Bağcılar Halk Sarayında kuzenimin düğünü olmuştu , tabii ki o nere Tarabya Cent Tesisi nere ... Ne güzel moral verdim değil mi
Bence iki ihtimal var , ya bütçenize göre olanı seçeceksiniz ve salonun değil o günün güzel geçmesine bakacaksın ve yüzü asık bir gelin olmayacaksın ya da ... İndirim yapılmasa da söyledikleri fiyattan tarabya ile anlaşacaksın .
Ki bence ikinci seçenek yanlış , bütçe el vermiyorsa gerek yok zorlamaya .
Benim kuzenimin sünnetinde orda olmuştu gercekten ama çok pahalı olduğunu sanmıyorum ya ne kadar mışki orda düğün
Düğün salonuna 30.000i bırak 11.250 bile verdirmemdesem çok kızar mısınız :26: ..... Ancak böyle çok zengin bir aile olunacak oteller, lüks yerler dışında düğün yapılamayacak kıvamda olunacak öyle. Sizin durumunuzu bilemiyorum tabi ama orta halli biri olarak bu yorumu yapıyorum.
düğün salonu değil canım ikisi de fotolara bakarsan eğer netten görürsün
Düğün salonu derken düğün yapılan yeri kastetmiştim. İsimleri saray ya da tesis de olsa bu mantığa göre 2si de düğün salonu :)
Fotoğraflarına baktım, hala fikrim sabit :26: 2 fiyat da çok fazla, düğün için gereksiz bir harcama bana göre. Lütfen alınmayın heveslisiniz anlıyorum ama şahsen bu kadar para vereceğime biraz daha mütevazi bir şeyler tercih edip kalanıyla evim için daha gerekli şeyler alırdım.
Selam kızlar
öyle doluyum kii( ekim gibi düğünüm olcak bunun için yer araştırması yaparken benim aklıma 5 yıl önce abimin evlendiği bağcılar halk sarayı geldi çok güzeldi salonda düğünde herşey iyiydi yani.Nişanlıma da orayı söyledim gittik baktık oda beğendi bütçemizede uydu.amaa gel gelelim kii ben tarabya cent koleji sosyal tesisini görene kadar... bi yakınımızın burda düğünü olmuştu ve tanıdık vasıtasıyla baya indirim yaptırmışlardı.bizde hevesle gittik görüştük tanıdık bizede indirim yapar dedik ama artık orda öyle biri kalmamış yani olmadı 2-3 gün haber bekledim olumsuz haber geldi yıkıldım ağladım öyle heveslenmiştim ki balkonda kıyılan nikah ondan sonra volkanlar eşliğinde merdivenlerden inmek hayalimdi olucak sanmıştım dün olumsuz haberi aldığımdan beri sanki karadenizde gemilerim battı bitik bi haldeyim bana teselli verin bişey yapın gözüm başka yer görmüyo
KesinlikleKatılıyorum.. En fazla 5 saat için o kadar para verilir mi yahu :44:
Canımm hiç moralini bozma kendine sıkıntı yapma bağcılar halk sarayına internetten baktım bence gayet güzel yanlış anlama lütfen beni ama 2 katından fazla para vermene hiç gerek yok başka ihtiyaçlarınızı daha güzel alırsın güzel bi balayı yaparsın
5 saat ama hayatının en önemli 5 saati
Hayatinin geri kalan kismi o 5 saate bagli degil. Onemli olan o 5 saatten sonra neler olacagi. 30 bin TL ekstra borcun altina girmek var isin icinde. Maddi durumunuz yoksa neden bu kadar perisan oluyorsun zaten durumunuz yokmus.
Bizim dugunumuz yemeksiz oldu normal bir salon icinde. Bir sey kacirdigimi dusunmuyorum. Ahim sahim bir dugunum olacagina beni cok mutlu eden bir kocam olsun.
11 bin TL de bana gore coook fazla.
5 saat ama hayatının en önemli 5 saati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?