Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canimn bn sagliksiz oldugunu dusunmuyorum sonuc olarak arkasinda etiketi var bak bakalim 100 gramindaki lif oranina aadeyle karslastir cok abarti yoksa dene derim buarad cok tatli ihtiyacin oluyosa annem bana sekersi recel yapti sekersiz asure yapti ki o bi ogun yerinede gecer hem saglikli hem inan bna cok tatli ve cok tok tutuyo tarifini verebilirim bi dene:))
Kızlar Selam..
21 yaşındayım,1 yıllık evliyim, 1,68 boy ve 75 kiloyum..
Eşim çevremdekiler kilo ver çok yiyorsun diye başımın etini yiyorlar.
Şaka maka dün bayram kıyafeti alayım diye çıktım giydiğim hiçbirşey olmadı üstüme çok mutsuzum(((
bir ara 2 ayda 8 kilo falan vermiştim ama şimdi veremiyorum üstelik sporada gidiyorum olmuyor
tek sorunum aşırı çikolata yiyorum tatlı bişeyler yiyiyorum, doktor insülin direncimi dengelesin diye glukojen gibi bir şeker ilacı verdi o bile iştahımı kesmedi ya ((
bana günde hiç yemek vermesinler direk tatlı versinler yeter
boydan biraz kurtarıyorum ama iş kabinde kıyafet denemeye gelince olmuyor hiçbişey, 42 beden giyiyorum.
mağazalarda kalan bedenler olur ya, s xs gibi, ne kadar özeniyorum içine girebilmek için ama olmuyor işte (
işin kötüsü artık eşimde beğenmemeye başlıyor sanırım korkuyorum ((
çok uzattım kusura bakmayın,
sormak istediğim: ben bu kflakes lere başlayacağım ama şu tatlı ihtiyacımı giderebilmek için çikolatalı olanını alsam olmazmı?
meyve ve sadesi midemi bulandırıyor yiyemiyorum
arkadaşıma sordum az önce, onlar çocuklar için hiçbir etkisi olmaz diyor, onu yemekle yağlı ekmek yemenin hiç bir farkı yok diyor,
öyle olsa nie üretsinler ki o zaman ?
sizin düşünceniz nedir, veya duydunuz mu böyle birşey,
inanıyorumki çikolatalı olan tahıllısından yersem tatlı ihtiyacımı da bastırır gün içinde idare eder o beni,
birde bunu gün içerisinde (sade de almış olsam çikolatalı da) her açlık hissettiğimde yesem kilo vermeye bir yan etkisi olur mu, yoksa belli başlı öğünler demi yiyeceğim,
birdee special k nin krakerleri var domatesli ve fesleğenli onları atıştırmalık tüketmemin sakıncası varmı,
değerli yorumlarınızı bekliyorum
Öncelikle inşallah istediğin kadar kilo verirsin. Benim kilo problemim yoktu geçen seneye kadar fakat bir süre evde durdum çalışmıyordum, sonuç olarak kilo aldım. Diyete başlayayım dedim artı olarak egzersiz yaptım biliyorum inanmayacaksınız ama kilo vermem gerekirken kilo aldım 70 oldum. 2 haftada 3 kilo aldım. Special k yedim sabahları. Ara öğünlerde elma fındık üzüm yoğurt. Öğlenleri salata. Akşamları sebze yemeği. Gün içinde bolcana su. Her gün en az 10-15 dk egzersiz ama faydasını görmedim. Bende psikolojik olarak çöküntüdeyim. Hiçbir kıyafetim olmuyor artık. Bende bilmiyorum ne yapacağımı. İnşallah bir an önce kilo veririz.