yaaaa yarın negatifi görürsem nasıl yazıcam ben sanaAylardir seninle yumurtlama tarihlerimiz de adet donemlerimiz de ayni.. hatta surekli takip ediyorum yasadigimiz husranlar bile ayniydi. Ne cok benziyor yasadiklarimiz diye dusunmustum.. adet tarihim benim de bugun veya yarin olmaliydi.. 2 gun once ogrendim hamileligimi.. insallah kuralimiz bozulmaz bu da beraber gider seninle.. husranlarimizla birlikte mutluluklarimiz da benzer insallah.. iyi bir haber bekliyorum ben senden :)
Cnm evet kendini en kotusune hazirla ama en iyisini dusun bir taraftan.. regl sancin belirti vb yoksa belki de hamislik vardir.. sen testini yap bakalim , telefondaki takvimlere guvenme ovulasyon testleri daha guvenilir oluyo. Hayirlisi olsun cnm benim sabah yaz mutlaka.. ben de haftasonu yaparim test belki...yaaaa yarın negatifi görürsem nasıl yazıcam ben sana
bak görüyo musun şimdiden pesimist olmaya başladım
testin gerçekten negatif çıkacağını mı düşünüyorum yoksa negatif çıkarsa üzülmemek için şimdiden kendimi mi teselli ediyorum bilemedim doğrusu.
yazdıkların bana umut oldu aslında ama ben yine de kendimi en kötü duruma hazırlıyorum.
yarın mutlaka yazıcam sonucumu.
şu 5 ay gerçekten ömrümden ömür gitti.
sitem değil ama gerçekten çok yıprandım.
hakkımızda hayırlısı olsun demekten ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden.
ayrıca HAMİLELİĞİN HAYIRLI OLSUN.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.
Benim de bu ay 5. Ayimdi.. her ay kasik agrisi mide bulantisi akinti vb belirtiler yasayip umutlaniyordum ve her ay ayni husran.. bu ay da test yaptim adetten once yine negatifi gordum.. bende sans olsa sasardim dedim ve testi cope attim.. sonra buraya girdim ve yorumlari okudum.. 10 dk sonra cizgi belirenler varmis onlari okudum gidip bir bakayim dedim.. okadar silik bir cizgiydiki hatal goruyorum dedim.. ertesi gun kan verdim 23 cikti kadin hamilelik gorunuyor ama cok dusuk ihtimal dedi daha da husrana ugradim.. sonra dr kesin gebelik var dedi.. demem o ki umudumu kaybettigim zaman ogrendim.. ben inaniyorumki senden de iyi haber alicaz :)yaaaa yarın negatifi görürsem nasıl yazıcam ben sana
bak görüyo musun şimdiden pesimist olmaya başladım
testin gerçekten negatif çıkacağını mı düşünüyorum yoksa negatif çıkarsa üzülmemek için şimdiden kendimi mi teselli ediyorum bilemedim doğrusu.
yazdıkların bana umut oldu aslında ama ben yine de kendimi en kötü duruma hazırlıyorum.
yarın mutlaka yazıcam sonucumu.
şu 5 ay gerçekten ömrümden ömür gitti.
sitem değil ama gerçekten çok yıprandım.
hakkımızda hayırlısı olsun demekten ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden.
ayrıca HAMİLELİĞİN HAYIRLI OLSUN.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.
Cnm merhaba, tanismiyoruz seninle ama cok cok cok tebrik ediyorum hayirli olsun.... darisi basimiza bize de dua et olur mu.. belirti desen yok bende de, gerci bat 30kasim benim 4 gun var daha..Aylardir seninle yumurtlama tarihlerimiz de adet donemlerimiz de ayni.. hatta surekli takip ediyorum yasadigimiz husranlar bile ayniydi. Ne cok benziyor yasadiklarimiz diye dusunmustum.. adet tarihim benim de bugun veya yarin olmaliydi.. 2 gun once ogrendim hamileligimi.. insallah kuralimiz bozulmaz bu da beraber gider seninle.. husranlarimizla birlikte mutluluklarimiz da benzer insallah.. iyi bir haber bekliyorum ben senden :)
Canim cok tesekkurler.. ne yasadiginizi inanin cok iyi anliyorum cunku ben de her ay umitlenip husrana ugrayanlardandim.. Allahim tez zamanda sana da nasip etsin insallah.. dua edicem senin icin de.. iyi haberlerini bekliyorumCnm merhaba, tanismiyoruz seninle ama cok cok cok tebrik ediyorum hayirli olsun.... darisi basimiza bize de dua et olur mu.. belirti desen yok bende de, gerci bat 30kasim benim 4 gun var daha..
ayyyy heyecanım biraz daha arttıBenim de bu ay 5. Ayimdi.. her ay kasik agrisi mide bulantisi akinti vb belirtiler yasayip umutlaniyordum ve her ay ayni husran.. bu ay da test yaptim adetten once yine negatifi gordum.. bende sans olsa sasardim dedim ve testi cope attim.. sonra buraya girdim ve yorumlari okudum.. 10 dk sonra cizgi belirenler varmis onlari okudum gidip bir bakayim dedim.. okadar silik bir cizgiydiki hatal goruyorum dedim.. ertesi gun kan verdim 23 cikti kadin hamilelik gorunuyor ama cok dusuk ihtimal dedi daha da husrana ugradim.. sonra dr kesin gebelik var dedi.. demem o ki umudumu kaybettigim zaman ogrendim.. ben inaniyorumki senden de iyi haber alicaz :)
benim zaten pek belirtim olmaz pat diye geliverir.ama karnım şişerdi bu ay şişmedi şimdilik.Cnm evet kendini en kotusune hazirla ama en iyisini dusun bir taraftan.. regl sancin belirti vb yoksa belki de hamislik vardir.. sen testini yap bakalim , telefondaki takvimlere guvenme ovulasyon testleri daha guvenilir oluyo. Hayirlisi olsun cnm benim sabah yaz mutlaka.. ben de haftasonu yaparim test belki...
Cnm cok dusunme simdi baska seylerle ilgilen yarin test yapcan zaten :) hatta regl gunun de ovu. Testine gore yar ya da obur gundr o da gelirse gelir onumuze bakariz. O yuzd3b bu aksam.bisey dusunme kitap oku film izle yat yuvarla nbenim zaten pek belirtim olmaz pat diye geliverir.ama karnım şişerdi bu ay şişmedi şimdilik.
siz dedikçe ben belirti aramaya başlıyorum
saglıkla kucagına alırsın ınsallahBenim de bu ay 5. Ayimdi.. her ay kasik agrisi mide bulantisi akinti vb belirtiler yasayip umutlaniyordum ve her ay ayni husran.. bu ay da test yaptim adetten once yine negatifi gordum.. bende sans olsa sasardim dedim ve testi cope attim.. sonra buraya girdim ve yorumlari okudum.. 10 dk sonra cizgi belirenler varmis onlari okudum gidip bir bakayim dedim.. okadar silik bir cizgiydiki hatal goruyorum dedim.. ertesi gun kan verdim 23 cikti kadin hamilelik gorunuyor ama cok dusuk ihtimal dedi daha da husrana ugradim.. sonra dr kesin gebelik var dedi.. demem o ki umudumu kaybettigim zaman ogrendim.. ben inaniyorumki senden de iyi haber alicaz :)
böyle giderse yuvarlanmam yakındırCnm cok dusunme simdi baska seylerle ilgilen yarin test yapcan zaten :) hatta regl gunun de ovu. Testine gore yar ya da obur gundr o da gelirse gelir onumuze bakariz. O yuzd3b bu aksam.bisey dusunme kitap oku film izle yat yuvarla nkendini strese sokma yani... hayirli haberlerini bekliyoruz ama bizi unutma
Cok tesekkur ederim. Allah tez zamanda nasip etsin insallah sana da.. ovulasyon testlerini birakma hic..saglıkla kucagına alırsın ınsallah
hıc yapmadımCok tesekkur ederim. Allah tez zamanda nasip etsin insallah sana da.. ovulasyon testlerini birakma hic..
Kesinlikle ovulasyon testleri kullan.. benim oyle oldu.. cep telefonlarina yuklu olan programlar yanilabiliyorlar tarihte.. kaybedecek zamanim yok diyorsan kullan.. olsa da olur olmasa da diyorsan bekle sansa birak :)hıc yapmadımo sekılde takıp ederek mı oldu
yok olmasını cok ıstıyoruz hayırlısıyla :) gun asırı denıyoruz hanı nasılsa denk gelır dıye ama ovulasyon daha ıyı yanıKesinlikle ovulasyon testleri kullan.. benim oyle oldu.. cep telefonlarina yuklu olan programlar yanilabiliyorlar tarihte.. kaybedecek zamanim yok diyorsan kullan.. olsa da olur olmasa da diyorsan bekle sansa birak :)
Ovulasyon testleri kesinlikle daha iyi :)yok olmasını cok ıstıyoruz hayırlısıyla :) gun asırı denıyoruz hanı nasılsa denk gelır dıye ama ovulasyon daha ıyı yanı
bu ay bısey cıkmazsa ınsallah su doktor ıslerınden sonra oyle yapayım :)Ovulasyon testleri kesinlikle daha iyi :)
İnşallah gerek kalmaz testlere :) Benim çok yeni daha.. 2 gün oldu öğreneli.. Gerçek hamlelik mi değer yükselecek mi hiç bilmiyorum bile.. Haftaya belli olacak bakalım :)b
bu ay bısey cıkmazsa ınsallah su doktor ıslerınden sonra oyle yapayım :)
ne kadarlık hamılesın
NAsil ogrendin cnm sormasi ayipİnşallah gerek kalmaz testlere :) Benim çok yeni daha.. 2 gün oldu öğreneli.. Gerçek hamlelik mi değer yükselecek mi hiç bilmiyorum bile.. Haftaya belli olacak bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?