Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bütün leke kremleri aynı şeyi söylüyor işte, hepsi kesin sonuç diyor, %10 bile iyileşme sağlanamıyor. para tuzağı gibi geliyor bana. firmalar ticari kaygılarından dolayı böyle iddaalı konuşuyor.
bence haftada 1-2 kez peeling en etkilisi. yada peeling etkili ürünler, çünkü lekenin geçmesi için cildin yenilenmesi gerekli. peeling yaptıktan sonra bepanthene krem
sivilce lekeleri için çay ağacı yağı içeren ürünler
yaşlılık lekeleri ve güneş lekeleri için buğday yağı yada buğday yağı içeren dermokozmetikler
güneş koruyucuda lekelerin görünümünün koyulaşmaması ve yeni lekeler oluşmaması için gerekli...
bideee acıbadem sütü, arada yüzünü silip yattımmı sabah pırıl pırıl kalkıyorum... zemuszemus
Katılıyorum. 3-5 tl.lik expigment, 250 tl lik ürünlerin 6 ayda yaptığını 3 ayda yapıyor..
Lo roche posayın mela-d sini 7 ay kullandım evet lekelerimi açtı ama tamamen değil..
5 aydır expigment kullanıyorum daha etkili..
Dermokozmetikler faydalı olabiliyor fakat hem pahalı hemde iki kat zaman alıyor..
Katılıyorum. 3-5 tl.lik expigment, 250 tl lik ürünlerin 6 ayda yaptığını 3 ayda yapıyor..
Lo roche posayın mela-d sini 7 ay kullandım evet lekelerimi açtı ama tamamen değil..
5 aydır expigment kullanıyorum daha etkili..
Dermokozmetikler faydalı olabiliyor fakat hem pahalı hemde iki kat zaman alıyor..
eczanelerden alabilirsin 6 -7 ytl ..ben de expigment kullanıorum 2 ay oldu başlayalı çillerimin%50 si gitti tamamen yok olacağı günü heyecanla bekliorumm