• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama keşkee hiç boyamasaydımm çok pişmanımm...

bade_88

ben sonbahar kızıyım...
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
304
0
96
Diğer
biri bana fikir wersin lütfen ayy beğendiğim saç rengini sırf dipleri geldi die kendim boyadım alttaki rengide tam olarak bilmediğimden (kuaförde boyanmıştı çünkü) altın sarısı aldım koleston ama saçlarımın dipleri iğrenç bir renk aldı şimdi benim sorum sizce ben bu üstleri hızlı bi yöntemle akıtabilirmiyim ya da hangi renk alimki böle turuncumsu olmadan uçlarıma yakın bi renk olsun...yardımcı olursanız çok sewinirim arkadaşlar...:gitme: Çok üzgünüm çoook :1closedeyes: kafamçokkarıştı

bu benm boyamadan önceki saçım

bu da şimdi ortaya çıkan dipler we renkk ıyyy kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
benım tanıdığımında saçları aynı bu şekilde oldu ve kuaförü işte saçlarını komple tekrar elden geçirmiş ve yıkadıkca saçları pamuk rengini almaya başlamış aman derim fazla oynama hele hele diplerle kuaföre gitsen biraz orayı acar ya

canım bence biraz bekle derim bende ilk boyadıgımda kabustu dipler iğrencti yıkadıkca acıldı düzeldi baktın yıkadıkca fark yok ozaman güvendigin bi kuaföre git..

bence süper görünüyo saçların...hiç öyle abes bir renk farkı yok...yıkadıkça akar o sen merak etme... yerimseniben

Kuaföre git bence, kendin uğraşırken daha da beter yaparsın, bir ton daha açılsa kızıllığı gidecek sanki CADIARZU

hani sen naz elmasın saçlarını istiyordun topik açmıştın :bbo:.

teşkkr ederim canlar biras olsun içime su serptiniz walla...opuyorumnanaktan akar dimii yaa off aksın bir an önce o zmn...mafoldumben

üstlerine küllü bi renk yapsam küllü açık kumral gibi sizce yeşile çalarmı yoksa turunculuğu alırmı...:bbo:

Kendi saç rengin neydi? Tam anlayamadım fotoğraftan.

Ayrıca dipler gayet hoş=)

Birde küllü kumral deneyim deme,Yeeemyeşil olursun:D

saçlarının renginde kızıllık var canım ben de saçlarımı sarı boyamak isterken böyle bi renk oluyodu daha sonraları deneyip yanılarak öğrendim eğer küllü açık sarıyla boyarsan saçlarının rengi kesinlikle düzelir.benim de saçlarımda boyamadan sonra kızıllık oluşunca çok kötü oluyodu ne yapıcağımı bilmiyodum sonradan küllü boyadım ve düzeldi.açık ton da boyarsan,koyu tonda da boyarsan mutlaka küllü bir renk olsun çünkü küllü boyanın içinde yeşil ve mavi pigmentler var bu pigmentler de saçtaki kızıllığı yok eder saçlarında kızıllık yoksa da hafif bi yeşillik oluşabilir ama senin saçında kızıllık var yeşillik oluşmaz.

Back