• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesinlikle NORMAL doğum....Ve HÜSNA-m kollarımda..:)))

Seva_Ky

Meleğim kollarımda...
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
158
1
116
Konya
HİKAYEMİZ....
Pazartesi (18.04.2011 ) sabah kontrolümüz vardı, günümüz dolmuştu ama benim minik kurbağamın gelme gibi bir niyeti yoktu.Kontrole gittik NST ye bağladılar, ultrason çekildik gereken her şey yapıldı her şey normal sancım,ağrım yok.Bu arada sabah 11 de hastaneye gittik akşam 5-e kadar tahlil NSt fln hep de her yere yürüyorum...Akşam 5 de doktorumuz sen bu gün doğurmayacaksın belli dedi, git çarşamba gel.Tamam dedim ve hastaneyi terk ettik. Eve geldik akşam 7 ve ben çok yorgundum, yemeden içmeden direk yatağa yattım, ama uyumadan önce eşime sarılıp bolca ağladım bebeğimiz neden gelmek istemiyor diye...1 saatlik uyku uyumuşum ama sanki bi gece uyumuşum gibi saat 8-de eşim uyandırdı ''aşkım kalk bişeyler ye bebeğimizde acıkmıştır'' .Kalktım ve olan oldu :) Bir anlık altıma kaçırdım zan ettim.Tuvalete gittim hala kaçırıyorum, ped koydum geldim ablamla eşime dedim ki hazır olun bu gece doğurmaya gidiyorum :) Tabii ki bana güldüler

Gece 1 ve benim hala ağrım sancım olmamasına rağmen hafif hafif su kaçırıyorum altıma.Her şeyimi hazırladım giyindim süslendim ablama yardım ettim evleri topladık ve evden çıktık.''Hadi arkadaşlar gidelim doğuralım gelelim '' dedim. Hastaneye geldik baktılar 3-4 cm açılma var su patlamış yatırdılar...NST, SERUM, LAVMAN derken gece saat 2:30 ve benim her 3 dk-da bir olan sancılarım başladı, açılmada devam ediyor ama bebek yok, çok yukarıda. Bütün gece sancı çektim her şey iyi gidiyor yalnız bebek gelmek istemiyor (çirkin kızım benim gelmek istemiyor dünyaya).Sabah 8 de doktorum geldi muayene etti ve '' bu doğum normal olacak ama çok zor olacak, bebek inmiş yalnız YAN inmiş normal pozisyonda değil'' dedi. Bunu duyan ben bas bas bağırmaya başladım beni sezeryana alın diye, ama Allah bütün ebe hemşirelerden razı olsun beni hep sakinleştirdiler ve sen bunu yaparsın diye destek oldular.Sabah saat 10 beni doğumhaneye masaya aldılar. 1 dr,2 ebe hemşire 2 hasta bakıcı beni doğurtmaya başladılar. Ağrılarım dayanılmaz,gücüm kalmamış bebek de doğmuyo. Ikınmaktan içim dışıma çıkıcak gibime geliyordu. Ve zorlu yolculuk ağrı sancı hepsi saat 10:35-te sona erdi..Bebeğim doğdu ve doğum anını gördüm, ellerim ayaklarım titrediyi için bebeğimi sadece göğsüme koydular sonra hemen giydirmeye götürdüler. Yalnız kızlar anne olmak garip bi şeymiş o kadar ağrım sancım prensesimi gördüğüm an bitti.

Ve böylece Salı 19.04.2011 sabah saat 10:35 Hüsna bebek 3250 gr 50 cm olarak Rabbimin izniyle dünyaya geldi..
Bütün bebeğine kavuşan anneleri tebrik ediyoruz daha kavuşamayanlarada sabır diliyoruz ve sağlıkla kavuşmalarını diliyoruz..Allaha emanet olun...Kızımın MAŞALLAH-nı unutmayın teyzeleri Eki Görüntüle 183478 Eki Görüntüle 183479

MAŞALLAH
ALLAH analı babalı büyütsün
hayırlı bir evlat olsun inş
sizede geçmiş olsun

Maşallah Hüsnaya..ismide çok güzel..Allah anneli babalı büyütsün,hayırlı bir evlat olsun..Sizede geçmiş olsun..

Teşekkür ederiz kızlar.... Allahım olmayanlara yaşatsın bu duyguyu İnşallah...Doğumdayken, sancı çekerken de hep dua ettim Allah yaşamayanlara, hasretini çekenlere yaşatsın bu duyguyu...AMİN...

oyyy maşallah kuzuya her doğum öyküsünü ağlayarak okuyorum bunu da gözyaşları içinde okudum çünkü benim için (belki de her anne için öyle ama)yaşadığım ve yaşacağım en kutsal en muhteşem en en en en en ne kadar en varsa o işte doğum sağlıkla büyüsün minik hüsna (isminizde çok güzel bu arada )

yazdıklarınız çok güzel okurken gözlerim doldu.. bende doğum ayına girdim.. umarım kolaylıkla bebeğimi kucağıma alırım... :nazar:

Maaşallah kuzuna....
İnşallah biz de hayırlısıyla alırız kucağımıza yavrularımızı...:49:

oyyy maşallah kuzuya her doğum öyküsünü ağlayarak okuyorum bunu da gözyaşları içinde okudum çünkü benim için (belki de her anne için öyle ama)yaşadığım ve yaşacağım en kutsal en muhteşem en en en en en ne kadar en varsa o işte doğum sağlıkla büyüsün minik hüsna (isminizde çok güzel bu arada )

Teşekkür ederiz baharçelik teyzesi..Ne kadar ilginç bende aynen bütün doğum hikayelerini gözyaşlarıyla okurdum ve hala da okurum...Doğumu canlı canlı yaşamaksa ayrı bir duyguymuş...İsminide annesi koydu teyzesi...:nazar:

yazdıklarınız çok güzel okurken gözlerim doldu.. bende doğum ayına girdim.. umarım kolaylıkla bebeğimi kucağıma alırım... :nazar:

İnşallah hayatım sakın korkma.Bilmiyorum nasıl bir doğum düşünüyorsun, ama normal tavsiye ederim bebeğinin doğum anını yaşamak anlatılamayacak bir duygu...

canım benim bebeğini sağlıkla büyük inşallah normal doğum yaptığım için seni ve sana destek olan herkesi ayrıca tebrik ederim
doğum anı muhteşem bir an mucizevi bir an
bu duyguyu yaşamak için herşeye değer
cennet kokulu yavrunu tatlı ballı öp benim için

Back