- 25 Kasım 2008
- 147
- 2
ben de ankaradayken bu arkadaşın dediği orhan murat özdemirin yerine gitmiştim...seans seans değil toptan bir 750 tl civarı ücret almıştı ve demişti ki kaç seans olursa olsun morluklaırnız geçene kadar yapacağız lazeri...ve kesin diyordu, mutlaka azalacak...ben de güvendim ve başladım ama 5 seans sonra istanbula taşındım malesef...5 seans çok az tabi,genelde 10 seans en az sürüyormuş ama benim gittiğim süre boyunca kahverengilikten daha tatlı pembemsiliğe doğru bir dönüşüm olmuştu kesinlikle..bende genetik bu morluk,çirkin bir koyuluktan biraz daha açılmıştı,tamamen devam etsem belki çok daha fazla geçerdi...sonra devam etmediğime pişman oldum çok, istanbulda bu fiyatlarda bişey bulamadım,çok içime sinmedi hiçbiyer...
Bende orhan murat Özdemir e aynı senin dediğin gibi lazer tedavisi yaptırdım canım yaklaşık iki sene boyunca yirmi seans gittim.on seansa kadar etki ediyor daha sonra etki etmemeye başlıyor zaten tamamen de geçmiyor sadece azalıyor.ben de ankaradayken bu arkadaşın dediği orhan murat özdemirin yerine gitmiştim...seans seans değil toptan bir 750 tl civarı ücret almıştı ve demişti ki kaç seans olursa olsun morluklaırnız geçene kadar yapacağız lazeri...ve kesin diyordu, mutlaka azalacak...ben de güvendim ve başladım ama 5 seans sonra istanbula taşındım malesef...5 seans çok az tabi,genelde 10 seans en az sürüyormuş ama benim gittiğim süre boyunca kahverengilikten daha tatlı pembemsiliğe doğru bir dönüşüm olmuştu kesinlikle..bende genetik bu morluk,çirkin bir koyuluktan biraz daha açılmıştı,tamamen devam etsem belki çok daha fazla geçerdi...sonra devam etmediğime pişman oldum çok, istanbulda bu fiyatlarda bişey bulamadım,çok içime sinmedi hiçbiyer...