- 17 Aralık 2006
- 2
- 0
- Konu Sahibi nar çiçexgxi
arkadaşlar bugün umut tüp bebek merkezine gittim dr enver kurt ile randevum vardı.geçmişte yaptırdığım aşılama sonuçlarını testlerimi gösterdim.tüp bebek önerdi vede başarı şansımın çok yüksek olduğunu söyledi buna çok sevindim.ama benim asıl sizlerle paylaşmak istediğim şey merkezden ve doktordan çok memnun kaldığımdıro kadar içten ve samimi geldiki enver bey bana anlatamam size vede öyle bu işi ticarete dökmüş diğer bazı doktorlar gibide değil kendimi çok güvende hissettim orda çok enteresandır sanki yıllardır tanıyormuşum gibi.RÜYAMELEĞıM adlı arkadaşımız bana ve buradaki herkeze orayı şiddetle tavsiye etmişti vede haklıymış kesinlikle!!zaten enver beyede söyledim internette sizden çok bahsediliyo diye.Arkadaşlar kısacası eğer merkez seçmede kararsız arkadaşlar varsa umut tüp bebek merkezini gidip enver beyle tanışmalısınız diyorum.ben ilk aşılamamı eurofertilde olmuşdum olmaz olaydım.hakan özörnek yüzüme dahi bakmamıştı ukalanın biriydi ve insanlarda ünlü doktor diye ona gitmeyi tercih edebiliyo tıpkı benim gibi.ama aslında ünlü bir doktor olması hiç önemli değilmiş bunu deneyerek anladım çünkü..herneyse çok uzattım belki ama ben kesinlikle bu merkezi öneriyorum.ayrıca tüpbebek+ilaç=4000 ytl.ve bu uygulama yılsonuna kadarda geçerliymiş..bebek uğraşı veren benim gibi herkeze bol şans diliyorum!!!
Son düzenleyen: Moderatör: