çörek otunun bir faydası var mı onu nasıl kulanacaz başta söz etmişsin ama
ben 1 haftadır hergün kullanıyorum,kilo vermek için almıştım,ama dün göğüslerimdeki değişimi farkettim,eşim bile şaşırdı,içleri dolu dolu olmuş,nette araştırınca cidden göğüs büyüttüğünü okuyunca ondandır heralde dedim,başka kullandığım bişey yok çünkü,çok mutluyum ben yaa,
keten tohumunumu kullanıyorsunuz. nasıl kullanıyorsunuz acaba
sabah aç karına 3 kaşık yoğurda taze olarak öğüttüğüm keten tohumunu atıyorum,1 tatlı kaşığı keten tohumu yani,,bide akşam yemekten önce aynısını yapıyorum,üstüne bi bardak ılık su içiyorum hepsi bu
kilo verdiriyormu. ben kilo vermek istemiyorum. dolgunluk yapıyorsa denemek isterim. birde tadı nasıl acaba
evet canım dolgunluk yapıyo,bugün ölçtüm ,önceden 86 cmdi yani emzirme dönemlerim bittikten sonra 4 yıldır diyimbugün 89 çıktı,göğüs altım 76 cm,benim göğüslerim oldum olası böyleydi yani çok büyük değil ama emzirme döneminden sonra baya bi içleri yumuşamıştı,öyleydim 4 yıldır,ama keten tohumu sağolsun baya sertleştiler devam ediyorum hala,tadına gelince yoğurtla pek tadı belli olmuyo,ayrıca zencefil tarçın ve zerdaçal tozuda katıyorum,onlarda zayıflamaya yardımcı oyüzden,çok nefis bi tadı var bana göre
ay öbürlerinin tadları çok kötü yaa ben koyamam onları herALDE
canım koyma zaten,sen zayıflamak istemiyorum dememişmiydin,sadece dolgunluk istiyorsan keten tohumu yeterli zaten
ben 1 haftadır hergün kullanıyorum,kilo vermek için almıştım,ama dün göğüslerimdeki değişimi farkettim,eşim bile şaşırdı,içleri dolu dolu olmuş,nette araştırınca cidden göğüs büyüttüğünü okuyunca ondandır heralde dedim,başka kullandığım bişey yok çünkü,çok mutluyum ben yaa,