- 8 Eylül 2022
- 167
- 40
- 28
- 27
- Konu Sahibi Neisimkoyucam
-
Haklısınız ama işte artık hayal kırıklığı çok sinirimi bozuyor. Ama sizde 27. günde doktor görür müydü diyorum kendi kendimeAdetiniz gecikince tabiki gidin. Ama gecikmeden bu acaba dusuncesinden cikin. Stresten olmama ihtimali cok yuksek biraz akisina birakib
Haklısınız ama işte artık hayal kırıklığı çok sinirimi bozuyor. Ama sizde 27. günde doktor görür müydü diyorum kendi kendime
Teşekkür ederimTabiki gorurdu niye gormesin
Test alıp yapmaktan Cook yoruldumm tek çizgi çıkmasındanEczadan bi test al yap varsa çıkar
Umarım inşallah öyledirHamileyseniz bile bu kadar erken ultrasonda belli olmaz. Siz adetiniz geçince test yapın
Ultrasonda hamile olduğunuzda rahminiz kalınlaşır adete yakın da aynısı olur o yüzden hiç belli olmaz. Siz stres yapmayınUmarım inşallah öyledir
Stress göbek adım olduUltrasonda hamile olduğunuzda rahminiz kalınlaşır adete yakın da aynısı olur o yüzden hiç belli olmaz. Siz stres yapmayın
İlk gebeliğimde ben de çektirdim hsg çok kolay bir şey. Ve o ay hamile kaldımStress göbek adım olduHer adette aynı şeyler galiba strestende bebeğim olmuyor hsg dediler en son rahim filminden de KORKUYORUM
Peki anestezi altında mı yapıldı ben nedense uyanamamaktan korkuyorum anlamıyorum kendimiİlk gebeliğimde ben de çektirdim hsg çok kolay bir şey. Ve o ay hamile kaldım
anasteziliydi hatta korktum titredim üstüne sakinleştirici yedimPeki anestezi altında mı yapıldı ben nedense uyanamamaktan korkuyorum anlamıyorum kendimi
Canım bende de polikistik over var ve 3 ay adet görmedim zaten duzensizdi dün tedavi icin gittiğim doktordan hamile olduğumu öğrendim eğer belirti yaşıyorsan test yaptır ama kafana çok takmamaya çalış çok zor biliyorum ama elinden geldiğince unutmaya çalış Allah ol deyince oluyor inan inşallah sende hamissindirPolikistik overim var. Adete 1 hafta kala doktora gitmiştim onu kontrol için bebek düşünüyorum 1 buçuk sene olduuNeyse hiç kan testi yapmadık zaten hamilemiyimdir diye sormadım. Doktorda muayene etti. O zaman Hamile olsam belli olurmuydu bilemedim adetime daha vardı ya yani Küçük de olabilir ay işte umut dünyası kan testi vermeye gitsemm mi adetim gecikince
Ayyy çok teşekkür ederim amin hayırlı olsun seninde :) peki hiç hsg cekildin mi rahim filmiCanım bende de polikistik over var ve 3 ay adet görmedim zaten duzensizdi dün tedavi icin gittiğim doktordan hamile olduğumu öğrendim eğer belirti yaşıyorsan test yaptır ama kafana çok takmamaya çalış çok zor biliyorum ama elinden geldiğince unutmaya çalış Allah ol deyince oluyor inan inşallah sende hamissindir
Evet cekindi canım bi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama bizim bi tane akraba karnıma baktı rahmin yana kaymış dedi düzeltti halbuki hsg de çıkmamıştı neyse duzelttikten sonra 3 4 hafta sonra hamile kaldım çok şükür hemde hiç tedavi olmadan inanamadım üstelik 3 ay adet görmemiştim herseyin bi zamanı var tedavi o bu hikayeAyyy çok teşekkür ederim amin hayırlı olsun seninde :) peki hiç hsg cekildin mi rahim filmi
Sedasyon oluyor, uyanmamak gibi bir durumunuz olmaz. Ben mesela genel anesteziden uyanamıyorum ama sedasyonla iki defa kürtaj oldum sıkıntı yaşamadım. Genel anesteziden farkı solunumu sizin yapmaya devam ediyor olmanız.Peki anestezi altında mı yapıldı ben nedense uyanamamaktan korkuyorum anlamıyorum kendimi
İçim rahatladı çok teşekkür ederimSedasyon oluyor, uyanmamak gibi bir durumunuz olmaz. Ben mesela genel anesteziden uyanamıyorum ama sedasyonla iki defa kürtaj oldum sıkıntı yaşamadım. Genel anesteziden farkı solunumu sizin yapmaya devam ediyor olmanız.
Doğru diyorsun vakit zamaan her şeyEvet cekindi canım bi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama bizim bi tane akraba karnıma baktı rahmin yana kaymış dedi düzeltti halbuki hsg de çıkmamıştı neyse duzelttikten sonra 3 4 hafta sonra hamile kaldım çok şükür hemde hiç tedavi olmadan inanamadım üstelik 3 ay adet görmemiştim herseyin bi zamanı var tedavi o bu hikaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?