kettle kireç

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
arkadşlar kettler kırecleme olunca ne yapıorsunuz .. sırkelı su ıle kaynat dedıler am nasılo oluor bıde porçöz dök dedıelr nasıl oluor dokupmu bekletecegım

porçözü döküp bekleteceksin, cızırdamaya başlar, cızırtısı kesilince bol suyla yıka, hatta ben bi kaç defada su kaynatıp döküyorum, tam temizlenmediyse tekrarlayabilirsin, sirkeyle tam çıkarmıyor

bende çay matiğimde kullanıyorum porçözü.öyle çok uğraşmaya gerek bırakmıyor.servisi "hiç zarar vermez porçöz kullandıktan sonra iyi temizlerseniz "demişti.kettlelımdada kullandım çok kez üstelik rezistansı içindeydi kettlemın.hiç zarar vermedi.

Son düzenleme:
akşamdan ketteli suyla doldur,1 yemek kaşığı limontuzu koy
sabah yıka
çaydanlıklarada aynısını yapabilirsniz

Ben yarım litre kadar sirke koyuyorum. Kettle yi çalıştırıyorum. Bir süre sonra kireçten eser yok.
Porçöz gibi kimyasal kullanacağıma sirke kullanıyorum. Bir gece su ile bekletiyorum sabaha hazır.

bir avuç limontuzu ile kaynat hatta içine eski yarım limon da ekleyebilirsin pırıl pırıl oluyo ben çaydaanlığımda bile deniyorum

1 Su bardagi üzüm sirkesi döküp kaynat ve beklet...Sonra biraz su ilave et ve tekar kaynat..!
Ardindan bol bol su ile calkalamak gerek!

en iyisi limon tuzu.sağlıklı.kimyasal değil sonuçta.ben bir yemek kaşaığı limon tuzu koyuyorum.suyla dolduruyorum.kaynarken kireçler gidiyor. süper.sonra suyu döküp bir iki çalkal okadar.

arkadşlar kettler kırecleme olunca ne yapıorsunuz .. sırkelı su ıle kaynat dedıler am nasılo oluor bıde porçöz dök dedıelr nasıl oluor dokupmu bekletecegım

Sirkeyle denedim temizlendi hem de zararsız porçöz biraz tehlikeli dikkatli olmak lazım

bende porçöze güvenemem.
sonuçta kimyasal ve bu suyu içecez sonra.
her ne kadar yıkasakta kalır bence.
sirkeyle bende denedim pekte iyi çıkarmadı diyebilirim.
birde limontuzunu deneyeceğim.

akşamdan ketteli suyla doldur,1 yemek kaşığı limontuzu koy
sabah yıka
çaydanlıklarada aynısını yapabilirsniz

evet canım bende hepsini denedim en etkilisi bu ne ovmak ne bişey gerekmiyo hatta çok kireçlenmişse tekrar aynı işlemi yapıyorum ayna gibi oluyo içi

Limontuzu ve suyu kaynatınca içinde şahane oluyor.
Bütün kireç anında sökülüyor. Parlak, tertemiz oluyor.

benımde olmaya basladı artık porcoz almıstım ama bide makınayı bozarım dıye denemedım daha

yaa benım su ısıtıcımın içi dümdüz değil ,ısıtıcı demirleride su haznesının içinde yani gözüküyor pek anlatamadım ama umarım anlamıssınızdır
yinede sirkeli suyu kaynatsam bişey olmaz demi yada limontuzunu kaynatsam??

Kesinlikle limon tuzu...
yarım litre suya bir kaşık atıp kaynat pırıl pırıll
hemde zararsız...

kireç sökücüyü fısfıslı kaba koydum ben ondan fıslatıyorum hemen tertemiz yapıyor diğerlerinden pek fayda bulamadım ben

10 yıldır sadece sirkeli su ile kaynatarak temizlerim. sirke kullanmanızı tavsiye ederim. az geldiyse 2 kez deneyin. ama sirkeden vazgeçmeyin. limon tuzu bir çeşit sitrik asittir. yenebilen birşey olsa da yine de sağlıklı bulmuyorum ben. bütün dünyanın doğal ürünlere dönmeye çalıştığı şu yıllarda lütfen por-çöz'ü de aklınızdan geçirmeyin. sağlıklı nesillere ihtiyacımız var, en azından ailenizin küçük bireylerini düşünün. hoşçakalın

arkadaşlar sirkeli su demişsiniz ne kadar sirke ne kadar su koyuyosunuz bi ölçüsü var mııı

ben de limon tuzu veya sirke kullanıyorum bir miktar sirke ile kaynat daha sonra su ilave et kaynat ve yıka .

sirkeyi tek gecerim herseye

benim kettlen alti duz metal olanlardan yani isitici demiri yok icinde yarim santim kalinliginda sirke dokuyorum aksamdan,sabaha mis gibi oluyor.once suyla yikiyorum icini sonrada kaynatiyorumki sirkenin kokusu gitsin.caydanligimin icinede sirke kullaniyorum herkese tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…