Keşke korunmayı daha erken bıraksaydık

Canim duzenli yapiyorum testleri.. bugun cift cizgi oldu gibi. Aksam tekrar yapicam bakalim. Eger bgn cift cizgiyse 15 gun sonra regl gelir. Onu da ekleyince 38 gun oluyo bu ay dongum. Cok canim sikiliyo duzensiz olmasina. Hem is seyahatleri falan da var bilmiyorum nasil olcak. Senin de boyle duzensizmiy di ?

Kuzum düzensiz demek ne demek 22 günde de oluyordu 38 gunde de.hatta ben de forumlarda hamile kalmak için düzenli adet şart yazanlari okuyunca içim içimi yiyorduama adetinin geleceği saati bilip de yillarca kalamayanlar da var.düzensiz olup ilk ay kalanlar da.bir şekilde yumurtluyorsan bence döngünun duzeni şart deil.tek avantaji ovu tarihini net biliyorsun.birincisi canini sikma ikincisi akişina birak.ovu testin silikleşince iatediğin zaman ilişkiye gir ve bata kadar da düsunme.hasi bakalim aralik sana da uğur getirir inşallah.kandilin mubarek olaun canim bu arada.

Amin cnm. Ne kadar tatlisin ya sana ilk konustugumuzda da demistim kanim isindi sana allah nazardan saklasin cnm benim keske tanisaydim seni arkadas olsaydim oyle bi sevdim :) tesekkur ederim iyi dileklerin icin. Insallah dedigin gibi olur bu ay yeni yila gulumseyerek girerim. Bundan onceki 2 yilbasimda da farkli nedenlerle uzgundum cunku allah yuzume bakar insallah. Cok cok sagol konusalip hep. Senin de kandilin mubarek olsun

Canim yazmayali bayaği olmuş.inan ben de diken ustundeyim.10 .hfatadayim ve dün günluk pedin yarisi kadar lekelenmem oldu.allaha şukur dr um sikinti yok dedi ama ben yine de tedirginim.
Sen ne yaptin?
Bat ne zaman?ovulasyon testlerine devam mi?
Canim bu arada bende 10 kadar ovulasyon testi var.istersen gönderebilirim.özelden yazarsan dönerim canim.

Canım umarım bir sorun yoktur?

Canım umarım bir sorun yoktur?
Canım sana nasip olmayan bana da olmadı.12 haftada oğlumun kalbi durdu.rabbim hayırlı zamanda inşallah tekrardan nasip eder sana da bana da.sen denemeye devam ediyor musun?dr um bana 2 adet bekle dedi. Ama ben bir kez regli olunca korunmayacağım çünkü kaybettiğim bebeğimi sen de biliyorsun ki 5 ay beklemiştim.bakalım rabnim ne zaman kısmet edecek.

Canim inan cok uzuldum.. Allah beterinden saklasin sabrini versin insallah.. Umidini kaybetmek yok vardir bunda da bir hayir.. Denemeye devam.. Bak goreceksin ikimiz de yine mujdeli haberlerimizi vericez birbirimize.. Bana da kimyasaldan sonra bir ay korun istersen demisti hic de korunmadim.. Bakalim ne zaman nasip olacak..

Merhabalar hanimlar. Nereye yazicagimi bulamadim sizin tecrubelerinizden bana yardimci olur musunuz acaba. Nisanlimla prez. Yoluyla iliski yasiyoruz. Patlama yirtilma tarzi seyler hic dikkatimizi cekmedi. Son 2 aydir adet gecikmesi yasiyorum 36 ve 37. Gunlerde geliyor. Bu ayda bugun 38. Gunumdeyim ve hala adet olamadim. Bu sabah idrar testi yaptim negatif cikti. Goguslerimde sizlama hassassiyet yok ama şiştiler biraz. Karnimin alt bolgesinde 1-2 saat surup gecen cok siddetli bi agri var Tedirgin oluyorum acikcasi. Gebelkk ihtimalim olabilir mi? Yoksa hormonal bi bozukluk yada siradan bir adet gecikmesi midir sizce?

Ben de korunmayı düşünmüyorum canım.çünkü ne zaman olacağı belli değil.yaş da geçiyor bir yandan.rabbim çok bekletmez inşallah.

Son 1 2 aydır düzensizliğin varmış.belki yine aynısıdır.beklenen adet gününde bile olsa idrar testinde kocaman kırmızı çizgi çıkıyor eğer bebek varsa.rabbim İSTEYEN herkese hayırlı evlat nasip etsin.

Ben de korunmayı düşünmüyorum canım.çünkü ne zaman olacağı belli değil.yaş da geçiyor bir yandan.rabbim çok bekletmez inşallah.
İnşallah canım.. Ben bu ay sanırım bir kimyasal gebelik daha yaşadım... Testte iki gün çift çizgiyi gördüm üçüncü gün adet oldum. Kan vermemiştim adet gününü bekliyordum.. Sanırım kimyasaldı yine.. Eminim bir zamanı vardır ikimiz için de.. İnşallah tez zamanda müjdeyi alırız yine beraber :)

Senin düşük mü oldu canım yoksa kürtaj mı?benim kürtaj oldu ve hala ilk adetimi bile olmadım.bakalım ne zaman adet olucam.

Senin düşük mü oldu canım yoksa kürtaj mı?benim kürtaj oldu ve hala ilk adetimi bile olmadım.bakalım ne zaman adet olucam.
yok benimki düşük oldu.. Bir hafta hamile kaldım sadece.. lekelenmelerim oldu dr a gittim bhcg düşmeye başladı.. Sonra da kanamayla birlikte bitti.. Benim kimyasalda bile adet gecikmesi oldu ki senin kürtajda daha anca olur.. Zor bir süreç biliyorum ama beterin beteri vardır derler ya buna da şükür.. Sağlıklı olsaydı zaten bir şekilde devam ederdi... İnşallah bundan sonra yaşamayız.. Moralini bozma hiç.. Bebeğine kavuştuğunda hatırlamayacaksın bile bu günleri.. Ve o günlere de çok az kaldı buna inan canım :)

Benim de ilk gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kaldım ;( şimdi de korunmuyoruz da bizde ilişki sıklığı çok az (( o da sinirlerimi bozuyor , geçmiş olsun bu Arada , ne kadarlık evlisin

4
Benim de ilk gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kaldım ;( şimdi de korunmuyoruz da bizde ilişki sıklığı çok az (( o da sinirlerimi bozuyor , geçmiş olsun bu Arada , ne kadarlık evlisin
4 yıl oldu canım ama hazirandan beri istiyordum ben.rabbim ekimde nasip etti ama 12 haftalık oğlumu kalbi durdu.küretaj oldum.ilk adetimi olayım korunmayı düşünmüyorum.sizin ilişki sıklığı uzak olmaktan mı kaynaklanıyor?rabbim olmayacak şeyi hayal ettirmez.hayal edip arzuluyorsak er ya da geç doğru zamanda olur inşallah.

Zaten SAĞLIKLI OLSAYDI DEVAM EDERDİ cümlen her şeyi özetliyor.belki ben de kimyasal geçirmişimdir ama farkında varmamışımdır çünkü 38.günde adet olduğum olmuştu.ben de önceleri çok yıprandım.eşimi de kendimi de bitirme noktasına geldim ama bir şekilde mantıklı olup katlanmaktan başka yapacak bir şey yok.dr 2 adet geçsin dedi.sence ben bir adet bekledikten sonra korunmazsam sıkıntı olır mu?

Yok canım uzak olmaktan değil , eşimin isteksizliğinden

Yok canım uzak olmaktan değil , eşimin isteksizliğinden
Bir sıkıntısı ya da hastalığı falan mı var canım?valla biz eylülde her ihtimale karşı 1 gün dolu 1 gün boş geçirdik.o bana biraz ağır geldi.hatta topicten bir kaç arkadaşa cinsellikten soğumadan hamile kalsam bari diyordumbence ortalama haftada 3 kere normaldir.ama illa çok diyorsanız ovulasyon testi kullan.yumurtlamadan sonra ara verirsiniz.zaten olması çok düşük bir ihtimal.ya da ovulasyonunu kendin takip et regl sonrası 5 gün ve regle 8 kala zaten çok düşük ihtimal.o zamanlar ara verirsiniz.

Dr kimyasal sonrasi bana da bir ay korun dedi.. ama acikcasi ben gerek gormedim.. cunku cogu kadin kimyasal gebeligi farketmiyor bile.. korunulacak bir durum yoktu bence ve korunmuyorum.. ama seninki kurtaj oldugu icin bir ay korunman yeter bence de :) seni yanlis yonlendirmek istemem ama ben olsam ben de korunmazdim.. sanirim asagi yukari ayni yaslardayiz.. 20li yaslarin basinda olsak bekle derdim..

Çok doğru yazmışsın da Can'ım , ben hiç bi dolu bi boş bişey yaşamadım , sinirli oluyorum tabi haliyle , eşimin bariz bi hastalığı yok da psikolojik sanırım ondaki , bu durumlardan dolayı Aramız bozuk oluyor maalesef yoruldum ben maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…