KESİN DEGİLMİYİM KIZLAR

Neisimkoyucam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
167
40
28
27
Polikistik overim var. Adete 1 hafta kala doktora gitmiştim onu kontrol için bebek düşünüyorum 1 buçuk sene olduu Neyse hiç kan testi yapmadık zaten hamilemiyimdir diye sormadım. Doktorda muayene etti. O zaman Hamile olsam belli olurmuydu bilemedim adetime daha vardı ya yani Küçük de olabilir ay işte umut dünyası kan testi vermeye gitsemm mi adetim gecikince

Adetiniz gecikince tabiki gidin. Ama gecikmeden bu acaba dusuncesinden cikin. Stresten olmama ihtimali cok yuksek biraz akisina birakib

Canım bende de polikistik over var ve 3 ay adet görmedim zaten duzensizdi dün tedavi icin gittiğim doktordan hamile olduğumu öğrendim eğer belirti yaşıyorsan test yaptır ama kafana çok takmamaya çalış çok zor biliyorum ama elinden geldiğince unutmaya çalış Allah ol deyince oluyor inan inşallah sende hamissindir

Ayyy çok teşekkür ederim amin hayırlı olsun seninde :) peki hiç hsg cekildin mi rahim filmi

Ayyy çok teşekkür ederim amin hayırlı olsun seninde :) peki hiç hsg cekildin mi rahim filmi
Evet cekindi canım bi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama bizim bi tane akraba karnıma baktı rahmin yana kaymış dedi düzeltti halbuki hsg de çıkmamıştı neyse duzelttikten sonra 3 4 hafta sonra hamile kaldım çok şükür hemde hiç tedavi olmadan inanamadım üstelik 3 ay adet görmemiştim herseyin bi zamanı var tedavi o bu hikaye

Peki anestezi altında mı yapıldı ben nedense uyanamamaktan korkuyorum anlamıyorum kendimi
Sedasyon oluyor, uyanmamak gibi bir durumunuz olmaz. Ben mesela genel anesteziden uyanamıyorum ama sedasyonla iki defa kürtaj oldum sıkıntı yaşamadım. Genel anesteziden farkı solunumu sizin yapmaya devam ediyor olmanız.

Doğru diyorsun vakit zamaan her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…