• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıbrıs Dr zehra onar sekerci hastaları.

akideciknane

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
1.170
980
323
Kızlar donasyonla tedavi goreceklere her soruyu cevaplayacagimiz bir konu acdim.kendimde zehra hanımla bebek sahibi olmuş biriyim .kendisi bu sayfayi takip edecektir.

Ben de Dr.Zehra’nin hastasiyim, her sekilde referans olurum ve her turlu soruya cevap veririm. Ikizlerimi erken dogum nedeniyle kaybettim, yem Dr. Zehra hem Zeren her zaman yanimdaydi. Dr. Zehra sadece harika bir doktor degil ayni zamanda muhtesem bir insan.

Arkadaşlar iyi günler dilerim öncelikle..ben iki defa tüp bebek yaptırdım olmadı yumurta rezerv düşüklüğü dediler.yaştan dolayı yumurtalarım neredeyse yok denecek kadar az ve zayıfmış...Kıbrıs 'a gitmemizi orda denememizi tavsiye ettiler..bu konuda fikirlerinizi bekliyorum ?

Benim yaşım 43 yumurta rezervim azaldı. Tüp bebek için kıbrısta ne kadar harcama yapmamız gerek bilmiyorum. Biz parayı ayarlayana kadar yumurtalarım bitmesin diye dondurmak istiyorum ama yumurta dondurup saklamanın fiyatı nedir acaba bilen varmı ?

Back