kesinlikle yardımlarınıza ihtiyacım var!!

212 sexy i de hiç koklamadmÇok üzgünüm çoook
tmm onu da yazdım kardesimin gelmesini bekliorum parfüm secmek icin yardım etsin diye 1 haftaya gelcekhihoyyyt

Kızlar biraz önce spatula ararken annemin dolabındaki cekmecede parfüm sample ları buldum bitanesi cok hosuma gittiii! ama pek kalıcı oldugunu soyleyemicem burnumda alışmış olabilir

adını yazmayı unuttum:S

Thierry Mugler den Alien. kullanmış olan arkadaslar var mı? angel da var ama onun kokusuna dayanamadım cok igrenç. ama alien cok güzel kokuo biraz givenchy very irresistable i anımsattı bana :asigim:

alien süper bende geçende denedim
bir dahaki ay alıcam inşallah..
üstelik çok kalıcı,kaldıkçada daha güzel oluyor kokusu
birde blv 2 var bunu denediniz mi,yeni çıkmış buda çok hoş bir koku

evet alien guzel kokuyor ama nedense o gun denedigimde daha fazla hosuma giden parfumler oldu ama sanirim alicagim parfumler magnetism twin ve the one belki bulursam birde collection olucak :))))))))))))

Hayır denemedim canım en kısa zamanda denicem ama:) a.s.
banyodan cıktım o kadr sampuan dus jeli kullandım hala kokuo bu alien:) kokusu da ustune sıktıgın zaman değişiyo sanki daha güzel. cok mutlu oldumm.:1hug:

ben ilk sıktığımda çok keskin bir koku geldi
ama sonradan çok güzel geldi koku
dediğim gibi kaldıkçada güzelleşiyor
iyi günlerde pıslat şekerimbayanssulusmile

ya kızlar bende dp den alien almıştım çokda beğenerek ama sonra üstümede sıkınca çok fena ağır geldi baydı beni kullanamadım hatta midem bulandı gittim değiştirdim şimdi siz böyle anlatınca yine canım çekti acaba yinemi alsam yaaaaaaa çok beğeniyodum çünkü o kokuyuu

212 alien in yanında hafif gelebilir belki sana ama çok kalıcı bi kokudur çokda seksii adı gib,i ne bilim seksi koku denince aklıma geliyor ve çok kadınsı geliyor oda bana..keşke herkeste çok fazla olmasa..gerçi her ten farklı taşıyor.. dene bak derim bende cnm

212 sexy cidden hos kokudur ben amor amor anais anais 212 sexy lolita lempica ve moschino glamour kullandim hepside hafif ve hos kokular butun herkesin begenebilecegi hos ve zarif kokular hepside tavsiyemdir ben artik herkeste olmayan bir koku istiyorum bayanssulusmile abim yurtdisindan gelirken ondan 212 sexy istemistim o da git dogru duzgun bi parfum iste nasil soliyim ben bunu kiza dedi koptum gulmekten :roflol:

:roflol: abin benide güldürdü :roflol: iyiymiş.... e oda haklı sayılır.... cnm sende başlık açtığın dkny den isteseydin yeşil olanı biliyorum ben ama diğerlerine bakacağım şimdi yeşilide çok hoş ama benim tarzım diil pek bana sanki kırmızı yada pembe olan uyacakmış gibi geliyor deneyeceğim en kısa zamanda bilmiyorumkismile

bende burdan topladım en çok yzılan parfümleri sanada yazayım kaydirigubbakcemile3
dkny be delicious
armani code
amor amor
light blue
lolita lepmtica

haklisin canim da hem o zaman bilmiyodum candy nin oldugunu hemde sabahin 7sinde uyandirdi beni ne istiyosun sole diye uykulu uykulu o kadar oldu valla :)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…