Keşke korunmayı daha erken bıraksaydık

yaaaa yarın negatifi görürsem nasıl yazıcam ben sana
bak görüyo musun şimdiden pesimist olmaya başladım
testin gerçekten negatif çıkacağını mı düşünüyorum yoksa negatif çıkarsa üzülmemek için şimdiden kendimi mi teselli ediyorum bilemedim doğrusu.
yazdıkların bana umut oldu aslında ama ben yine de kendimi en kötü duruma hazırlıyorum.
yarın mutlaka yazıcam sonucumu.
şu 5 ay gerçekten ömrümden ömür gitti.
sitem değil ama gerçekten çok yıprandım.
hakkımızda hayırlısı olsun demekten ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden.
ayrıca HAMİLELİĞİN HAYIRLI OLSUN.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.

Cnm evet kendini en kotusune hazirla ama en iyisini dusun bir taraftan.. regl sancin belirti vb yoksa belki de hamislik vardir.. sen testini yap bakalim , telefondaki takvimlere guvenme ovulasyon testleri daha guvenilir oluyo. Hayirlisi olsun cnm benim sabah yaz mutlaka.. ben de haftasonu yaparim test belki...

Benim de bu ay 5. Ayimdi.. her ay kasik agrisi mide bulantisi akinti vb belirtiler yasayip umutlaniyordum ve her ay ayni husran.. bu ay da test yaptim adetten once yine negatifi gordum.. bende sans olsa sasardim dedim ve testi cope attim.. sonra buraya girdim ve yorumlari okudum.. 10 dk sonra cizgi belirenler varmis onlari okudum gidip bir bakayim dedim.. okadar silik bir cizgiydiki hatal goruyorum dedim.. ertesi gun kan verdim 23 cikti kadin hamilelik gorunuyor ama cok dusuk ihtimal dedi daha da husrana ugradim.. sonra dr kesin gebelik var dedi.. demem o ki umudumu kaybettigim zaman ogrendim.. ben inaniyorumki senden de iyi haber alicaz :)

Cnm merhaba, tanismiyoruz seninle ama cok cok cok tebrik ediyorum hayirli olsun.... darisi basimiza bize de dua et olur mu.. belirti desen yok bende de, gerci bat 30kasim benim 4 gun var daha..

Cnm merhaba, tanismiyoruz seninle ama cok cok cok tebrik ediyorum hayirli olsun.... darisi basimiza bize de dua et olur mu.. belirti desen yok bende de, gerci bat 30kasim benim 4 gun var daha..
Canim cok tesekkurler.. ne yasadiginizi inanin cok iyi anliyorum cunku ben de her ay umitlenip husrana ugrayanlardandim.. Allahim tez zamanda sana da nasip etsin insallah.. dua edicem senin icin de.. iyi haberlerini bekliyorum

ayyyy heyecanım biraz daha arttı
dedğim gibi sabah mutlaka yazıcam inşallah bu ay da negatif olmaz.

benim zaten pek belirtim olmaz pat diye geliverir.ama karnım şişerdi bu ay şişmedi şimdilik.
siz dedikçe ben belirti aramaya başlıyorum

benim zaten pek belirtim olmaz pat diye geliverir.ama karnım şişerdi bu ay şişmedi şimdilik.
siz dedikçe ben belirti aramaya başlıyorum
Cnm cok dusunme simdi baska seylerle ilgilen yarin test yapcan zaten :) hatta regl gunun de ovu. Testine gore yar ya da obur gundr o da gelirse gelir onumuze bakariz. O yuzd3b bu aksam.bisey dusunme kitap oku film izle yat yuvarla n kendini strese sokma yani... hayirli haberlerini bekliyoruz ama bizi unutma

merhaba kızlar sadece ılk sayfayı okudum ama bende sıze katılmak ıstıyorum..
eylulde bır kez yumurtlama vs takıp etmeden olmustu onu sayalım mı bılmıyorum. o zamandan berı ıstıyoruz ıste.. adet duzensızlıgım var doktora gıttım hormon testı yapılacak. Bırde ıntıhap ıcın vajınal kapsul verdı bu surede calısma yok dedı yanı bu ay benden umıt yok o kadar umutsuzluk kaplıyokı ıcımı hıc olmayacak gıbı

saglıkla kucagına alırsın ınsallah

böyle giderse yuvarlanmam yakındır
temmuzda bebek olaylarına başladığımızda cillop gibi hatundum 51 kiloydum ama her ay ya bebek varsa kendimi kasmayayım diye dye 56 kiloya çıkmışım.çok fazla değil ama artık kararım kesin yarın negatifi görürsem biraz frenliycem kendimi.

hıc yapmadım o sekılde takıp ederek mı oldu
Kesinlikle ovulasyon testleri kullan.. benim oyle oldu.. cep telefonlarina yuklu olan programlar yanilabiliyorlar tarihte.. kaybedecek zamanim yok diyorsan kullan.. olsa da olur olmasa da diyorsan bekle sansa birak :)

Kesinlikle ovulasyon testleri kullan.. benim oyle oldu.. cep telefonlarina yuklu olan programlar yanilabiliyorlar tarihte.. kaybedecek zamanim yok diyorsan kullan.. olsa da olur olmasa da diyorsan bekle sansa birak :)
yok olmasını cok ıstıyoruz hayırlısıyla :) gun asırı denıyoruz hanı nasılsa denk gelır dıye ama ovulasyon daha ıyı yanı

b

bu ay bısey cıkmazsa ınsallah su doktor ıslerınden sonra oyle yapayım :)
ne kadarlık hamılesın
İnşallah gerek kalmaz testlere :) Benim çok yeni daha.. 2 gün oldu öğreneli.. Gerçek hamlelik mi değer yükselecek mi hiç bilmiyorum bile.. Haftaya belli olacak bakalım :)

Ben gebelik testi yaptim seytan durtu heralde ama negatif cikti.. t kisminda silik milik bisey bile yoktu hicbisy yoktu .. kismet tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…