Keşke hiç görmeseydim :(

Hanımefendi ben gereksiz eleştrilere sinirleniyorum ben sadece gördüm çok beğendim imkanları zorladık olmadı diye üzüldüm ve bitti ! Sizden paramı istedim ne kadar seviyesizleşmişsiniz daha cevap vermeyin rica ediyorum yoksa memur haklarımda dava açacağım!

Kusura bakmayın istediğiniz cevapları veremedik Ben sadece yorum yaptım seviyesizleştiğimi sanmıyorum. Hayataki tek amacı düğün evlilik koca ve hayalleri olan bir kezbancık muhattabım olamaz. İsterseniz özelden tc mi göndereyim uğraşmayın. Laf arasına sıkıştırdığınız memurluk, annenizin size verdiği ev ve daha diğerleri ,için selametle diyor ve umarım bu merkeze koyduğunuz evliliğinizde çok mutlu olur da bizleri kendinizden mahrum edersiniz. Selametle

Buraya konu açan herkes eleştirilmeyi de göze almalı ama sanırım her konu açan pohpohlanmak istiyor

Hanımefendi siz beni tanımadan eleştiremezsiniz. Çok rahat bi şekilde anlayabilirdiniz genç kız heves etmiş diye... Eğer ortalığı yıksaydım nişanlıma orda bana illa düğün yapacaksın deseydim eleştirilerinizde haklı olabilirdiniz. Ama ikimizde baktık beğendik olmadı diye çok üzüldük hatta hiç sıkışma nikah yapalım bile dedim ben... bilip bilmeden konuştunuz tc nizi ben buldum zaten merak etmeyin...

Buraya konu açan herkes eleştirilmeyi de göze almalı ama sanırım her konu açan pohpohlanmak istiyor

Eleştri yapılır ama haklı yere yapılır değil mi ? Ben sözlendim millet sözde bile takı bohça istiyo ben hiçbişey aldırmadım. 29 martta nişanım sözlüm dedi elbiseni alalım bohça yapalım takılarını alalım gerek yok dedim elbisemi kendim aldım bohça ikimize bir iki bişey alırız bohça olmuş olur maksat adet yerinş bulsun dedim takı olarakta 14 ayar bilezik beğendim sadece... Bilip bilmeden eleştri yapılmamalı değil mi çılgın anne ? Her çiftin bi hayali olur bizde düğüne heves ettik Rabbim nasip etmeyince zorlamadık.

biz burda yazan kimsenin özelini bilemeyiz.
burda yazdıklarına göre yorum yapacağız elbette.
madem özelinizi yazamıyorsanız o zaman konu da açmayın.
ayrıca siz haklı olduğunuzu düşünüyorsanız buraya niye konu açtınız ne kadar saçma bir şey
madem haklısınız kendinizi pohpohlamamız için mi konu açıyorsunuz
ha maksadınız görüş almaksa o zaman her görüşe saygı duymak zorundasınız,zorunuza gitse de gitmese de
herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil .

Aferin bekliyorum memurluk haklarınla nasıl dava açacaksın merakla bekliyorum

Ooofff cehalet baki örneği siz

hakaret ediyorsunuz ,kibledim sizi .
ve bence herkes kiblesin
herkese bi cevap bi hakaret
kaldıramıyorsanız konu açmayın

koskoca kadın olmuşsun karnında çocuğun bütün gün otur kime ne eleştiri yazayım diye düşün canım sen ama haklı eleştri yap heralde sen evlenirken bir çok şeyden mahrum kaldn içinde kalmış kıskançlıktan ne yazacağını şaşırıyorsun tabi cnım sende haklısınn

terbiyesizliğin lüzumu yok haddini bil .
sana uymayan eleştriler yüzünden çok gerilmişsin.
sen kim oluyorsun da benim anneliğime laf ediyorsun
sen bu kafayla evlensen ne olacak sanıyorsun ,kocan iki günde kapıya koyar seni bu kafanla memure hanım
hayatı paradan ve gösterişten ibaret sanıp da buraya caka atmaya gelip sonra da insanların eleştirileriyle krize giren sensin.
sen daha bir çocuksun hayat mücadelesi görmediğin tavırlarından belli ,sen yat kalk dua et de evleneceğin adam seni alsın ..
hakeza ben seni ne kıskanacağım be ,senin tuttuğun mekanın parası benim aylık gelirim
ama senin gibi ufak bir beynim olmadığı için o parayı oraya verecek biri değilim.
memursun kocanın da çok parası var diye hava mı atıyorsun kendini bir şey mi sanıyorsun
yeter artık git nereyi tutacaksın tut ,burada insanlara sataşıp da ortalığı kirletme
sana bir daha cevap yazacak değilim küçük hanım
kötü içerik işimi görecek .
sen kendi dünyanda boğul

Hmm aylık gelirin evet sende memursun hanımefendi dünyanı büyütme koca manyak

bizlerin takı istediğini nereden uydurdun acaba ?
ayrıca ailenin sana aldığı evde oturmanız büyük fedakarlık değil kusura bakma

bana 11 de çok geldi gerçi kendi tercihin ama 30 bin e neler yapılır neler insanın hayalleri tabiki önemlidir ama sıkıntı çekmiceksen yapabilirsin fakat düğünden sonra bunun sıkıntısını 5 10 yıl çekeceksen yazık bence nacizane fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…