• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keten tohumu

fatma1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
85
0
36
arkadaşlar ben geçen sene evlenmeden önce birşey denemiştim akşamdan 1 bardak suyun içine 1 çay kaşığı dövülmüş keten tohumu atıyordum sabaha kadar ağzı kapalı bekletiyordum ve sabakları aç karnına içiyordum. Bende mütiş işe yaramıştı tabikide bünyeden bünyeye değişir bende işe yaramıştı inş. sizdede işe yarar arkadaşlar

Sen keten tohumunu dövülmüş olarak mı almıştın yoksa kendin evdemi dövmüştün.Bende aldım ama daha kullanmadım.Kahve değirmeni bile aldım ama birtürlü dövülmedi.Tüm tüm kaldı öylece.Aktardan alırken abla dövülmüş vereyim mi demişti ama ben istememiştim.Nette her kullanım öncesi taze olarak öğütülüp içilmesi gerektiği yazıyordu çünkü.Yardımcı olursan sevinirim.

canım ben aktardan dövülmüş aldım zaten aktar bana ne kadar süre içerisinde tüketmeme gerekriğini söylemişti bende ona göre kullanmıştım

canım 47 kiloyla nişanlanmıştım işten çıkınca 54 kiloya çıktım sonra televizyonda bi programda bunu duyunca denedim ve 46 kiloya tekrar düştüm tabikide yediklerime dikkat ettim öyle aman aman bi diyet yapmadım.

bu arada ben mayıstane haziran ayına kadar kullandım yanı düğünüme kadar düğünümde tam istediğim gibiydim göbeğim filanda kalmamaıştı bende işe yaradı inş. sizdede yarar.:8:

Tokluk hissi uyandırarak kişinin daha az yemek yemesine yol açıyor. Zayıflatıcı özelliği, aslında içerdiği Omega-3 yağ asitlerinden kaynaklanıyor. Tıpkı balık gibi etkisi var keten tohumunun. Keten tohumu, somon balığı kadar Omega-3 yağı içeriyor. Günde 1 yemek kaşığı alındığında ayda ortalama 4-5 kilo verilebilir.

canım 47 kiloyla nişanlanmıştım işten çıkınca 54 kiloya çıktım sonra televizyonda bi programda bunu duyunca denedim ve 46 kiloya tekrar düştüm tabikide yediklerime dikkat ettim öyle aman aman bi diyet yapmadım.

anladım canım. ben de kullanıyorum keten tohumu ama sabahları kuru içiyorum ben bi tatlı kaşığı. öyle senin dediğin gibi suda bekletmiyorum yani. bir de öyle deneyeyim bakayım.

canım bende bunu televizyonda bir uzmandan duymuştum ona göre yapmıştım tadı biraz kötü ama genede zayıflamak için her mübah ben ara vererk içtim malum bünyeyi alıştırmamak gerek

Canım peki sen bu şekilde kullanarak kilo verdin mi?

valla canım ben 2 aydır diyetteyim ve 1 aydır da spor yapıyorum. 10 kilo verdim. bi yandan keten tohumu da içiyorum evet. ama sadece keten tohumu sayesinde zayıfladım diyemem. ama yardımı olur diye içiyorum sabahları.

canım azda olsa faydası oluyor en azından bağırsaklarının düzgün çalışmasını sağlıyor bünyeden bünyeye farkı oluyor kiminde çok işe yarar kiminde az kiminde ise hiç ama ben baya faydasını gördüm dedimya bünye meselesi metobolizmayla

arkadaşlar keten tohumu çok tehlikeli biz kadınlar için çünkü selüliiiiiit yapıyor
bundan 3 yıl önceydi bi arkadaş tavsiyesiyle kullandım 2ay kadar bırakın kilo vermeyi hem kilo aldım + bide üstüne bacaklarımın özellikle üst kısımları selülitden görünmez bi hal aldı çok uğraştım bütün duyduğum kremleri ve yağları falan kullandım hem bi dünya param gitti hemde şort mayo tayt gibi şeyler giyemedim çoooooooooook kötüydü amaan dikkat

arkadaşlar bu tür şeyleri kürleri kullanırken ara vererk kullanmak gerek eğer ara vermeden kullanılırsa kötü sonuçlar meydana getirebilir.
ben 2 hafta kullandım 3 gün ara verdim bu şekilde kullandım

Ben bugün başlamıştm(12nisan.perşmbe)

Yıllar öncede denemiştim faydası var, "ama göğüs büyüttüğü doğru ona göre kullanın."
Hadi bakalım, 60.6 çıkmıştım sabah, bakalım bihafta deniycem, sonuçları yazarım inşallah. Hedef 53 yaz tatiline kadar : ))

Yıllar öncede denemiştim faydası var, "ama göğüs büyüttüğü doğru ona göre kullanın."
Hadi bakalım, 60.6 çıkmıştım sabah, bakalım bihafta deniycem, sonuçları yazarım inşallah. Hedef 53 yaz tatiline kadar : ))
Nasil kullanacaksın peki?

12.nisan perşembe=60.6 başlangıç
13.nisan cuma=
60.3
14.nisan cumartesi=60

2günde-600gr : ))

Nasil kullanacaksın peki?
sabah kalkınca bi bardak su arkasından 1 tatlı kaşığı öğüttüğüm keten tohumunu 3kaşık yoğurda karıştırıyorum,yiyip ardından 1 bardak su daha içiyorum,,,sonra kahvaltı...
akşam yemeğinden öncede aynı şekilde tüketip yemeğimi yiyorum hepsi bu ;)

Back