Keşke korunmayı daha erken bıraksaydık

Cnm benim kırmızılar geldi gibi

Kürtajdan önce 20 günde birdi şuan iki reglimde 17 günde oldu

Eğer reglim 8 gün sürerse ve yine 17 günde olursam benimkide 1 nisan bklm

-Lidya-
Canım nasıl yani adet mi oldun:/
17 gün çok erken değil mi?aslında bana 20 de çok erken gelmiştibana tur bindirdin nerdeyse
Benim 38 olunca dr 21-35 normal aralık demişti.
Sen ne zaman yumurtladın o zaman?adetin devam ederken mioff kafam karıştı.
Adet olsak da olmasak da umudumuzu yitirmeyelim.hayırlısıyla olur zamanla.

Cnm ben adetim bitince 2-3 gün sonra başlıyorum yumurtlamaya doktorum öyle. Demişti bir sorun yok dedi doktorum hayırlısı inş bklm cnm

Cnm ben adetim bitince 2-3 gün sonra başlıyorum yumurtlamaya doktorum öyle. Demişti bir sorun yok dedi doktorum hayırlısı inş bklm cnm
Ayyy şimdi anladım..
sen 17+8 yani 25 günde bir diyosun o normal zaten.ben de mesela adetin ayın 1 inde başladı 17 sinde tekrar başladı sanıyorum.
Yani bu durumda senin döngün 25 gün.o normal.
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah.

Evet cnm aynen öyle .

İnş cnm

denizce84
Canım ben de yumurtlama dönemindeyim galiba.testle takip ettim ama anlayamadım:)
Şimdi bat 1 nisan:)hakkımızda hayırlısı olsun.

denizce84 canım ne yaptın?ben 32.gün yumurtladım muhtemelen haftaya regl olacağım.pek umut yok.

Canım benim adetim bitmek üzere.. Bu ay da hüsran..
Canın sağolsun be canım.inşallah gelecek aylara..
Ben de salı gelecek diye hesaplıyorum ama bakalım gelecek mi?senin düzenin değişti mi kimyasal sonrası?

Acele etmiycem hayırlısı rastgele

Ovu yapmıycam
Sen sanki bu ay da tam yapmamıştın diye hatırlıyorum ben 10 gün falan yaptım çift çizgi görmedim.sonra 32.gün çok kasık batması vardı adeti beklerken yaptım bi baktım ikisi de kopkoyu.

Sen sanki bu ay da tam yapmamıştın diye hatırlıyorum ben 10 gün falan yaptım çift çizgi görmedim.sonra 32.gün çok kasık batması vardı adeti beklerken yaptım bi baktım ikisi de kopkoyu.

Evet cnm yapmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…