Kezbanist hareket engellenemez

o zaman kezbalıktan yırttık desene :) telefonumun ekranı kırık ama kullanıyorum
en çok ben yırtmışımdırgeçenlerde 2 programdan fazla almıyor diye kızılayda telefon borsası diye bi yer var 2.el satan fiyat araştırması yapalım dedik

abla koy onu çantaya kötü günde çok acil zamanda kullanırsın dedi orda 70 liraya satıyolar benim telefonun aynısını çok eziklendim

Son düzenleme:
ahaahaaa

insanların içi boşaldıkça dışı süslü olurmuş.

ben de direnebildiğim kadar tuşlu telefonumla devam ediyorum.

teknolojiye tepkimden değil, deli gibi telefon modeli manyaklığına protesto kendimce.

evde iki tane var dokunmatik.
bazen bilgi edinmek için baktığım sayfalar var.onlara yarım saat bakmak bile çok yoruyor.
zamanımı çalıyor.
kendime kızıyorum ve haftada bir ya da 2 kez bakıyorum.

Oyuncu anne candır ♡♡♡

ben de bir yerden sonrasını okumadım.
İyi olmuş tuna kiremitçi'ye yüz vermedikleri.

Onlar.... iyi ki sana yüz vermemişler de bu yazıyı yazmışsın.

Kızlar iyi yapmış gençliğini dibine kadar yaşıyor , şımarıklık ve beğenmemezlik yapma hakkı var ne zaman yapacak yoksa , çocuk yaşında evlenince mi ? Sonra ne var kaynana kocaya yemek yapma ve beğendirme derdi kocaya para verme , hamiliğin sıkıntısı evin ve çocuğun sorumluluğu ,

Sanki asagiladigi bu kesim sadece kadin cinsiyetine ozel bir durummus gibi yazmis. Eger yakindigi ve elestirdigi seyde samimiyse bir kusak olarak ele alabilirdi. Kiremitci burada mizojin yapmis.
çok haklısın futbol dışında hiç bir spor dalıyla ilgilenmeyen
recep ivedik filmleri dışında sinemaya gitmeyen
abi ben üç kitap okuyarak üniversiteyi bitirdim diye bunu övünerek anlatan
her cuma namaza gidip her cumartesi rusa giden evli barklı adamları
politika ve siyaset hakkında konuştuğunu zannedip
futbol takımı tutar gibi parti tutanları tartışmalar alevlenince küfüre veya şiddete başvuranları da unutmasaymış belki bir nebze

yazar burada kendini tolstoy zannediyor
bu dediği kitlenin en sevdiği kitaplar bir canan tanların ki iki kendisinin ki

Bir kusagi degil cinsiyeti hedef almis bir insan kendisi.

Yahu her dönem yazılıp çizilir bu gençlik nereye gidiyor safsataları ... Çünkü hep bir iki nesil önceki jenerasyon yeni nesli beğenmez , sığ bulur .

Ben bile ara ara ''ah bizim zamanımızda böyle miydi insanlar '' cümleleri kurarken buluyorum kendimi

20 li yaşlarımda bir kez Tuna Kiremitçi akımına kapılmış , hemen olduğu yere bırakmıştım .

Çok güzel bir nesil geliyor , arada kafa boş laf çok olanlarda var , zaten her dönem varlardı .

Ben bu tarz ''üstten'' bakılıp yazılan yazıları sevemedim hiç.

"Kezbanist "ne ya? Hiccccc hoş degil

Başlarda yazı kendini sevdirmiş ve güldürmüşken, ilerledikçe fazla aşağılayıcı ve saldırgan bir hal almış. Köyden şehre gelenlere, AVM'de yemek yiyenlere, Kaan tangöze'nin ihanetini eleştirenlere kadar dokunmuş ucu. Her şeyi bi aşağılama çabası.
Bu kadar hırslanmasının sebebi ne acaba.
Ben çocukken de sonradan görme görgüsüzler vardı yine var. Bu görgüsüzlüğü bunca şeye bağlayıp içindeki kini bu vesileyle dökmesi yazıyı amacından saptırmış. Yazarken kafası karışmış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…