Keşke korunmayı daha erken bıraksaydık

Geçmiş olsun bacım ALLAH aynı hüsranı tekrar yaşatmasın inşallah tez zamanda hayırlısıyla nasip olur
takdir ALLAH tan tabi biz bişey bilmeden bekleyip duadan başka yapacak bişeyimiz yok

Merhaba arkadaşlar.. Yaklaşık 1 yıl hiç korunmadim ve hamile kalamadim. Hormonlarim biraz oynak ve duzensizdi. Bazen prolaktin sorunu bazen Lh bazen başka birşey her doktora gittiğimde başka başka şeyler söylüyorlardı.Adet duzensizligim de var 2 ay adet olmadığım zamanlar oluyordu. Pek ilaç kullanma taraftarı değildim kullanmadım da( glifor hariç) sabretmekten yanaydim.
Ve bi gün hamile olduğumu öğrendim.
Çok mutlu olduk tabi. Fakat uzun sürmedi 6_7_8_9 haftalar bebeğin kalp atışlarını bugün yarın duyacaz derken duyamadik ve 23 şubatta ilk gebeligim olduğu için kürtaj yerine tıbbi müdahale ile düşük yaptiralim dediler. Tamam dedik. Alttan üstten sürekli ilaç vererek düşük yaptırdılar.
Ertesi gün parça kalmış dediler ve 5 güne düşmezse kürtaj yapacağız dedi doktorum. Ve 5 gün sonra da kürtaj oldum. 23 şubat - 2 mayıs arası kanamam nadiren durdu. Sürekli kananam vardı. Doktor bi sorun olmadığını söyledi. Şimdi korunmuyorum. Bende çok merak ediyorum hemen hamile kalabilecekmiyim yoksa ilk seferki gibi bekleyecek miyim. Tekrar aynı şeyleri yasayacakmiyim.
Kadın olmak zor şey. allah burda yazan , güzel anne olacak herkese hayırlı güzel evlatlar versin kimseyi evlatsiz bırakmasın

Canım ben yine adet oldum hatta bitmek üzere.. Gününde geliyor gecikip ümitlendirmiyor bile :) Ne olacak böyle bilmiyorum valla :) Sende var mı canım gelişme?
Canım ben de adet oldum.hem de neredeyse tam gününde.hamile olmadığıma üzüleyim mi yoksa adetim düzene girdiği için sevineyim mi anlamadım yeni bat 15 haziran inşallah Ramazan bereketiyle gelir

Canım çok geçmiş olsun inşallah o üzücü olaylar çok geride kalır ve tekrar yaşatmadan rabbim kucaklarımızı doldurur.

Canım ben de adet oldum.hem de neredeyse tam gününde.hamile olmadığıma üzüleyim mi yoksa adetim düzene girdiği için sevineyim mi anlamadım yeni bat 15 haziran inşallah Ramazan bereketiyle gelir
Biz olumlu tarafından bakalım ve adetin düzene girdi diye sevinelim :) Her şey çok daha güzel olacak inanıyorum buna.. Soğan kürü falan yapsan aslında nasıl olur?

Biz olumlu tarafından bakalım ve adetin düzene girdi diye sevinelim :) Her şey çok daha güzel olacak inanıyorum buna.. Soğan kürü falan yapsan aslında nasıl olur?
Yaaa içimi mi okudun.dünden beri araştırıyorum kürü. ara kanama yaşayanlar falan oluyormuş.bir de nedense dr a danışmadan kalkışmayayım diyorum.
Bönreklere zararı var diyen var.senin ihtiyacın yok ama tanıdıklardan kullanan oldu mu hiç?

Ben yaptım canım yaptıktan sonraki ay da hamile kaldım.. Etkisi oldu mu bilmiyorum..

Ben yaptım canım yaptıktan sonraki ay da hamile kaldım.. Etkisi oldu mu bilmiyorum..
Canım nasılsın?adet olmamışsındır inşallah.bat yakınlarda mı?
Ya geçende önce sen sonra ben hamile kalmıştım ya şimdi de kendimi şartladım sen hamile kalmadan kalamayacakmışım gibi geliyor

Canımm tahmin ettiğin gibi dün adet oldum :) hem de tam gününde.. İlk defa bu ay hiç gebelik testi yapmadım içimden gelmedi nedense.. Ve maalesef yine aynı son :)) Belki de bu sefer önce sen hamile kalacaksındır arkandan ben ve gayet sağlıklı ilerleyecektir.. Olumlu düşünelim :)

kızlar bişey sormam lazım ayın 15inde adet oldum adetim biteli bi hafta oldu ama tekrr adet olcakmış gibi kasık bel ağrısı göğüs büyümesi var nedendr bilen varmı

kızlar bişey sormam lazım ayın 15inde adet oldum adetim biteli bi hafta oldu ama tekrr adet olcakmış gibi kasık bel ağrısı göğüs büyümesi var nedendr bilen varmı
Canım takvim sana ait değil mi?ona göre yorum yapıcam:)

Nedense ben de hep uzun süre hamile kalamayacağımı düşünüyorum.bu düşünceyle nasıl kalacaksam artık:)
Canımız sağolsun.hayırlısıyla daha yolumuz var demek ki.
Neyse artık ben de haziranda adet olursam hemen tatil planı yapıcam biraz kafamı dinliyim.şu olumsuzlukları üzerimden atayım.

hayır o takvimi ekledikten sonra düşük yaptım ben :) 6 ay oldu nerdeyse
Takvimini kaldır istersen.düşük yaptım dedikten sonra gülümseme koymasaydın keşke.
Yine de çok üzüldüm.Allah sabır versin.

Takvimini kaldır istersen.düşük yaptım dedikten sonra gülümseme koymasaydın keşke.
Yine de çok üzüldüm.Allah sabır versin.
Bebek olusmadi benim kesemi aldilar tabiki zor günlerdi ama kaldiramadgm için guldum, Allah isteyen herkese yeniden nasip etsin bende dahil

Hep diyorlar ya düşünmediğim hiç aklıma gelmediği bir zamanda hamile kaldım diye.. ahhh bi kafamızdan atabilsek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…