Tavuk Yemekleri KFC Çıtır Tavuk - Nestle Corn Flakes Sponsorluğunda

Ben dışarda yeyince mideme dokunuyor baş ağrısı yapıyor. Ama evde bu şekilde yapınca hem daha lezzetli hem sağlıklı oluyor gerçekten bı şans vermelisin bu tarife 🤗🌸🌸
Biz dışarda yiyebiliyoruz ama 3-4 kişi hem az geliyor hem çok pahalı malum hastalık var cikamiyoruz yaparım ben bunu iyi oldu öğrendiğim çok teşekkürler 😊😘
Eline sağlık 🌸🌸🌸

Ellerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş ❤️😍🥰
Yarışmada bol şans diliyorum ❤️🌹😍
Teşekkür ederim sultanımmm. Sunuma pek özenemedim hem hava çok kapalıydı hem bebiş durmadı 🤭🤭 yine de açmak istedim konuyu olduğu kadar artık 🤗

Biz dışarda yiyebiliyoruz ama 3-4 kişi hem az geliyor hem çok pahalı malum hastalık var cikamiyoruz yaparım ben bunu iyi oldu öğrendiğim çok teşekkürler 😊😘
Eline sağlık 🌸🌸🌸
Evet porsiyonlar küçülmüş fiyat artmış fark ettim. Rica ederim afiyet olsun şimdiden 🤗🤗🤗

Neler yaptın sen boyleeee:rolleyes:
Neffff fiiiiisss🤩🤩🤤🤤🤤 ellerine sağlık kuzummm👍🤩🤩😘😘

Merhaba hanımlar
Dışarda yediğim zaman genelde bana dokunan ama sevdiğim bir lezzet olan çıtır tavuğu artık evde yapıp daha sağlıklı tüketmiş oluyorum sizlere de tavsiye ederimm:21:
Malzemelerrr
🐔 Göğüs
🐔 Corn Flakes (mısır gevreği)
🐔1 su bardağı un
🐔 Yarım su bardağı süt
🐔1 diş sarımsak
🐔1 yumurta
🐔1er tatlı kaşığı tuz, kimyon, köri, kırmızı toz biber
🐔 Kızartmak için sıvıyağ (FIRINDA DA YAPABİLİRSİNİZ MALUM YAĞ FİYATLARI:KK57::KK53:)
Eki Görüntüle 3025828

Gelelim yapılışınaaaa
Önce tavukları marinelemek için harcımızı hazırlayalım (1 saat dolapta dinlendireceğiz)
Eki Görüntüle 3025832
Uygun bir kaba yumurta, un, süt, sarımsak ve baharatları koyup koyu kıvamlı bir harç elde edelim.
Eki Görüntüle 3025833
Ben ince uzun doğradım tavukları siz de istediğiniz şekilde doğrayıp bu harca koyun ve dolapta bekletin. Dinlenmiş tavukları ufalttığımız mısır gevreğine bulayalım.
Artık kızartma aşamasına geçebiliriz :super:
Ardından sunuma geçiyoruzzzz
Eki Görüntüle 3025845 Eki Görüntüle 3025848 Eki Görüntüle 3025849 Eki Görüntüle 3025850 Eki Görüntüle 3025851 Eki Görüntüle 3025853 Eki Görüntüle 3025856 Eki Görüntüle 3025857

Afiyet olsunnn:KK36:
Elinize emeğinize sağlık harika görünüyor:KK68:

X