Ya ben de duydum ve merak ettim,almak istiyorum kaliteli bulabilirsam,özellikle boğazımda sorun
olduğu için iyi gelir diye düşünüyorum,bi de yorgunluğa falan birebirmiş,hemen ayağa kaldırıyomuş
insanı,ondan çok merak ediyorum açıkcası...:44:
çalışıyorum ev iş çocuk çok yoruluyorum sabahları dayak yemiş gibi uyanıyorum yataktan hiç kalkmak istemiyorum. multivitamin haplarından almayı bile düşündüm ama bu kestane balını duyunca almadım. sırf yorgunluğum için istiyorum.başka bir sürü faydasıda var zaten.
altın çileğide çıkartan başbakan zaten daha düne kadar kimse bilmiyordu. geçen gün haberlerde çıktı başbakan kestane balı kullanıyor diye. eşim diyo ki yarın aktara gidip alayım bari yarın kilosunu 200 yaparlar. şu an yeni yeni herkes birbirine soruyor iş yerinde. ben iş yerimdeki arkadaşımın memleketinden getirtmeyi düşünüyorum. bir araştırayım da.
Evet doğru fiyatı da artıyo talep çok olunca,sen bi araştır madem,bizimle de paylaşırsan seviniriz...
Küçük çocuk annesine sorar:Anne ben nasıl oldum?
Anne cevap verir: Babanla yatağımızın kenarına bal sürdük ertesi gün sen doğdun.
Çocuk da gece yatağının kenarına bal sürer,sabah olunca oraya karıncaların biriktiğini görür.
Terliği alır tam yapıştıracakken:
"Vururdum ama baba yüreği dayanmıyor işte" der.
ayyyy kızlar koptum ya resmen. kestane balının faydalarını ararken bunu buldum. harika :))))
biz de internetten sipariş verdik.diğer çiçek balından çok farklı bir tadı var.pek hoş gelmiyor ama sağlık için yiyoruz bizde.450g kestane balına 35tl ödedik.
canım ben oğluma verıyorum her sabah maşallah dıyeyım pek hasta olmadan atlatıyoruz kışı
tatı ne çam balına nede çicek balına benzıyor bıraz acı gıbı
canım başbakanımız soyledı dıye pahalılanmaz zaten normalde de çok pahalı
şifa için bire bir bronşıtı olana bağoz enfeksıyonu olanlara bıre bır
inşalllah sen de faydasını görürsün canım
canım ben oğluma verıyorum her sabah maşallah dıyeyım pek hasta olmadan atlatıyoruz kışı
tatı ne çam balına nede çicek balına benzıyor bıraz acı gıbı
canım başbakanımız soyledı dıye pahalılanmaz zaten normalde de çok pahalı
şifa için bire bir bronşıtı olana bağoz enfeksıyonu olanlara bıre bır
inşalllah sen de faydasını görürsün canım
Hadi ya boğaz enfeksiyonuna iyi geliyomuymuş kesin,çok iyi o zaman,acaba faranjite de faydası olur mu ki?
valla bak kadın bal getirmiş az önce dedi faranjiti varmış çok iyi geldi diyo. ilk gün yedim gece boğazım yandı diyo. her gün düzenli yemiş sabah aç karnına 1 kaşık çok iyi gelmiş. bende de faranjit var. kışın öldürüyor beni inşallah benimkide geçer. ben sırf yorgunluğuma iyi gelir diye alıcam.
internette sipariş bana pek güvenli gelmiyor ne bileyim yiyecek olunca her şeyin sahtesini yapıp sürüyorlar piyasaya. o yüzden bu balı alırsam tanıdık vasıtasıyla almayı düşünüyorum. öğlen kadın getircekti tadına bakmak için işi çıkmış öğleden sonraya kaldı. eminim yoğun bol kokulu tadı vardır.
Ayy çok süpermiş o zaman yaaa,yalnız acıysa nasıl yicem,balı da hiç yiyemem tatlı diye ama nasıl
yaparız ki...:44:kesin faydalıysa mecburum sanırım napalım...
site sürekli alışveriş yaptığım, güvendiğim, ayrıca bazı kurucu üyelerini de tanıdığım bir site o yüzden kuşku duymuyorum.ama dediğin gibi tanıdıkta varsa hiç boşuna kargo parası ödemeye gerek yok.tadını nasıl anlatsam bilmiyorum ki ama normal baldan çok farklı sana da gelince anlarsın zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?