- Konu Sahibi AdrianaLimaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
212 alien in yanında hafif gelebilir belki sana ama çok kalıcı bi kokudur çokda seksii adı gib,i ne bilim seksi koku denince aklıma geliyor ve çok kadınsı geliyor oda bana..keşke herkeste çok fazla olmasa..gerçi her ten farklı taşıyor.. dene bak derim bende cnm
212 sexy cidden hos kokudur ben amor amor anais anais 212 sexy lolita lempica ve moschino glamour kullandim hepside hafif ve hos kokular butun herkesin begenebilecegi hos ve zarif kokular hepside tavsiyemdir ben artik herkeste olmayan bir koku istiyorum bayanssulusmile abim yurtdisindan gelirken ondan 212 sexy istemistim o da git dogru duzgun bi parfum iste nasil soliyim ben bunu kiza dedi koptum gulmekten :roflol:
:roflol: abin benide güldürdü :roflol: iyiymiş.... e oda haklı sayılır.... cnm sende başlık açtığın dkny den isteseydin yeşil olanı biliyorum ben ama diğerlerine bakacağım şimdi yeşilide çok hoş ama benim tarzım diil pek bana sanki kırmızı yada pembe olan uyacakmış gibi geliyor deneyeceğim en kısa zamanda bilmiyorumkismile