kesinlikle yardımlarınıza ihtiyacım var!!

AdrianaLimaa

bilsen kac kurbaga optuk!
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
1.584
10
66
İngiltere
Arkadaslar kısa bir süre lush tan aldıım vanilya kokulu parfümü kullandım (vanilya hastasıyım) sanırım biraz agır bi kokusu var ki herkes bu ne be tütsü gibi diyordu her sıktıgımda:çok üzgünüm: Ben de kardeşiminkini kullandım bir süre Nina Ricci onunki. Her neyse ben parfüm almak icin magazalara girdiğimde hicbir sey begenemeden çıkıorum sanırım orda kokular fazla agır geliyor fln bilmiyorum.. Bana önerebileceğiniz fresh, kadınsı bir koku var mı? hani bazı kadınlar yolda yürürken müthiş bi koku yayılır da arkanıza döner bakarsınız:asigim: öle bi parfüm kullanmak istiyorumhihoyyyt simdiden tesekkürleropuyorumnanaktan

bende oyle bi parfum istiyorum bana azzaro twin guzel gelmisti escada magnetizim için satan bey senin tabirini kullanmisti birde D&G nin the one rose u nu koklamistim bana hiç fena gelmemisti kokusu ama saydiklarimin hiç birisinin dus jeli vucut kremi falan yok malesef bol bol skmadan o etkiyi elde edemzsin sanirim :S

cecile in pembe olanini kullaniyodum ben ama adini hatirlamiyorum :)))) o çok hostu ama herkes biliyo onu yaaa :S biraz ozel ve gizli olsun istiyorum :))))))))))))))))))))

Escada magnetizm i cok duydum ama kullanmadm hic. Biara miss dior kullanmıstım onu da cok kullanan var bide sıkıldım sanırım ondan daha ilginç bi koku istiyorum

Bende lush'ın vücut ürünlerini (parfüm, menlendirici ve masaj kremleri) aldım...

Dükkanda biraz sürdüler, kokusu fena gelmemişti. Ama şimdi kesinlikle süremiyorum.

Kendi kokumdan kendim kaçıyorum adeta, çok ağır rahatsız edici bir kokusu var.

Bende çikolatalı ve vanilyalı almıştım... Duruyorlar öyle evde, kullanamıyorum.

Sana yaz için önerim DKNY be delicious(yeşil olan) oldukça hafif ve rahatsız etmiyor.

Birde eğer vanilya kokusundan vazgeçemiyorsan, hiç düşünmeden Body Shop'tan vanilya spreyini alabilirsin. Kesinlikle ağır bir kokusu yok...

Bu arada Lush konusunda demek yalnız değilmişim...

bende aynen herkeste olmasin benim parfumum hem :))))))))))))) bana ozel olsun mesela twin i pek bilen ve kullanan yok the one rose da yeni çikti birde pink sugar i merak ediyorum o da tekin acar da satiliyormus satiliyormus sanirim kofre seklinde de alabilecegin bir parfum seti ama bu sekerli bir koku :))))

peki onerebilecegin sekerli ya da hafif bir koku var mi ?

premier jour, armani she, tommy girl, miracle
bunlara bi bak bakalım özelliklede premier jour a
az bilinen bi parfüm istiyorsan pek bilen yoktur onu

peki onerebilecegin sekerli ya da hafif bir koku var mi ?

Şekerli değilde, hafif ve kalıcı koku olarak Calvin'in Eternity'i öneririm... 1 senedir onu kullanıyorum. bayanssulusmile

Kesinlikle çok hafif ve genç bir kokusu var. Herkes parfümün adını soruyor. Buram buram kokan ağır kadın parfümleri gibi değil. Tester'ını bir dene, bana hak vereceksin...

Daha hafif birşey arıyorsan Body shop'un ürünlerini öneririm. Zaten tek kaliteli olan ürünleri spreyleri, parfümleri ve body butterları...Onlarıda gerçekten güzel yapmışlar.

Vanilyalı ve çilekli kokuları hem senin dediğin gibi şekerli hemde çok hoş yerimseniben

sagol canim bakicam mutlaka premier jour u duymustum daha once ama hiç kokusunu denemedim bu arada cacharel in anais anais ve amor amor u da hafif kokular amor amor bilindik ama anais anais o kadarda tutulan bi koku degil :))))

kac aydır parfum aradımı bilsen acilmiş durumu dersinsempatiksalakcinni
Hepsinin isimlerini yazdımm gidip koklıcam alınca size de bildirrim ne aldımıı
Cok saolun kızlarrra.s.

bencede canim bildir bende arkamda iz birakicak bir koku istiyorummmmmmm hemde çok acil ihtiyacim var

Tatlım kesinlikle christian dior miss dior chery muhteşem kokuo
ve arkadaşlarım dıoki eve gttim ama parfumun saçıma sinmiş hala kokuodu dio
kokusu çok guzel hem şekerli hem fresh buarada erkek arkadaşımda bayılıo bu kokuo
şiddetle tavsiye ederim kumralım bana çok gitti bu koku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…