- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
-
- Konu Sahibi WunderLost
Biz dışarda yiyebiliyoruz ama 3-4 kişi hem az geliyor hem çok pahalı malum hastalık var cikamiyoruz yaparım ben bunu iyi oldu öğrendiğim çok teşekkürlerBen dışarda yeyince mideme dokunuyor baş ağrısı yapıyor. Ama evde bu şekilde yapınca hem daha lezzetli hem sağlıklı oluyor gerçekten bı şans vermelisin bu tarife
Teşekkür ederim sultanımmm. Sunuma pek özenemedim hem hava çok kapalıydı hem bebiş durmadıEllerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Evet porsiyonlar küçülmüş fiyat artmış fark ettim. Rica ederim afiyet olsun şimdidenBiz dışarda yiyebiliyoruz ama 3-4 kişi hem az geliyor hem çok pahalı malum hastalık var cikamiyoruz yaparım ben bunu iyi oldu öğrendiğim çok teşekkürler
Eline sağlık
Bence çok iyi olmuşTeşekkür ederim sultanımmm. Sunuma pek özenemedim hem hava çok kapalıydı hem bebiş durmadıyine de açmak istedim konuyu olduğu kadar artık
İc pilavlı tavuk alır diyorum benBence çok iyi olmuşYeni ev ve bebiş senin tarzını değiştirdi Bence şansın var
Teşekkür ederim kuzuyuNeler yaptın sen boyleeee
Neffff fiiiiisssellerine sağlık kuzummm
Elinize emeğinize sağlık harika görünüyorMerhaba hanımlar
Dışarda yediğim zaman genelde bana dokunan ama sevdiğim bir lezzet olan çıtır tavuğu artık evde yapıp daha sağlıklı tüketmiş oluyorum sizlere de tavsiye ederimm
Malzemelerrr
Göğüs
Corn Flakes (mısır gevreği)
1 su bardağı un
Yarım su bardağı süt
1 diş sarımsak
1 yumurta
1er tatlı kaşığı tuz, kimyon, köri, kırmızı toz biber
Kızartmak için sıvıyağ (FIRINDA DA YAPABİLİRSİNİZ MALUM YAĞ FİYATLARI )
Eki Görüntüle 3025828
Gelelim yapılışınaaaa
Önce tavukları marinelemek için harcımızı hazırlayalım (1 saat dolapta dinlendireceğiz)
Eki Görüntüle 3025832
Uygun bir kaba yumurta, un, süt, sarımsak ve baharatları koyup koyu kıvamlı bir harç elde edelim.
Eki Görüntüle 3025833
Ben ince uzun doğradım tavukları siz de istediğiniz şekilde doğrayıp bu harca koyun ve dolapta bekletin. Dinlenmiş tavukları ufalttığımız mısır gevreğine bulayalım.
Artık kızartma aşamasına geçebiliriz
Ardından sunuma geçiyoruzzzz
Eki Görüntüle 3025845 Eki Görüntüle 3025848 Eki Görüntüle 3025849 Eki Görüntüle 3025850 Eki Görüntüle 3025851 Eki Görüntüle 3025853 Eki Görüntüle 3025856 Eki Görüntüle 3025857
Afiyet olsunnn
Nasip bakalımİc pilavlı tavuk alır diyorum ben
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık emeğine sağlık bol şanslar canım
Evet kesinlikleEline emeğine sağlık evde sağlıklı bir şekilde yapınca daha da lezzetli oluyor bu tip şeyler
Çok teşekkür ederimOf çıtır çıtır çok güzel görünüyoreline sağlık canım, başarılar dilerim
İyiyim çok şükür canım,ben de özledim seniÇok teşekkür ederimözledim yaa denk gelemedik ne zamandir iyi misin