Sivilceli Ciltler Kesinlikle ilk önce doktora gidin kurtulmanın başka yolu yok :)))

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ojeoloji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
92
0
Kesinlikle kulaktan duyma ilaçlar veya kozmetik ürünler sakın kullanmayın ben kullandım sonuç berbat suratımda hiç sivilce çıkmazdı sınavlardan olsa gerek bu sene alnım doldu yani her neyse işte kulaktan duyma şeyleri kullandm dahada berbat oldu isimlerini söylemiyeyim yanaklarıma kadar yayıldı neredeyse kızardılar doluştular .s sonra doktora gittim keşke ilk baştan gitseymişim ne uğraşmışım şuanda suratımda hiç bir şey yok kesinlikle doktora gitmenizi tavsiye ediyorum kendi başınıza yapmayın isterseniz kullandığım ilaçları söyleyebilirim en azından bilginiz olur ama doktora gidin kızlar tabi her doktor iyi diye bir şeyde yok istanbulda oturuyorum doktorumun adresini verebilirim isteyen olursa :)

Son düzenleme:

doktor neler verdi acaba sanaaaa?

doktor neler verdi acaba sanaaaa?

eritretin diye bi ilaç verdi çok az damlacık kadar sıkıp sivilcelerin üstüne yaydırcakmışım eczanelerde satılıyo bulabilirsin sivilecelerimi anında geçiriyo benim istersen dene ama sivilcelerinin üstüne sür işe yarıyo gerçekten ama doktora git için rahat etsin bide kızarıklıklar vardı suratımda onlar içinde roza diye bi krem verdi kızarıklıklarda gitti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…