Kesinlikle umut tüp bebek merkezi diyorum

nar çiçexgxi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2006
2
0
arkadaşlar bugün umut tüp bebek merkezine gittim dr enver kurt ile randevum vardı.geçmişte yaptırdığım aşılama sonuçlarını testlerimi gösterdim.tüp bebek önerdi vede başarı şansımın çok yüksek olduğunu söyledi buna çok sevindim.ama benim asıl sizlerle paylaşmak istediğim şey merkezden ve doktordan çok memnun kaldığımdıro kadar içten ve samimi geldiki enver bey bana anlatamam size vede öyle bu işi ticarete dökmüş diğer bazı doktorlar gibide değil kendimi çok güvende hissettim orda çok enteresandır sanki yıllardır tanıyormuşum gibi.RÜYAMELEĞıM adlı arkadaşımız bana ve buradaki herkeze orayı şiddetle tavsiye etmişti vede haklıymış kesinlikle!!zaten enver beyede söyledim internette sizden çok bahsediliyo diye.Arkadaşlar kısacası eğer merkez seçmede kararsız arkadaşlar varsa umut tüp bebek merkezini gidip enver beyle tanışmalısınız diyorum.ben ilk aşılamamı eurofertilde olmuşdum olmaz olaydım.hakan özörnek yüzüme dahi bakmamıştı ukalanın biriydi ve insanlarda ünlü doktor diye ona gitmeyi tercih edebiliyo tıpkı benim gibi.ama aslında ünlü bir doktor olması hiç önemli değilmiş bunu deneyerek anladım çünkü..herneyse çok uzattım belki ama ben kesinlikle bu merkezi öneriyorum.ayrıca tüpbebek+ilaç=4000 ytl.ve bu uygulama yılsonuna kadarda geçerliymiş..bebek uğraşı veren benim gibi herkeze bol şans diliyorum!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
SU_DAMLASI kESİNLİKLE sana karşı değil bu yazacaklarım.merkezlerin hepsine umutla gittim.hepsi oldu bitti şansın %80 falan dedi.3 micro denemem var.sonuç yok.hepsi çaldı hayallerimi umutlarımı paramı.ben bilirim kan testinde negatif çıkınca yüzüne bakmayan hastaneleri.ve hep ii merkezlere gitti.mesela amerikan hastanesi....diğerlerini artık söylemek bile istemiyorum umarım benim gibi seni de üzmesinler.ilk günkü neşeli halleri tedavin olumsuz sonuçlansa bile devam etsin.ben artk hiç bir merkeze güvenmiyorum......

Anlıyorum seni haklı olabilirsin tabi.Ama benim sorunum biraz farklı ben vajinismusum o yüzden başarı şansımın yüksek olucağını söyledi doktor yani eşimde ve bende herhangi bir problem olmadığı için.Umarım biraz daha pozitif olabilirsin ve sağlıklı bir bebeğin olur diyorum inşallah.olmayacak diye birşey yok.umudunu yitirmemelisin..

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlıyorum seni haklı olabilirsin tabi.Ama benim sorunum biraz farklı ben vajinismusum o yüzden başarı şansımın yüksek olucağını söyledi doktor yani eşimde ve bende herhangi bir problem olmadığı için.Umarım biraz daha pozitif olabilirsin ve sağlıklı bir bebeğin olur diyorum inşallah.olmayacak diye birşey yok.umudunu yitirmemelisin..
canım öncelikle umudun hiç bitmesin benim sorunumda seninkine benzer eşimde bende sorun yok ama genetik bi hastalığımz var pgd+tüp bebek yaptırdık ama olmadı nasip merkeze gidince sorarmısın ilaç kullanmadan annenin kendi doğal yumurtası ile yapabilirlermiymiş çünkü tedavinin üzerinden bir yıl geçti hala hormonlarım düzelmdi verdikleri ilaçlar altüst etti beni eğer yardımcı olursançok sevinirim kaydirigubbakcemile5

su_damlasi kesinlikle sana karşı değil bu yazacaklarım.merkezlerin hepsine umutla gittim.hepsi oldu bitti şansın %80 falan dedi.3 micro denemem var.sonuç yok.hepsi çaldı hayallerimi umutlarımı paramı.ben bilirim kan testinde negatif çıkınca yüzüne bakmayan hastaneleri.ve hep ii merkezlere gitti.mesela amerikan hastanesi....diğerlerini artık söylemek bile istemiyorum umarım benim gibi seni de üzmesinler.ilk günkü neşeli halleri tedavin olumsuz sonuçlansa bile devam etsin.ben artk hiç bir merkeze güvenmiyorum......

canim kötü tecrübelerin olmuş haklisin ama umut tüp bebek'te 2007 araliktan beri tedavi görüyorum benim durumum bayaği vahimdi senin karşilaştiğin doktorlar sanirim benim durumumdaki bir hastayla ugraşmazdi ama benim doktorum benden hiç bikmadan usanmadan benden daha inatçi bir inançla uğraşti ve sorunumu çok şükür çözdü eylül 18 gibi transferim olacak pozitif yada negatif olmasi artik rabbime kalmiş ama inan benim içim çok rahat bana yapilmasi gereken herşeyi doktorum yapti allah ondan razi olsun ve umarim sende vijdani olan bir doktorla karşilaşirsin

arkadaşlar bugün umut tüp bebek merkezine gittim dr enver kurt ile randevum vardı.geçmişte yaptırdığım aşılama sonuçlarını testlerimi gösterdim.tüp bebek önerdi vede başarı şansımın çok yüksek olduğunu söyledi buna çok sevindim.ama benim asıl sizlerle paylaşmak istediğim şey merkezden ve doktordan çok memnun kaldığımdıro kadar içten ve samimi geldiki enver bey bana anlatamam size vede öyle bu işi ticarete dökmüş diğer bazı doktorlar gibide değil kendimi çok güvende hissettim orda çok enteresandır sanki yıllardır tanıyormuşum gibi.rüyameleğim adlı arkadaşımız bana ve buradaki herkeze orayı şiddetle tavsiye etmişti vede haklıymış kesinlikle!!zaten enver beyede söyledim internette sizden çok bahsediliyo diye.arkadaşlar kısacası eğer merkez seçmede kararsız arkadaşlar varsa umut tüp bebek merkezini gidip enver beyle tanışmalısınız diyorum.ben ilk aşılamamı eurofertilde olmuşdum olmaz olaydım.hakan özörnek yüzüme dahi bakmamıştı ukalanın biriydi ve insanlarda ünlü doktor diye ona gitmeyi tercih edebiliyo tıpkı benim gibi.ama aslında ünlü bir doktor olması hiç önemli değilmiş bunu deneyerek anladım çünkü..herneyse çok uzattım belki ama ben kesinlikle bu merkezi öneriyorum.ayrıca tüpbebek+ilaç=4000 ytl.ve bu uygulama yılsonuna kadarda geçerliymiş..bebek uğraşı veren benim gibi herkeze bol şans diliyorum!!!
canim senin adina çok sevindim rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin.
Buarada dün bende umuttaydim ve inan o güler yüzler hala ayni hiç değişmedi neredeyse 10 aydir gidiyorum ve birgün olsun ne doktorum ne diğer personelden asik surat ters bir davraniş görmedim hele yasemin hanim o birtane öyle güzel öyle içten davraniyorki sanki oranin piskoloğu değilde abla gibi yani ben hala çok memenunum merkezden

Sudamlası söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.Çok güvenli ellerdesin .Ben uzun zamandır UMUT tüp bebeğe gidiyorum.Her gittiğimde aynı sıcak ilgiyi görüyorum.Şu an 15 haftalık gebeyim inşallah sende olumlu sonuca ulaşırsın.Birçok arkadaşımız var UMUT ta giden hepsi çok memnun hiçbir ticari kaygıları yok kesinlikle herkese tavsiye ederim.
RABBİM MELEĞİNE SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMANI NASİP ETSİN :nazar:a.s.:nazar:

X