Ayy hadi inşallah seninki gelmez de umut olur bana da :) İlk ay düzeni değişmişti.. Şimdi hiç şaşmıyor :) Bir gün gecikse ümitlenicem ona bile fırsat olmuyor :))Canın sağolsun be canım.inşallah gelecek aylara..
Ben de salı gelecek diye hesaplıyorum ama bakalım gelecek mi?senin düzenin değişti mi kimyasal sonrası?
Ayyy öyle deme adetinin ne zaman geleceğini bilmek bence çok büyük bi nimet.millet ovu testini yumurtlama için kullanır ben adet günümü belirlemek için kullanıyorum neredeyse.çünkü çift çizgiyi görünce garip bi şekilde değerlendiremiyorum ya da daha fazla koyulaşır diyorum pat diye silikleşiyo.Ayy hadi inşallah seninki gelmez de umut olur bana da :) İlk ay düzeni değişmişti.. Şimdi hiç şaşmıyor :) Bir gün gecikse ümitlenicem ona bile fırsat olmuyor :))
Evet canım sanırım çok üstüne düştüğümüzden olmuyor.. Ne zaman biz testleri falan unutucaz o zaman çıkıp gelecekler sanırım :)Ayyy öyle deme adetinin ne zaman geleceğini bilmek bence çok büyük bi nimet.millet ovu testini yumurtlama için kullanır ben adet günümü belirlemek için kullanıyorum neredeyse.çünkü çift çizgiyi görünce garip bi şekilde değerlendiremiyorum ya da daha fazla koyulaşır diyorum pat diye silikleşiyo.
Neyse artık biz istediğimizi yapalım.onlar canı istediği zaman gelecekler:)
Offf sorma canım ya ben hala 2.adeti olmadım ve bir an önce olmak istiyorum.Evet canım sanırım çok üstüne düştüğümüzden olmuyor.. Ne zaman biz testleri falan unutucaz o zaman çıkıp gelecekler sanırım :)
test yaptın mı bir dahaOfff sorma canım ya ben hala 2.adeti olmadım ve bir an önce olmak istiyorum.
Yapmadım canım çünkü cidden umut yok çünkü 32.gün yumurtladım ve ben adet yaklaşıyor diye 25.gün civarı ilişkiyi bıraktım taaa 35 e kadar:)(misafirler sağolsun:))ama bugün sanki bel ve ağrım ve alt karın ağrım var.belki cumaya kalmadan gelir:/test yaptın mı bir daha
Yapma canım boşver.. Negatifi görmek çok üzüyor insanı.. Sürpriz olsun varsa da birşeyler :) Ama umudunu da yitirme hiç belli olmaz :) Güzel haberlerini bekliyorum :)Yapmadım canım çünkü cidden umut yok çünkü 32.gün yumurtladım ve ben adet yaklaşıyor diye 25.gün civarı ilişkiyi bıraktım taaa 35 e kadar:)(misafirler sağolsun:))ama bugün sanki bel ve ağrım ve alt karın ağrım var.belki cumaya kalmadan gelir:/
Canım var mı bir gelişme?Offf sorma canım ya ben hala 2.adeti olmadım ve bir an önce olmak istiyorum.
Var var.Allaha şükür.Canım var mı bir gelişme?
Yerleşme kanaması olmasın? Aman dikkat et.. Yok canım çektirmedim.. İki farklı dr a gittim. İkisi de gerek yok çektirmeye dedi..Var var.Allaha şükür.
Dün bir iki damla gelmişti bugün tam anlamıyla geldi.ama miktarı biraz az.şu 2-3günü bi takip edeyim de inşallah artarak devam eder.
Canım sen rahim filmi çektirmiş miydin?
Hayırlısı olsun canım.umutsuzluk yok..ben 2.adetimi 47 gün sonra oldum biliyosun.yeni bat mayıs ortası gibi ama bakalım ne zaman gelecek.malum belli olmuyor benimki kafasına göre takılıyor.Dün kırmızı kartı yedim cnm
Sen
Canım ben yine adet oldum hatta bitmek üzere.. Gününde geliyor gecikip ümitlendirmiyor bile :) Ne olacak böyle bilmiyorum valla :) Sende var mı canım gelişme?denizce84 kuşum bata çok var mı?naptın var mı bi gelişmen aylık sana sormak artık alışkanlık oldu bana.geçen sefer sen başlatmıştın ben de peşine takılmıştım devamı gelmedi ama inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağımıza almak da nasip olur.
Gelişme yok be kuzum bende de aynı.ilk adeti 37 ikinciyi 47 günde oldum.şimdi 3.bekliyorum.1 haftam falan var.Canım ben yine adet oldum hatta bitmek üzere.. Gününde geliyor gecikip ümitlendirmiyor bile :) Ne olacak böyle bilmiyorum valla :) Sende var mı canım gelişme?
Ne zaman düzene girecekmiş hiç konuştun mu doktorunla? Ben her ay düzenli olarak ovulasyon testi kullanıyorum canım o yüzden bat ı çok rahat biliyorum ateş ölçmeme gerek kalmıyorGelişme yok be kuzum bende de aynı.ilk adeti 37 ikinciyi 47 günde oldum.şimdi 3.bekliyorum.1 haftam falan var.
Canım sen hiç ateş ölçtün mü ben bu ay ona başlayayım diyorum.en azından bat ı bilirim.
Canım haklısın her şey rabbimden ama ben 4 yıl aynı yöntemle korundum.hiç bir kaza falan olmadı.haziranda korunmayı bıraktım 4 ay sonra hamile kaldım kısmet olmadı orası ayrı ama.bir takım talihsizlikler yaşadım.bakalım şimdilik bata 1 hafta var.kürtajdan sonra bu 3.adetim olacak olursa.Ben 20 aylık evliyim 7 aydır çocuk istiyorum keşke demiyorum çünkü olacağı varsa o zamandada olurdu
bir tanıdığım benden sonra evlendi ve tam olarak ilişki bile yaşamadan hamile kaldı şimdi çok şaşkın hiç beklemiyordu herşey ALLAH ın OL demesiyle oluyor işte..Allah hayırlısını bütün isteyenlere nasip eylesin
Dr sadece stres yapma kürtaj sonrası düzensizlikler 6 aya kadar normal dedi.40 günü geçerse gel dedi.bakalım bat 15 mayıs civarı gelmezse bi giderim belki.Ne zaman düzene girecekmiş hiç konuştun mu doktorunla? Ben her ay düzenli olarak ovulasyon testi kullanıyorum canım o yüzden bat ı çok rahat biliyorum ateş ölçmeme gerek kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?