geçmiş olsun canım. ama en azından artık sorunu biliyorsunuz ve bildiğim kadarıyla tedavisi de kolayca yapılıyor. yani çok kısa zamanda bebişine kavuşabilirsin artık. inşallah en kısa zamanda allah muradını versin.
spermiyogram için de ben 3 gün beklenmesi lazım diye biliyorum ama neticede sonuçları değerlendirecek olan dr da 2.5 güne göre değerlendirir. zaten bildiğim kadarıyla bu gibi durumlarda biden fazla kez spermiyogram yapılıyo.
hadi hayırlısı canım, allah gönlüne göre versin..
geçmiş olsun arkadaşım değerleri aldınızmı nasıl.benimde eşim de varikosel var 3 hafta önce ameliyat oldu çok kolay bir ameliyat.sayı çok düşmüş bizde.artık 2.5 ay sonrayı bekliyoruz test yapılacak işallah düzelme olur.
canim basligi okuyunca cok sasirdim birden duraksadim.
keske hekli cikmasaydim. canim 2.5 gunluk perhiz etkiler mi etkilemez mi bilmiyorum ama bence doktorunuza soyleyin. boyle bir durum var. biz 2.5 gunlukken verdik deyin. o size ne yapmaniz konusunda yonlendirir. yeniden yapalim veya o perhiz suresi bu durumu degistirmez vs vs. diye.
canim burada varikosel olup da cok da cabuk hem de normal yoldan hamile kalan cok arkadasimiz var. siz geregi neyse yapin. ve bol bol dua et. yer gok dua ile derler ya. Ben eminim yakinda ban de hamileyiiim diye acacaksin basligini.
simdi internetten bakiyorum da bak ne diyor
İlaçla tedavisi yoktur varikoselin. Dünyada en çok kabul gören tedavi şekli cerrahi tedavidir. Birkaç değişik cerrahi alternatif söz konusudur ama temel yaklaşım cerrahi tedavidir. İnfertil, yani çocuk sahibi olamayan çiftlere gelince de, buradaki yaklaşım zaten sperm tahlilinde bozulma olduğu takdirde tedavi edilir. Yoksa varikoselli bir erkeğin temelde tedaviye ihtiyacı yoktur.
yani esinin spermlerini etkilemiyorsa demek istiyor ki tedavi edilmesine gerek yoktur. canim yani esinin sperm sonuclarini 2.5 gunluk perhiz etkileyebilir. onu doktora mutlaka soylemelisin.
Testin sonucunu telefonda öğrendik. 2,5 günlük sonuç 18 milyon ve %33 hareketli imiş. Raporu göndermedikleri için başka bir bilgimiz yok.
Deneyimli arkadaşlar yorumlarsanız çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?