• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kestane Balının Faydaları

ç i d o

M U C İ Z E M...
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
1.969
95
163
41
Diğer
slm kızlar geçenlerde tv de başbakanın zinde kalma formülünü kısa haber geçtiler. kestane balı kullanıyormuş. bir çok şeye faydası varmış. int. araştırın bakın çok faydalı. acaba arnızda kullanıp tavsiye eden varmı. şimdi bunun araştırmasına girdim. artviden bir arkadaş göndercek.

Ya ben de duydum ve merak ettim,almak istiyorum kaliteli bulabilirsam,özellikle boğazımda sorun

olduğu için iyi gelir diye düşünüyorum,bi de yorgunluğa falan birebirmiş,hemen ayağa kaldırıyomuş

insanı,ondan çok merak ediyorum açıkcası...
:44:

Ya ben de duydum ve merak ettim,almak istiyorum kaliteli bulabilirsam,özellikle boğazımda sorun

olduğu için iyi gelir diye düşünüyorum,bi de yorgunluğa falan birebirmiş,hemen ayağa kaldırıyomuş

insanı,ondan çok merak ediyorum açıkcası...
:44:

çalışıyorum ev iş çocuk çok yoruluyorum sabahları dayak yemiş gibi uyanıyorum yataktan hiç kalkmak istemiyorum. multivitamin haplarından almayı bile düşündüm ama bu kestane balını duyunca almadım. sırf yorgunluğum için istiyorum.başka bir sürü faydasıda var zaten.

çalışıyorum ev iş çocuk çok yoruluyorum sabahları dayak yemiş gibi uyanıyorum yataktan hiç kalkmak istemiyorum. multivitamin haplarından almayı bile düşündüm ama bu kestane balını duyunca almadım. sırf yorgunluğum için istiyorum.başka bir sürü faydasıda var zaten.

Ben de aynen yorgunluk ve boğazım için istiyorum,ya şimdi bu da altın çilek gibi olmasa bari,başbakan

kullanıyo diye kaliteli kalitesiz her yerde satılmaya başlandı yaa ona dönmese de hakiki olanını bulup

alsak...

altın çileğide çıkartan başbakan zaten daha düne kadar kimse bilmiyordu. geçen gün haberlerde çıktı başbakan kestane balı kullanıyor diye. eşim diyo ki yarın aktara gidip alayım bari yarın kilosunu 200 yaparlar. şu an yeni yeni herkes birbirine soruyor iş yerinde. ben iş yerimdeki arkadaşımın memleketinden getirtmeyi düşünüyorum. bir araştırayım da.

altın çileğide çıkartan başbakan zaten daha düne kadar kimse bilmiyordu. geçen gün haberlerde çıktı başbakan kestane balı kullanıyor diye. eşim diyo ki yarın aktara gidip alayım bari yarın kilosunu 200 yaparlar. şu an yeni yeni herkes birbirine soruyor iş yerinde. ben iş yerimdeki arkadaşımın memleketinden getirtmeyi düşünüyorum. bir araştırayım da.

Evet doğru fiyatı da artıyo talep çok olunca,sen bi araştır madem,bizimle de paylaşırsan seviniriz...:40:

Evet doğru fiyatı da artıyo talep çok olunca,sen bi araştır madem,bizimle de paylaşırsan seviniriz...:40:

tamam canım burda da kullanan varsa diye komuyu açayım dedim. buğün öğlen arası biri getircek zaten kadına da memleketten gelmiş öğlen bize tadına bakmak için getircek. yazarım gelişmeleri.

Küçük çocuk annesine sorar:Anne ben nasıl oldum?
Anne cevap verir: Babanla yatağımızın kenarına bal sürdük ertesi gün sen doğdun.
Çocuk da gece yatağının kenarına bal sürer,sabah olunca oraya karıncaların biriktiğini görür.
Terliği alır tam yapıştıracakken:
"Vururdum ama baba yüreği dayanmıyor işte" der.

ayyyy kızlar koptum ya resmen. kestane balının faydalarını ararken bunu buldum. harika :))))

Küçük çocuk annesine sorar:Anne ben nasıl oldum?
Anne cevap verir: Babanla yatağımızın kenarına bal sürdük ertesi gün sen doğdun.
Çocuk da gece yatağının kenarına bal sürer,sabah olunca oraya karıncaların biriktiğini görür.
Terliği alır tam yapıştıracakken:
"Vururdum ama baba yüreği dayanmıyor işte" der.

ayyyy kızlar koptum ya resmen. kestane balının faydalarını ararken bunu buldum. harika :))))

Ayy çok komik............:60::60:

biz de internetten sipariş verdik.diğer çiçek balından çok farklı bir tadı var.pek hoş gelmiyor ama sağlık için yiyoruz bizde.450g kestane balına 35tl ödedik.

biz de internetten sipariş verdik.diğer çiçek balından çok farklı bir tadı var.pek hoş gelmiyor ama sağlık için yiyoruz bizde.450g kestane balına 35tl ödedik.

internette sipariş bana pek güvenli gelmiyor ne bileyim yiyecek olunca her şeyin sahtesini yapıp sürüyorlar piyasaya. o yüzden bu balı alırsam tanıdık vasıtasıyla almayı düşünüyorum. öğlen kadın getircekti tadına bakmak için işi çıkmış öğleden sonraya kaldı. eminim yoğun bol kokulu tadı vardır.

canım ben oğluma verıyorum her sabah maşallah dıyeyım pek hasta olmadan atlatıyoruz kışı
tatı ne çam balına nede çicek balına benzıyor bıraz acı gıbı
canım başbakanımız soyledı dıye pahalılanmaz zaten normalde de çok pahalı
şifa için bire bir bronşıtı olana bağoz enfeksıyonu olanlara bıre bır
inşalllah sen de faydasını görürsün canım

canım ben oğluma verıyorum her sabah maşallah dıyeyım pek hasta olmadan atlatıyoruz kışı

oğlun kaç yaşında benimde oğlum 13 aylık versem mi erken mi acaba.
birde başbakan söylediği için değil arz talep meselesi talep çok olunca fiyatı da artar bak gör çido demiş ti dersin seneye herkes kullanır pahalanırda.kilosu 50 diyorlar artvin hopadan gelcek.
bu arada kadın getirdi az önce tadına baktık biraz acımsı gibi bol kokulu tadı normal baldan çok değişik.

Hadi ya boğaz enfeksiyonuna iyi geliyomuymuş kesin,çok iyi o zaman,acaba faranjite de faydası olur mu ki?:61:

Hadi ya boğaz enfeksiyonuna iyi geliyomuymuş kesin,çok iyi o zaman,acaba faranjite de faydası olur mu ki?:61:

valla bak kadın bal getirmiş az önce dedi faranjiti varmış çok iyi geldi diyo. ilk gün yedim gece boğazım yandı diyo. her gün düzenli yemiş sabah aç karnına 1 kaşık çok iyi gelmiş. bende de faranjit var. kışın öldürüyor beni inşallah benimkide geçer. ben sırf yorgunluğuma iyi gelir diye alıcam.

merhabalar .
dediginiz balı eşim kara denizde iş yaptıgı için ordan arkadaşlarından alıyor . kilosu 60 tl.

sabah ılık suya katıp içiyor .bogazı için vede bazanda akşamaları süte katıyorum çoçuklarada .
1 tatlı kş fazla yemeyin .
tadı biraz acınm tırak . antibiyotik etkisi var diyiye biliyorum .
eşim bogazını yumşatıgını ve iyi geldigini söylüyor . ama sihirli deynek deyil tabi .
butür besinleri düzenli tüketmek lazım .

valla bak kadın bal getirmiş az önce dedi faranjiti varmış çok iyi geldi diyo. ilk gün yedim gece boğazım yandı diyo. her gün düzenli yemiş sabah aç karnına 1 kaşık çok iyi gelmiş. bende de faranjit var. kışın öldürüyor beni inşallah benimkide geçer. ben sırf yorgunluğuma iyi gelir diye alıcam.

Ayy çok süpermiş o zaman yaaa,yalnız acıysa nasıl yicem,balı da hiç yiyemem tatlı diye ama nasıl

yaparız ki...:44:kesin faydalıysa mecburum sanırım napalım...

internette sipariş bana pek güvenli gelmiyor ne bileyim yiyecek olunca her şeyin sahtesini yapıp sürüyorlar piyasaya. o yüzden bu balı alırsam tanıdık vasıtasıyla almayı düşünüyorum. öğlen kadın getircekti tadına bakmak için işi çıkmış öğleden sonraya kaldı. eminim yoğun bol kokulu tadı vardır.

site sürekli alışveriş yaptığım, güvendiğim, ayrıca bazı kurucu üyelerini de tanıdığım bir site o yüzden kuşku duymuyorum.ama dediğin gibi tanıdıkta varsa hiç boşuna kargo parası ödemeye gerek yok.tadını nasıl anlatsam bilmiyorum ki ama normal baldan çok farklı sana da gelince anlarsın zaten.

Ayy çok süpermiş o zaman yaaa,yalnız acıysa nasıl yicem,balı da hiç yiyemem tatlı diye ama nasıl

yaparız ki...:44:kesin faydalıysa mecburum sanırım napalım...

1 laşık aldım dilimde acımsı bir tat bıraktı. ama şifa için yenir. pulbiber gibi de acı değil canım. çok değişik bir tat.

site sürekli alışveriş yaptığım, güvendiğim, ayrıca bazı kurucu üyelerini de tanıdığım bir site o yüzden kuşku duymuyorum.ama dediğin gibi tanıdıkta varsa hiç boşuna kargo parası ödemeye gerek yok.tadını nasıl anlatsam bilmiyorum ki ama normal baldan çok farklı sana da gelince anlarsın zaten.

sitenin adını verebilirmisin belki lazım olur bir bakayım

Back