• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kestane Balının Faydaları

site sürekli alışveriş yaptığım, güvendiğim, ayrıca bazı kurucu üyelerini de tanıdığım bir site o yüzden kuşku duymuyorum.ama dediğin gibi tanıdıkta varsa hiç boşuna kargo parası ödemeye gerek yok.tadını nasıl anlatsam bilmiyorum ki ama normal baldan çok farklı sana da gelince anlarsın zaten.

canım ya oğlun kaç yaşında bende versem mi 13 aylık benim oğluşum da

benim oğluşum daha beş aylık canım.yani kestane balı diğerlerinden daha farklı ya belki ağır gelebilir bebeğine. doktora danışıp da vermekte fayda var.

ya ben yanlış kişiye sordum sanırım.biri oğluma veriyorum her sabah dedi de ben o yüzden sana sorum yanlış oşdu sanırım kusura bakma.

canım ben oğluma verıyorum her sabah maşallah dıyeyım pek hasta olmadan atlatıyoruz kışı
tatı ne çam balına nede çicek balına benzıyor bıraz acı gıbı
canım başbakanımız soyledı dıye pahalılanmaz zaten normalde de çok pahalı
şifa için bire bir bronşıtı olana bağoz enfeksıyonu olanlara bıre bır
inşalllah sen de faydasını görürsün canım

rapunzel26 sana sorcaktım oğlun kaç yaşında diye başkasına sordum. alttaki çizelgeyi yeni gördüm 2 yaşında oğlun yeni mi vermeye başladın. benim ki heniz 1 yaşında 13 aylık

Selam çido,naptın kullandın mı kestane balını,nasıl tadı falan?

Babam kestane baglı zaman zaman alırdı ama hic tatmadım hatta evde gördüm yine almıs yeyin deyip duruyordu tadını hic sormadım..

3 yıldır Şeker yerine kestane balı kullanmayı tercih ediyorum Bitki çaylarımda, çaylarda ve çok faydasını gördüm. Arkadaşlar kestane balının şifasından nasiplenmek isteyenlere organik kestane balı temin edebilirim. ilgilenenler benimle irtibat kurabilirler. xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar geçenlerde tv de başbakanın zinde kalma formülünü kısa haber geçtiler. kestane balı kullanıyormuş. bir çok şeye faydası varmış. int. araştırın bakın çok faydalı. acaba arnızda kullanıp tavsiye eden varmı. şimdi bunun araştırmasına girdim. artviden bir arkadaş göndercek.

bende karadenizdeyim burda kestane balı tüketilir kaçkar balları şahane ben tüketiyorum çok güvenilir aldığım yer..
bi çok faydası var,tavisye ederim çiçek balı gibi değil aroması fln çok farklı ....

3 yıldır Şeker yerine kestane balı kullanmayı tercih ediyorum Bitki çaylarımda, çaylarda ve çok faydasını gördüm. Arkadaşlar kestane balının şifasından nasiplenmek isteyenlere organik kestane balı temin edebilirim. ilgilenenler benimle irtibat kurabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back