• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keten tohumu kullanıp zayıflayan

Sert çekirdekli ben diyet için kullanmadım sağlıklı diye tüketiyorum, diyet için hindistan cevizi yağı tüketebilirain sabahları aç karnına bı küçük kaşık üzerine su iki bardak, bikac saat sonra tuvalette mesaiye 😂 tabii yediklerine de dikkat etmen lazım bunlar destekler, tek başına zayıflama için yeterli olmaz

Böyle bir şey olsa insanlar tüp mide olmaz diyet sektörü olmazdı. Belki bağırsakları çalıştırır kabızlığa iyi gelir. Lifli ve yağlı tok tutar ama zayıflatmaz. Kalori kısıtlaması şart

Sert çekirdekli ben diyet için kullanmadım sağlıklı diye tüketiyorum, diyet için hindistan cevizi yağı tüketebilirain sabahları aç karnına bı küçük kaşık üzerine su iki bardak, bikac saat sonra tuvalette mesaiye 😂 tabii yediklerine de dikkat etmen lazım bunlar destekler, tek başına zayıflama için yeterli olmaz
Daha önce hiç diyet yapmadım ilk kez yapcam doğumdan sonra alınan kiloları vermek için ve öncelik sağlık için

Back
X