Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi olarak bildiğim
halil ibrahim TEKİN orta doğu balkanlar
savaş ÖZYİĞİT kıbrıs tüp bebek
berk ANGUN dünya tüp bebek merkezleri
mrhb canım açmıştım ama kimse uğramadı evet HİT iyi bir dr çokta başarılı bazı insanlar onu ukala kendini beğenmiş tam ters bi adam diye yorumluyorlar olsun bunları önemsemeyelim çünkü önemli olan başarılı olması adamın baya dnrleri var dönor konusunda çok rahatmış canım yabancılarla birlikte çalışıyormuş fabrika gibi yani umarım emeklerin boşa çıkmaz öpüyorum seni :))))Merhaba şimdi gördüm sayfayı...
Bende HİT e gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa...::))
mrhb canım açmıştım ama kimse uğramadı evet HİT iyi bir dr çokta başarılı bazı insanlar onu ukala kendini beğenmiş tam ters bi adam diye yorumluyorlar olsun bunları önemsemeyelim çünkü önemli olan başarılı olması adamın baya dnrleri var dönor konusunda çok rahatmış canım yabancılarla birlikte çalışıyormuş fabrika gibi yani umarım emeklerin boşa çıkmaz öpüyorum seni :))))
Bende Lefkoşa tüp bebek merkezine gittim.Ekip çok iyi arkdaşlar.mehmet bey çok ilgilendi.
slm.antalyadan aylin ben dr.berk angün bende gitmeyi düşünüyorum nasıl bana bilgi verirseniz sevinirim teşekkürlerCanım ben dünya tüp bebek merkezine gittim kıbrısta. Dr Berk Angün bey çok iyi, çok başarılı bir doktor. Onun sayesinde anne oldum. Her gün şükrediyorum. Denemediğim yöntem kalmamıştı.... Neler neler yaşadım bir bilseniz.... Şükürler olsun ki Dr Berk beyi buldum. Çok güvenilir bir merkez, ben çok memnunum arkadaşlar, size de tavsiye ederim.
selamlar dr berk bey e bende gittim ama pek memnun kalmadım euroCare tüp bebek merkezi sayesinde gebe kaldım çok ilgililer gebeliğim devam ediyor şuan ve hala iletişimi koparmadılar tavsiye ederim Allah razı olsun 37 yaşında dr..armagan sayesinde gebe kaldım