KFlakes, Nesfit, Special K....

shineumu

Kocasını Çok Seviyor
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
288
2
116
İstanbul
Kızlar Selam..
21 yaşındayım,1 yıllık evliyim, 1,68 boy ve 75 kiloyum..

Eşim çevremdekiler kilo ver çok yiyorsun diye başımın etini yiyorlar.
Şaka maka dün bayram kıyafeti alayım diye çıktım giydiğim hiçbirşey olmadı üstüme çok mutsuzum:((((
bir ara 2 ayda 8 kilo falan vermiştim ama şimdi veremiyorum üstelik sporada gidiyorum olmuyor
tek sorunum aşırı çikolata yiyorum tatlı bişeyler yiyiyorum, doktor insülin direncimi dengelesin diye glukojen gibi bir şeker ilacı verdi o bile iştahımı kesmedi ya :(((
bana günde hiç yemek vermesinler direk tatlı versinler yeter :(

boydan biraz kurtarıyorum ama iş kabinde kıyafet denemeye gelince olmuyor hiçbişey, 42 beden giyiyorum.
mağazalarda kalan bedenler olur ya, s xs gibi, ne kadar özeniyorum içine girebilmek için ama olmuyor işte :((

işin kötüsü artık eşimde beğenmemeye başlıyor sanırım korkuyorum :(((

çok uzattım kusura bakmayın,
sormak istediğim: ben bu kflakes lere başlayacağım ama şu tatlı ihtiyacımı giderebilmek için çikolatalı olanını alsam olmazmı?
meyve ve sadesi midemi bulandırıyor yiyemiyorum :(
arkadaşıma sordum az önce, onlar çocuklar için hiçbir etkisi olmaz diyor, onu yemekle yağlı ekmek yemenin hiç bir farkı yok diyor,
öyle olsa nie üretsinler ki o zaman ?
sizin düşünceniz nedir, veya duydunuz mu böyle birşey,

inanıyorumki çikolatalı olan tahıllısından yersem tatlı ihtiyacımı da bastırır gün içinde idare eder o beni,
birde bunu gün içerisinde (sade de almış olsam çikolatalı da) her açlık hissettiğimde yesem kilo vermeye bir yan etkisi olur mu, yoksa belli başlı öğünler demi yiyeceğim,

birdee special k nin krakerleri var domatesli ve fesleğenli onları atıştırmalık tüketmemin sakıncası varmı,
değerli yorumlarınızı bekliyorum

teşekkürler

Son düzenleme:
merhaba canım ben de onun sadesını aldım ben de yıyemedım mıdem bulandı ama cıkolatalısını dene ıstersen belkı yıyebılır ama muhtış bagırsak calıstırıyor mutlaka faydası vardı olmaz olurmu ama her ogun degıl tek ogunde yemen lazım

:16::16:zayıflayamam dıye asla dusunme canlı ornek benım 2 dogum yaptım doguma gırdıgımde:1::1:85 kıloydum offf cok kotuydu hayatta zayıflayamam ben derdım senın gıbı kıyafet bıle almak ıstemezdım olmuyordu cunku tek kurtarıcım sıyah esofmanlardı :25:herkese ımrenır renklı renklı gıyımnek ısterdım veeee sonunda:21::21:başardım 20 kılo verdım 1 yılda gercekten ınsanı mutlu edıyor umarım sende de en kısa zamnda canım zayıflar ve ıstedıgın gıbı gıyınırsın

inşallah ya bu gerçekten çok stres ve sıkıntılı bir durum,
herşeyden önce hareket etmeyi de engelliyor,
ayrıca pco hastasıyım ve mutlaka vermem gerekiyor, çocuk düşünürsem zayıflamam gerekiyormuş vb birsürü sıkıntı var,
inşallah arkadaşlar cok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için,,

çikolataısıyla başlayalım diyorum,
bu konuda başka bir bilgisi olan varsa ve aydınlatırsa çok sevinirim..

inşallah ya bu gerçekten çok stres ve sıkıntılı bir durum,
herşeyden önce hareket etmeyi de engelliyor,
ayrıca pco hastasıyım ve mutlaka vermem gerekiyor, çocuk düşünürsem zayıflamam gerekiyormuş vb birsürü sıkıntı var,
inşallah arkadaşlar cok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için,,

çikolataısıyla başlayalım diyorum,
bu konuda başka bir bilgisi olan varsa ve aydınlatırsa çok sevinirim..

Arkadaşınızın dediği yanlış bence. Ben ve annem diyette öğle yemeği olarak yoğurdun içine koyup yerdik ve o kadar tok tutuyor ki bu şekilde kilo verdik. Kilo vermeye yararlı gerçekten. Çikolatalısını hiç denemedim ama dediğiniz gbi tatlı isteğinizi bastıracağını düşünüyorum bende :31:

Yorumları okumadım bence SAKIIN kullanmayın onları. Ben onlarla zayıflamaya çalıştım 3-4-5... derken ideal kiloma geldim. Artık normal kahvaltı, normal öğün derken benim kilolar pıt pıt geri gelmeye başladı. Şekerden başka bir şey değil ve protein olmadığından tok tutmuyor... Birazcık boğazımızı tutacağızz demek kii. Kendini tut ve 2 günde bire indir kilo verdikçe insan zaten insan o güzel vücuduna kıyamıyor ve yiyemiyor. İllaki kahvaltılık gevrek alacağım diyorsan Eti'nin Lifalif Yulaf Ezmesi var diğerlerine göre daha uygun ve porsiyon olarak küçük ve daha doyurucu.:21:

swarley ; teşekkür ederim yorumun için,
tok tuttuğunu biliyorum bende sütle duymuştum da yoğurtla hiç duymamıştım onuda deneyeceğim sadesinimi yiyordun

uzuninceyol
doktorlar hamilelere bile veriyormuş bir arkadaşım hamile gerçekten lif kaynağı olduğu için faydalıymış etkili olduğunu düşünüyorum bende

Yorumları okumadım bence SAKIIN kullanmayın onları. Ben onlarla zayıflamaya çalıştım 3-4-5... derken ideal kiloma geldim. Artık normal kahvaltı, normal öğün derken benim kilolar pıt pıt geri gelmeye başladı. Şekerden başka bir şey değil ve protein olmadığından tok tutmuyor... Birazcık boğazımızı tutacağızz demek kii. Kendini tut ve 2 günde bire indir kilo verdikçe insan zaten insan o güzel vücuduna kıyamıyor ve yiyemiyor. İllaki kahvaltılık gevrek alacağım diyorsan Eti'nin Lifalif Yulaf Ezmesi var diğerlerine göre daha uygun ve porsiyon olarak küçük ve daha doyurucu.:21:

Pardon da günün 3 öğünü yerseniz onu tabi ki kiloyu geri alırsınız. Normal öğün ve kahvaltımı da gayet yaptım ben, yoğurtla yememin nedeni de tok tutmasıydı.

abartmamak kaydıyla bence kullanılabilir bir ögünde tatlı isteğini bastırmak için. ama bence kuru meyvelerden yararlan.

Faydası olmasa yapmazlardı heralde.
Arkadaşının dediği çocuklar için olan nescuikin senin yiyeceğin nesfit ya da special k nın olması gerek.
İçinde bitter çikolata var zaten, bence tatlı ihtiyacını karşılamak için yiyebilirsin.
Kuru kayısı da tatlı ihtiyacını bastırabilir ayrıca.

Canım bende special k nin krakerlerini tavsiye etmiyorum, üzerlerinde 66 kalori yazıyor ama arkasında yazanları okursan 15grmı 66 kalori, paket 30gr yani bir paketi yediğinde 132 kalori falan alıyorsun, ayrıca krakerler tuzlu, ben zararlı olduklarını düşünüyorum. Bu yüzden yiceksen bile bir günde paketin yarısını falan ye bence.

Kusura bakmayın ama "çocuklar için" diyen arkadaşınız fena saçmalamış :)
Çocuklar için olan cornflakesler belli zaten.
Besin değerlerine bakarsanız en azından kalori açısından çikolatalı nesfitin de bir farkı olmadığını görürsünüz.
Hatta ben kalori olarak nesfitten 20-30 kalori daha fazla olan;ama ciddi manada enfes ve çikolatalı bir cornflakesi sadece kahvaltılarda yiyerek kilo vermiştim.Böyle de yapabilirsiniz bence.
Ama önce dayanıklılık durumunuzu test edin.Yani ne kadar sıklıkta yemek yemeniz ideal oluyor vs.bunlara bakın.Ona göre bir program belirleyin.
Ben kahvaltımı zaten geç yapıyorum diyet döneminde;kahvaltı-akşam yemeği arasında da fesleğenli krakerlerden yiyordum.Bir paketi 112 kalori mi ne oluyor zaten,oldukça da lezzetli.
Ama diyelim ki siz erken kahvaltı yapıyorsunuz,daha çok öğününüz oluyor o zaman yarım paket falan yiyebilirsiniz.
Yalnız dikkat etmeniz gereken şey,bu saydıklarınızı erken yemeniz.
Yani nesfit olsun,başka bir gevrek olsun akşam yemeğinde yemeyin.Akşam yemeğiniz çorba,tavuk gibi proteinli bir besin yada sebze olsun.
Kraker de karbonhidratli olduğu için her halükarda akşamdan önce tüketmenizde yarar var.

Kızlar ben nesfit cilekliyi kullandım uzun süre.Bir öğün de onu yiyordum genelde.Kilo verdirmez aldırır diye birşey yok ölçülü yemen lazım gayet tok tutan bir besin.Üstelik gerçekten tatlı ihtiyacını karşılıyor.Genelde nesfit i bimden alırım bu sabahta öyle yaptım.Paketi değişmiş sandım.Yediğimde tadının farklı olduğunu görünce 'allah allah tadı muthis formulunu mu değiştirmişler ne' diye paketi inceledim ki farklı bir ürün almışım.Ürünün adı funny club fitness.Üstelik uygun fiyatlı.:52:

Almayın sakın onlardan,ben kullandığımda daha da kilo almıştım:27:

Kızlar ben nesfit cilekliyi kullandım uzun süre.Bir öğün de onu yiyordum genelde.Kilo verdirmez aldırır diye birşey yok ölçülü yemen lazım gayet tok tutan bir besin.Üstelik gerçekten tatlı ihtiyacını karşılıyor.Genelde nesfit i bimden alırım bu sabahta öyle yaptım.Paketi değişmiş sandım.Yediğimde tadının farklı olduğunu görünce 'allah allah tadı muthis formulunu mu değiştirmişler ne' diye paketi inceledim ki farklı bir ürün almışım.Ürünün adı funny club fitness.Üstelik uygun fiyatlı.:52:
bende aldım mükemmel bir tadı var çilekli aldım ben müsli nasıl aldn mı onu da.
birde fiyatı ucuz diye aşağılıyorlar ama ucuz değil aslında nesfitin yarısı kadar olduğu için yarısı fiyatına tabi 101 dışındaki marketlerde nesfitin fiyatı uçuyor 8.75 mi neydi. A 101 de 6 75. bim de bulamadm kaldırmışlar sanırım nesfiti. bende yeni başladım bakalım ne olacak.

bende aldım mükemmel bir tadı var çilekli aldım ben müsli nasıl aldn mı onu da.
birde fiyatı ucuz diye aşağılıyorlar ama ucuz değil aslında nesfitin yarısı kadar olduğu için yarısı fiyatına tabi 101 dışındaki marketlerde nesfitin fiyatı uçuyor 8.75 mi neydi. A 101 de 6 75. bim de bulamadm kaldırmışlar sanırım nesfiti. bende yeni başladım bakalım ne olacak.

canım müslisini aldım ama mısır gevreğini yediğim gibi zevkle yiyemedim.Zaten müsliyide pek sevmiyorum :)

Back
X