- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.339
- 518
- Konu Sahibi kymetgenc12
-
Gümledim hdhdhhdhdshEvlenmek istiyorum sizce saçma mi?
Kızlar merhaba, 30 yasinda mali müşavir bi kadınım. Artık yaşım 30 olunca kendimi iyiden iyiye yalnız hissetmeye başladım. 29 yasinda hayatımın askını buldum sandım. Ama il değiştirdi ve kurduğum tüm hayaller çöpe gitti. Çevremde çoğu kişi evli ve ben artık yalnız kalmaktan yaşımın geçmesinden...www.kadinlarkulubu.com
Bu konuyu açarken hiç düşünmedin mi ben bunlara kezban dersem ne.olur diye?
Aaaa ne ziyanı var canım! Bir boşandım yalanı daha söyler takılır. Sonra da gelir evlilik hakkında millete akıl dağıtır!Senin fıs fıs İsmail kılıklı kocana hak ettiği yorumu yaptık diye bir de bizi beğenmiyorsun
Sizin aklınız başınızda değil mi? Ne ihtiyacınız var buradaki kadınlaraAynenn öyle canım sen benim konularıma yapılan yorumları bir görsen, burası amacını çoktan aşmış. Bir şey danışmamak lazım aslında da.. aklı başında olan kadınlar da var denk geliyor arada.
Nasıl koycanKes amk Sanane
Şu tripler de baydı artık. Sanki kendin atomu parçaladın. Karbondioksit salınımı yapıp, küresel ısınmaya katkı sağlamaktan başka sen napıyorsun anlatsana biraz.Çok komik Ya. Muhattap olduğum kesime bak. Evde kalmaktan kafayı yemissiniz. Gidin biraz hava alın. Sosyallesin biraz
HahahhahahahSenin fıs fıs İsmail kılıklı kocana hak ettiği yorumu yaptık diye bir de bizi beğenmiyorsun
Kazen abi lütfeen deşifre et bunu bak vallahi meraktan çatlarım.Evde kalmaktan kafayı mı yemişler?
Kızım sen sakamsin evlenmek istiyorum diye konu açan sen değil misin?
Çocuklar duymasındaki patron var ya herkese yürüyorduHahahhahahah
Kahkaha attım fis fis ismail kim
Serpilin sesi içine kaçtı şuan bi saniyeŞu tripler de baydı artık. Sanki kendin atomu parçaladın. Karbondioksit salınımı yapıp, küresel ısınmaya katkı sağlamaktan başka sen napıyorsun anlatsana biraz.
NununEvlenmek istiyorum sizce saçma mi?
Kızlar merhaba, 30 yasinda mali müşavir bi kadınım. Artık yaşım 30 olunca kendimi iyiden iyiye yalnız hissetmeye başladım. 29 yasinda hayatımın askını buldum sandım. Ama il değiştirdi ve kurduğum tüm hayaller çöpe gitti. Çevremde çoğu kişi evli ve ben artık yalnız kalmaktan yaşımın geçmesinden...www.kadinlarkulubu.com
Bu konuyu açarken hiç düşünmedin mi ben bunlara kezban dersem ne.olur diye?
Baktım sizinki kadar degulEvde kalmaktan kafayı mı yemişler?
Kızım sen sakamsin evlenmek istiyorum diye konu açan sen değil misin?
Avam nedir nasıl olur görüyoruzAy sorma ya çoğu avam. Biri bisey dese de dünyanın en mantıklı kadını gibi davranayım diye yarışıyorlar. Allah kocalarına sabır versin. Hepsi en akıllı,en bilge,en becerikli, en gururlu. G’tu yanık cngeneler sizi
Kazen abi lütfeen deşifre et bunu bak vallahi meraktan çatlarım.
Nunun
Baktım sizinki kadar degul
Bize biraz kesimini anlatsana serpilAnlamıyorsunuz ki degilim diyorum ahhahahahah
İsten geldim hani çalışıyorum yaSerpilin sesi içine kaçtı şuan bi saniye
Serpil kız hala bulamadın mı birini konuyu 1 yıl önce açmışsın bak sitedekiler üçüncüye bile gitti valla püğNunun
Baktım sizinki kadar degul
Naşş olmuşsun canım?İsten geldim hani çalışıyorum yadinleneceğim biraz siz kudurmaya devam hadi nasssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?