Benim öyle oldu sayılır aslında nedense temmuz ağustosta doğum yapacak şekilde hamile kalmak istemiyorum derdim hep.nasip de olmadı zaten.büyük mü konuştum acaba diyorum.şimdi ay hiç fark etmez yaz kış bahar ne zaman olursa olsun diyorum.ya telde uygulama var düşünmesem de bat a kaç kalmış diye farkında olmadan açıp bakıyorum.bakalım bugün ovulasyon testi yaptım hala negatif 16.gündeyim.muhtemelen ben 20 li günlerde yumurtlayacağım.hayırlısı olsun bakalım.Hep diyorlar ya düşünmediğim hiç aklıma gelmediği bir zamanda hamile kaldım diye.. ahhh bi kafamızdan atabilsek :)
Canım nasılaın?Yani tahminen 15inde cift cizgi ciktiginda vucudum hazirlaniodu 16sinda aci cekerken de catladi ya da salindi disari diye dusunuom ben...
Ay kiz erkek olayi evet oyleymis ben daha dun okudum ogrendim bunu ama aynen soyledigin gibi... ne dersin kizlarimiz olur mu senin profil resmindeki gibi balkaymak
Ne yaptın canım pozitifi gördün mü? Oldu mu yumurtlama?Benim öyle oldu sayılır aslında nedense temmuz ağustosta doğum yapacak şekilde hamile kalmak istemiyorum derdim hep.nasip de olmadı zaten.büyük mü konuştum acaba diyorum.şimdi ay hiç fark etmez yaz kış bahar ne zaman olursa olsun diyorum.ya telde uygulama var düşünmesem de bat a kaç kalmış diye farkında olmadan açıp bakıyorum.bakalım bugün ovulasyon testi yaptım hala negatif 16.gündeyim.muhtemelen ben 20 li günlerde yumurtlayacağım.hayırlısı olsun bakalım.
Yok be canım 22.gün hala negatifti dün yani.Ne yaptın canım pozitifi gördün mü? Oldu mu yumurtlama?
Pes etme canım yapmaya devam et.. Elbet pozitifi göreceksinYok be canım 22.gün hala negatifti dün yani.
bugün yapmadım henüz.
Hayırlı olsun canım.duan kabul olmuş sanırım.rabbim muradını tamamına erdirsin.Bende hemen olur sanmıstım cok korunmasakta iki yıl oldu olmadı hala rabbim bu mübarek ayda nasip etsin bizlere insallah
Ayy hadi çok sevindim canım :) Benim bat 23ü bakalım ne olacak :)Hayırlı olsun canım.duan kabul olmuş sanırım.rabbim muradını tamamına erdirsin.
denizce84 canım ben nihayet 32.gün pozitifi gördüm.belki batdaş olabiliriz bu ay :)
Canım bat geçmiş.inşallah hayırlısıyla bebek müjdesi verirsin.benim adet dönemi bitti.bat sat takibini bıraktım sanırım :) belki 10 gündür ilk kez dün girdim.bebek fikrini kafamdan atmaya fazlasıyla ihtiyacım vardı.biraz kendimi dinliycem.sırf senin için girdim bu saatte haberin ola :)Ayy hadi çok sevindim canım :) Benim bat 23ü bakalım ne olacak :)
Canim bende haberler kotu maalesef.. dr a gittim. Tedaviye baslayacak.. klomen catlatma ignesi falan da degil direk asilama dedi moralim bozukCanım bat geçmiş.inşallah hayırlısıyla bebek müjdesi verirsin.benim adet dönemi bitti.bat sat takibini bıraktım sanırım :) belki 10 gündür ilk kez dün girdim.bebek fikrini kafamdan atmaya fazlasıyla ihtiyacım vardı.biraz kendimi dinliycem.sırf senin için girdim bu saatte haberin ola :)
-Lidya- canım sen nasılsın girmişken seni de sorayım.yanlış hatırlamıyorsam bat bu aralardı.inşallah bebeğin gelmiştir bu hayırlı mübarek ay hürmetine.ben hala aynıyım.adetim yeni bitti sayılır.biraz ara verdim. KK ya yani :)
Kadının faydası olur inşallah.bi ara ameliyat demiştin.o iş kaldı mı şimdi ?Cnmm bende şuan adetim. Ben geçen ay oturduğum muhitte bir neneye gitmiştim . karnimdan bakmisti rahmin biraz yan dömüş dedi.
Alttan ilaç kullancam belime bardak atcak. Rahmimi düzleyecek inş . hemde iltihap oluşmussa bu ilaç inş şifa olcak dedi bklm
Sen neypyorsun cnm
Aaa niye ama 7 ay önce hamile kalmıştın.yinr kalabilirsin.ama dr un bunu uygun gördüyae yapacak bir şey yok.ben de artık bat sat takibini bıraktım çünkü çok yoruldum.hatta dün ovulasyon testim kopkoyuydu ama ilişki olmadı.olacağı varsa olur olmazsa da yapacak bir şey yok.Canim bende haberler kotu maalesef.. dr a gittim. Tedaviye baslayacak.. klomen catlatma ignesi falan da degil direk asilama dedi moralim bozuk
Kadının faydası olur inşallah.bi ara ameliyat demiştin.o iş kaldı mı şimdi ?
Ben bat sat tarihini bıraktım artık.fazla düşünmekten vucüdumun dengesini bozdum ve adetlerim abartı gecikmeye başladı.bu au kafaya takmadım ve 15.gün yani dün ovulasyon testimin C ai T den daha koyuydu ama ilişki bile olmadı.galiba çok yoruldum.olacağı varsa olur diyorum artık.
Canım bat yaklaşmış.test falan yaptın mı?En iyisi cnm bırakmak ben takip etmiyorum ameliyat yok olmadm . inş olur
Canım bat yaklaşmış.test falan yaptın mı?
Erken olabilir.bat geçince tekrarlarsın.ben adet dönemindeyim.bat 17 ağustos şimdilik.4 gün önce yapmıştım negatifti cnm sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?