım ama kimse uğramadı evet HİT iyi bir dr çokta başarılı bazı insanlar onu ukala kendini beğenmiş tam ters bi adam diye yorumluyorlar olsun bunları önemsemeyelim çünkü önemli olan başarılı olması adamın baya dnrleri var dönor konusunda çok rahatmış canım yabancılarla birlikte çalışıyormuş fabrika gibi yani umarım emeklerin boşa çıkmaz öpüyorum seni :))))
 
ben berk beyden memnun kalmadım dıger merkezlerelede ıletışım ıçındeydım onlarda işinde çok ıyı olmadıgını anlayınca bu işte bır numara olan hıt gıttım onun hakkında olumsuz yazılar yuzunden ılk ona gıtmedım sonra ona gıttım ıletışımızde çook ıyı ve ben kendısınden ve klıgınden memnun kaldım guvenırlıgı yuksek bırde çok ıyı nıyetlı hekım 24 haftalık hamılege gırmek uzereyım tek telefonumla haallaaaa yanımda ıyıkı halıl beyı tanıdım içim rahat donor konusunda .....çunku yasal dıger klınıklerde bız sıze gore sectık dıyoor o kadar ama onlar cyros ban sperm katogundan emrıyoloklarla tum ozellıklerı gorerek sectık....ıkıncı donosyona karar verırsem yıne halıl beye gıderimmmmmm
 
mrhb canım açmıştım ama kimse uğramadı evet HİT iyi bir dr çokta başarılı bazı insanlar onu ukala kendini beğenmiş tam ters bi adam diye yorumluyorlar olsun bunları önemsemeyelim çünkü önemli olan başarılı olması adamın baya dnrleri var dönor konusunda çok rahatmış canım yabancılarla birlikte çalışıyormuş fabrika gibi yani umarım emeklerin boşa çıkmaz öpüyorum seni :))))

ben çook memnun kaldım sıcak kanlı ve insanlıklıydı tamtersı bana dedıkı yavrum34 sen çook yorulmuşsun dosyama baktı çok koşturmuşsun dedı ben senı bu klınıkten anne yapmadan bırakmıyacam dedı aynen oylede yaptı ben hıç olumsuzlukla karsılaşmadım hala goruşuyoorum çok sevdıgım bır hekım asılsız yazılara bakalmayım bazı haddını kendını bılmez ınsanlar ona karsı yaptıgı saygısızlıkları anlatmadan dırek adama bıze bunu yaptı dıyyoor bende ılkınde o olumsuz yazılar yuzunden gıtmedım ama keşke kımseyı dınlemeseydım çok ıyı bır ınsan hır soyledım sızın hakkınızda boyle dıyoorlar dedım bırı bana işimi ogretırse çok bılmışlık saygısızlık yaparsa tepkısını duşunun
ben çok koylu cahıl ınsan gordum orda onlara çok ınce zarıf davranıyoor ınsan ayrımı yoook herkese eşit davranıyoor ıyıde veeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sunu soylemelıyım ınsan olanla ıletısımı ıyımı ama karsı taraf saygısızca davranırsa oda tepkısını koyar bu berk için oyle savaş ve fırdevs şevket ıçındeeeeeeeeeee onlarıda tanıdım....ters gelen bıse olunca her ınsanın tepkısı aynı olur HITTTTTT GUVENIN ARKADASLAR
 
bende oraya gittim ilk tüp bebek denemem orada yapıldı ama maalesef başarısız oldu.sizin nasıldı olumlu sonuç alabildiniz mi
 
Sadece erkek bebek isteğim üzerine Şişli Amerikan Hastanesinden Cengiz beyin önerisiyle Kıbrıs Dünya Tüp bebek merkezine gittik. Cengiz beyi eşimin arkadaşının (ki kendisi siyasette etkin bir insan) tavsiyesi için tercih etmiştik.

İnsan hastasına telefonda hadi meşgülsün bir ara dönmezmi? Ben haftada 3 gün şehirler arası yol yapıp geliyorum herşey güzel herşey normal deyip yolluyorsun. Yumurta gelişimimi Cengiz Alataş izledi. Gonal f ler centrotide lar aman allahım ne iğneler herşey ayda bir iki tane olan yumurta sayımın 12 ye çıkması içinmiş. Veren Rabbim 1 yumurtaya da verir. Bu arada eşimin sperm sayısı 30 milyon morfolojiside gayet normal kendi üroloğu her şekilde bebeğiniz olur sakın kıbrısa gitmeyin o işlere bulaşmayın dedi. Dinlemedik ben erkek bebek istiyorum ya. Kıbrıs'ta toplanacaktı. Korkularım vardı merdiven altı operasyonları buradan o kadar çok okumuştum ki. Ama biz hem eşimin arkadına hem de doktorumuza güvendik. Ercan havaalanından karşılandık bir otele yerleştirdiler. Sözüm ona 5 yıldızmış. Ben öyle pis öyle ucuz kokan bir otelde ilk defa kaldım (Malpas) .

Tamam dedik eşimle bebişimiz olacak ya tüm bunları ilerde macera diye anlatırız diye güldük. Sabah oldu 6 da alındık. Eşimle bir bilinmeze gidiyoruz. O kadar erken bir saat ki insan gelenlere bir şey ikram eder hiç olmazsa çay eşimin şekeri var rengi sapsarı oldu hemşirelere eşimin şekeri olduğunu durumunun iyi olmadığını defalarca söylüyorum onlar sadece beni anesteziye almakla meşguldüler eşime de sperm örneği ver demişler. Perdelerle ayrılmış yataklardan birinde bekliyorum, yan taraftaki yatakta bir bayan da bekliyor hiç konuşmadık. Sonra yumurtalarım toplandı uyandım bu arada 5 gün geçti kolumda hala anestezinin ağrısı var. Eşim çok hassas ve sinirli biri ağrı çekiyormuşum gibi durmuyorum yanında. Eşim işimiz bittiyse kahvaltı edip geleceğim şekerim iyice düştü dedi. Muhasebeye bakan kadın "durun parayı ödemeden bir yere gitmeyin" dedi. Eşim bir köpürdü. "Biz canımızı buraya bırakmışız nereye kaçıyoruz burası ne biçim bir işletme...." dedi sonra cebinden abartmıyorum bir balya dolar çıkardı attı "yeterli mi efendim" dedi. Çıkıyoruz kadın "durun saymadan gitmeyin" demez mi. Çıktık eşimin morali yerine gelsin diye normal bir günde dışarda kahvaltı ediyormuş gibi yaptım ama sonuçta anesteziden çıktım.

Sonra döndük vay efendim bir daha örnek verin sayı yetrli değil. Daha 4 gün önce eşim saydırdı 30 küsür milyon çıktı. Birde bu işlem için cinsel perhiz gerekir bir daha örnek ne demek. Otele döndük uçağın kalkışına değin restorantında bekliyoruz yemek yiyoruz arkasından garson hemen hesap istiyor. Kahve içiyoruz hesap istiyorlar. Hizmet sıfır. Sonra döndük haber bekliyoruz arıyorlar 12 yumurtadan 9 tanesine işlem yapılmış 5 tanesi döllendi ertesi gün 2 si uygun değil ama diğer 3 ü son derece sağlıklı ilerliyor. Genetik tarama da istediydik bir günde onun için bekliyoruz uçağa binmemize 10 saat var hala arayan yok biz ısrarla arıyoruz. En son bir kadın aradı embriyolog değilmiş 3 embriyoda da genetik hastalık bulunmuş gelmeyin dedi. Eşim de bende işlem yapılmadığı konusunda hem fikiriz.

İşte böyle canlar bulunduğunuz yer neresiyse orada kendi doktorunuzdan şaşmayın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Kıbrıs'ta faaliyette olan Sağlık şirketiyiz.Öncelikle Adamıza bir hastamızın gelip böylesi bir durumla karşılaşmış olmasının derin üzüntüsü içindeyim.İns. böyle bir durum bir daha yaşanmaz. Bu süreçte hastalarımızın alacağı hizmet, kişisel talepleri, tedavi kapsamı ve beklentilerinin tam manasıyla karşılanması en önemli hususlardandır. Bahsettiğimiz tüm bu süreçler hastanın kendi ülkesinde başlar, tıbbı seyahati ve tedavi sırasında ve hatta tekrar evine dönüp, iyileşme süresincene kadar devam eder.İşte bu yüzden biz adamıza gelen ihtiyacı olan,tedavi almak isteyen hastalarımıza her konuda rehberlik ve danışmanlık hizmeti veriyoruz.Danışmanlık hizmetlerimizin en önemli unsurlarından biride sağlık sunucusu olan hastanelerimiz ile sağlık hizmeti alan hastalarımızın tedavi sürecinde oluşabilecek anlaşmazlık ve eksik hizmet yaşanması durumunda her zaman hastalarımızın yanında olmamızdır. Adamızdaki tüm Tüp bebek merkezlerini ve hocalarımızı tanıyoruz.Anlaşmalı çalıştığımız iki merkezimiz bulunuyor.Merkezlerimizin ikiside Akridite olmuş Iso belgeli,başarılarını kanıtlamış merkezlerimizdir.İhtiyacı olan veya daha detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler.
 
Canım ben dünya tüp bebek merkezine gittim kıbrısta. Dr Berk Angün bey çok iyi, çok başarılı bir doktor. Onun sayesinde anne oldum. Her gün şükrediyorum. Denemediğim yöntem kalmamıştı.... Neler neler yaşadım bir bilseniz.... Şükürler olsun ki Dr Berk beyi buldum. Çok güvenilir bir merkez, ben çok memnunum arkadaşlar, size de tavsiye ederim.
 
merhaba arkadaşlar. ben ayla. ben 35 yaşındayım. geç evlendim. eşimle çocuk sahibi olmak istiyoz. doktora gittik. doktor yumurtaların bitti dedi. anne olamazsın dedi. her gece dua ettim. allahıma yalvardım anne olmak istiyom ben de. eltimin arkadaşı kıbrısa gitmiş çocuk sahibi olmuş. bana yardım edin. ben de çocuk sahibi olabilermiyim?
 
Benim esimde azoospermi bnde anne olmak istiyorum tek yöntem sperm donasyonu galiba ben merkez bakiyurm sanırım bahcecinin Kıbrıs merkezini tercih edicem ama önce eşini ikna etmem lazım
 
Cok gecmis olsun. ben de kibris magosaya buyuk umitlerle gittim. esim spermini verdi. bize 5 gun sonra transfer yapilacak dendi. transfer icin bir gun once aranip randevu saati belirlendi. ertesi sabah hastaneye transfer icin gittigimizde embriyolarda kromozomlar saglam degil, transfer yapilamaz dendi ve esimden tekrar sperm alindi. istanbula donduk 15 gun sonra tekrar kibrisa gittim. 2 embriyo transferi yapildi. hic kimildamadan yattim. ilaclari saatinde aldim. ilk kan testi pozitif cikti. iki gun sonraki kan testi negatif cikti. istanbuldaki doktorum % 80 basari var demisti. Sonuc negatif cikinca % 80 basari nerede diye sordugumda 3. denemede olacagini soylediler. Ilk gorusmede 3. denemeden hic bahsedilmemisti. Birkac ay dinlendikten sonra 2. transfere gidecegim. Transfer parasi odeyecegim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ben dünya tüp bebek merkezine gittim kıbrısta. Dr Berk Angün bey çok iyi, çok başarılı bir doktor. Onun sayesinde anne oldum. Her gün şükrediyorum. Denemediğim yöntem kalmamıştı.... Neler neler yaşadım bir bilseniz.... Şükürler olsun ki Dr Berk beyi buldum. Çok güvenilir bir merkez, ben çok memnunum arkadaşlar, size de tavsiye ederim.
slm.antalyadan aylin ben dr.berk angün bende gitmeyi düşünüyorum nasıl bana bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
 
selamlar dr berk bey e bende gittim ama pek memnun kalmadım euroCare tüp bebek merkezi sayesinde gebe kaldım çok ilgililer gebeliğim devam ediyor şuan ve hala iletişimi koparmadılar tavsiye ederim Allah razı olsun 37 yaşında dr..armagan sayesinde gebe kaldım
 
Back