- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- Konu Sahibi FallenAngel
-
anneniz ölmediği için şuan mirascı anne. o yüzden büyük bir rest çekmesi gerek. gerekirse bağırıp çağıracak anne
kadın neler demiyor yok nerdeyse annemin üzerine yürüyecek o derece yani ben kendimi zor tutuyorumanneniz ölmediği için şuan mirascı anne. o yüzden büyük bir rest çekmesi gerek. gerekirse bağırıp çağıracak anne
o zaman evin kapısına dahi sokmayacak abini annen.kadın neler demiyor yok nerdeyse annemi dövecek abim.
Mirasta annenizin de payı var. O imza atmadıkça bina yapamazlar. En fazla izale i şuyu davası açılır onda da malın satışı gerçekleşirMerhaba Arkadaşlar,
kısa bir süre önce babamı kaybettim.Acısını tarif edemem..ama oyle şeyler yaşandıkı onun acısını kat be kat katladı yüreğimde.
miras kavgası......
Rahmetli babamdan hatrı sayılır bir para ve arazi kaldı.arazimizin içinde bir müstakil evimiz ve bahçemiz varki cennet misali.Annem hala hayatta...aklınıza gelebilecek her türlü meyve agacı mevcut.
gelelim sıkıntımıza 5 kardeşiz.
2 tanesi ( 1 i en çok kuduran en çokda malı olan ) evde ev müteahhitte Müteahhit diye anneme baskı hatta eziyet derecesinde baskı yapıyor.
annem babamın yadigarı olan ağaçlarını çiçeklerini ben ölene kadar korumak istiyorum diyor laftan sözden anlamıyorlar.
benım dünya malında gözüm yok kirada oturuyorum annemın bahçesi beton olsun istemiyorum.
ne yapabilirim nasıl bir yol izleyebilirim ? annemin rızası olmadan yapılan o evlerde huzur bulurlarmı acaba ? annem hergün göz yaşı döküyor
acısını bile yaşatmadılar.
çok üzgünüm...çoooook...
evet konustum annemle anne senin hakkın sen tırnakalrınla kazandın burayı babamla dedim çek restini dedimo zaman evin kapısına dahi sokmayacak abini annen.
noterden şerh koydurabilir bildiğim kadarıyla avukat arkadaşlar yardımcı olur detaylı. işte ben xxx eşimden kalan mallar ben ölene kadar satılamaz, devredilemez mülk için verilemez gibisinden. sonrada avukat aracılığıyla şerhli yazıyı tüm çocuklara atsın annenkadın neler demiyor yok nerdeyse annemin üzerine yürüyecek o derece yani ben kendimi zor tutuyorum
annem 2 hiise ben 1 ablam 1 abim 1 hiisse hayır diyoruz 5 e 2 durumMirasta annenizin de payı var. O imza atmadıkça bina yapamazlar. En fazla izale i şuyu davası açılır onda da malın satışı gerçekleşir
evet çok ciddi hukuksal bir destek almam gerekiyor benım.noterden şerh koydurabilir bildiğim kadarıyla avukat arkadaşlar yardımcı olur detaylı. işte ben xxx eşimden kalan mallar ben ölene kadar satılamaz, devredilemez mülk için verilemez gibisinden. sonrada avukat aracılığıyla şerhli yazıyı tüm çocuklara atsın annen
Hukuki olarak mirasçıların tamamı hak sahibi. Herkes aynı şeyi istemediği sürece ancak dava yoluyla hakkını isteyebilir sorun çıkartan kişi veya kişiler.Merhaba Arkadaşlar,
kısa bir süre önce babamı kaybettim.Acısını tarif edemem..ama oyle şeyler yaşandıkı onun acısını kat be kat katladı yüreğimde.
miras kavgası......
Rahmetli babamdan hatrı sayılır bir para ve arazi kaldı.arazimizin içinde bir müstakil evimiz ve bahçemiz varki cennet misali.Annem hala hayatta...aklınıza gelebilecek her türlü meyve agacı mevcut.
2 tanesi ( 1 i en çok kuduran en çokda malı olan ) evde ev müteahhitte Müteahhit diye anneme baskı hatta eziyet derecesinde baskı yapıyor.
annem babamın yadigarı olan ağaçlarını çiçeklerini ben ölene kadar korumak istiyorum diyor laftan sözden anlamıyorlar.
benım dünya malında gözüm yok kirada oturuyorum annemın bahçesi beton olsun istemiyorum.
ne yapabilirim nasıl bir yol izleyebilirim ? annemin rızası olmadan yapılan o evlerde huzur bulurlarmı acaba ? annem hergün göz yaşı döküyor
çok üzgünüm...çoooook...
Miras sadece anneye değil tüm çocuklarla birlikte anneye kalır.anneniz ölmediği için şuan mirascı anne. o yüzden büyük bir rest çekmesi gerek. gerekirse bağırıp çağıracak anne
Anneniz toplam hissenin 1/4 üne siz ise 5 çocuk olarak kalan 3/4 hissenin 5e bölünmüş haline sahipsiniz. Acaba biraz haklarınızı mı araştırsanız ??annem 2 hiise ben 1 ablam 1 abim 1 hiisse hayır diyoruz 5 e 2 durum
Yazar hanım son derece yanlış bilgiler veriyorsunuz, olmuyor ama...noterden şerh koydurabilir bildiğim kadarıyla avukat arkadaşlar yardımcı olur detaylı. işte ben xxx eşimden kalan mallar ben ölene kadar satılamaz, devredilemez mülk için verilemez gibisinden. sonrada avukat aracılığıyla şerhli yazıyı tüm çocuklara atsın annen
dava yoluyla dediğiniz kalan 2 kişi hakkını satışamı çıkarır ?Hukuki olarak mirasçıların tamamı hak sahibi. Herkes aynı şeyi istemediği sürece ancak dava yoluyla hakkını isteyebilir sorun çıkartan kişi veya kişiler.
Çok haklısınız ama ölüm hak miras helal.Merhaba Arkadaşlar,
miras kavgası......
çok üzgünüm...çoooook...
hanım efendi benım sıkıntım hakkım değil annemin maruz kaldığı durumAnneniz toplam hissenin 1/4 üne siz ise 5 çocuk olarak kalan 3/4 hissenin 5e bölünmüş haline sahipsiniz. Acaba biraz haklarınızı mı araştırsanız ??
Evet böyle bir hakları var. Ya da mahkeme yoluyla mülk satılır üç kuruşa ve mirasçılar arasında paylaştırılır.dava yoluyla dediğiniz kalan 2 kişi hakkını satışamı çıkarır ?
1.derece de en yakını eş amaMiras sadece anneye değil tüm çocuklarla birlikte anneye kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?