Sorma kuşum beni de bi yaş korkusu sardı.bazen de ya yıllarca olmazsa falan diye düşünüyorum.ayrıca dr lara bakarsan doğum da çok ciddi bir olay ve 2 yıl gebelik önermiyorlar ama bazıları bebeği 3 aylıkken hamile kalıyor. amaaannn vakti zamanı gelince olur inşallah.ovulasyon testi yapıyo musun?Dr kimyasal sonrasi bana da bir ay korun dedi.. ama acikcasi ben gerek gormedim.. cunku cogu kadin kimyasal gebeligi farketmiyor bile.. korunulacak bir durum yoktu bence ve korunmuyorum.. ama seninki kurtaj oldugu icin bir ay korunman yeter bence de :) seni yanlis yonlendirmek istemem ama ben olsam ben de korunmazdim.. sanirim asagi yukari ayni yaslardayiz.. 20li yaslarin basinda olsak bekle derdim..
Drlara kalsak durum vahim zaten :) hazirandan beri her ay duzenli yapiyorum ovulasyon testini.. yumurtlamayi kacirmama imkan yok.. zaten o yuzden tutusuyorum yumurtlamayi da kacirmiyorum neden olmuyor diye :)Sorma kuşum beni de bi yaş korkusu sardı.bazen de ya yıllarca olmazsa falan diye düşünüyorum.ayrıca dr lara bakarsan doğum da çok ciddi bir olay ve 2 yıl gebelik önermiyorlar ama bazıları bebeği 3 aylıkken hamile kalıyor. amaaannn vakti zamanı gelince olur inşallah.ovulasyon testi yapıyo musun?
Hımmm sanırım sizinki biraz daha seyrek.profesyonel yardım alacak kadar ciddiyse bişemem ama diilse bence pek kafaya takma çünkü tek gece ile hamile kalan çok.Çok doğru yazmışsın da Can'ım , ben hiç bi dolu bi boş bişey yaşamadım , sinirli oluyorum tabi haliyle , eşimin bariz bi hastalığı yok da psikolojik sanırım ondaki , bu durumlardan dolayı Aramız bozuk oluyor maalesef yoruldum ben maalesef
En azından hamile kalabiliyorsun.dr umun bana ilk tesellisi buydu.senin için de aynısı geçerli.Drlara kalsak durum vahim zaten :) hazirandan beri her ay duzenli yapiyorum ovulasyon testini.. yumurtlamayi kacirmama imkan yok.. zaten o yuzden tutusuyorum yumurtlamayi da kacirmiyorum neden olmuyor diye :)
Ben ilk dr a kontrole 2. 3. ayımda falan gitmiştim.. Adam hemen tüp bebeğe yönlendirmeye çalışmıştı.. Ben daha dur çok yenisin olur demesini beklerken aşılama yapalım olmazsa tüp bebek yapalım demişti inanılmaz moralim bozulmuştu.. Bir daha da gitmedim ona..En azından hamile kalabiliyorsun.dr umun bana ilk tesellisi buydu.senin için de aynısı geçerli.
İyi bir dr bulmak da çok önemli bu durumlarda.Ben ilk dr a kontrole 2. 3. ayımda falan gitmiştim.. Adam hemen tüp bebeğe yönlendirmeye çalışmıştı.. Ben daha dur çok yenisin olur demesini beklerken aşılama yapalım olmazsa tüp bebek yapalım demişti inanılmaz moralim bozulmuştu.. Bir daha da gitmedim ona..
Canım bu arada sen çalışıyor musun?Ben bu pişmanlığı yaşamamak için hiç korunmadım
Canım bu arada sen çalışıyor musun?
Ben hemen ilk ay olacak sanıyordum hatta bazen kaza falan olunca eşimi yiyip bitiriyordum.çünkü kendimi bebeğe hazır hissetmiyordum.şimdi de ben hazırım ama bizim bebiş biraz nazlı galiba
Hımm kolay gelsin o zaman.hele bi gelsin popolarına popolarına vuralım.bizi yolunuzu çok gözledik diye.Evet cnm çalışıyorum
Evet nazılar sanırım
cicekkokusu
Kız ne bu takvimler falan
Hadi hayırlısı olsun.rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.maşallah 7 haftaya gelmişsin.bak hep ne zaman diye merak ediyordun.demek ki zamanı şimdiymiş.
Kalp atışı duydun mu,kese gördün mü canım?
Ben de adetimi bekliyorum.henüz bat belli değil.korunuyorum da ayrıca.
Bakalım artık vakti gelince rabbim isteyen herkesin kucağını doldurur inşallah.
Canım ben de tesadüfen eski sayfalara bakarken fark ettim.Canim merhaba... ben de sana ulasmaya calistim gecen gun, ya takip ettigim topicleri hep takibi biraktim bulamadim sayfalari, ozelden yazayim dedim kapaliydi senin ozel msj bolumun, iyi ki etiketledin beni yoksa gorusemezdik...
Canim evet ocakta hamile kalmisim subat ta ogrendm:) smdi 6.haftadayim sanirim oyle bisey, dun de kalp atisini gorduk duyduk Allahima cok sukur.. sen napiyosun cnm.. okudum galiba 1 kayip yasamissin.. ama olsun cnm onumuzdeki gunlerde saglikli bi bebise hamile kalirsin insallah ben inaniyorum.. hep korkuyoduk ya hic olmazsa diye.. bak oluyormus ; Allahim sagliklisini da vericektir insallah sana kalbinin temizligi yeter dualarin kabul olur insallah...
Amin canim sagol... benim de surekli agrim var aksamlari hep yatiyorum mecburen ama gunduzleri de yoruluyoruz elimizde degil.. insallah her sey yolunda gider, sagolasin cnm.Canım ben de tesadüfen eski sayfalara bakarken fark ettim.
Senin adına çok çok sevindim .kendine çok dikkat et.ilaçlarını kullan ve vakit buldukça dinlen.
Allah sana ve bebeğine sağlık versin.
Ovulasyon kullanmış mıydın bu ay?Cnm ara ara hafıf karın ağrısı ve bacak ağrılarım var hayırlısı
Yarın test yapabılırım
Ovulasyon kullanmış mıydın bu ay?
yani tam bat ını biliyor musun?
İnşallah bebeğin annesine tutunmuştur.
Ben kendi kendime söz verdim.bat 1 hafta geçene kadar idrar testi bile yapmayacağım.kendimi tutabilir miyim bilmiyorum ama:)
Kuşum düzenli olsa haklısın da 38 günde geldiği olmuştu benim kırmzıların.ben de boşuna umutlanmayayım diyorum.bakalım 1 nisana daha çooooookYok cnm ovu testi kullanmadım tam bat 9 mart ama 3 gün sanırım geriye geldi bat
Bklm hayırlısı ya bugün regl olmassam yarın yapabilirim
Sende bir hafta bekleyemezsin 1 gün geçsin yaparsın bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?