• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kesi yeri ???

Canım fotoğraf eklersen daha net bilgi verebiliriz ama özel mesajda da dediğim gibi 5 gün çok erken, protezlerin yerleşmesi uzun sürüyor. 1 yılda tam şeklini alıyor.

Kesi yerlerinin saklanması için çok erken ama benimki karşıdan bakılınca görünmüyor tam bombenin başlasdığı yerde benim kesiler

Merak etme zamanla inecekler ama dediğim gibi çok yeniler benimkiler ilk günler füze gibiydi eyvah!! diyordum bunlar inmezse. hem indi,hem küçüldü:KK43:

evet benim de öyleydi ama bugün indi biraz sanki ,doktora da ödem geçince daha küçülmezler mi diye sordum hayır yerine oturunca daha güzel olacaklar büyücekler dedi ...
bekleyim bakalım......

evet benim de öyleydi ama bugün indi biraz sanki ,doktora da ödem geçince daha küçülmezler mi diye sordum hayır yerine oturunca daha güzel olacaklar büyücekler dedi ...
bekleyim bakalım......
Evet formda daha sonradan büyüyen arkadaşlarımız nadir de olsa var ama benimkiler ödemler inince küçüldüler:KK53:

Mesajda söylediğim gibi,, ameliyat sürecin henüz çok yeni ilerleyen zamanlarda protez kasların etkisinden sıyrılıp kendini aşşağı bıraktıkca dikiş göğüs altı kıvrımına saklanacak... Şuan sabit ve hareketsiz duruyor protez henüz yumuşamadı,, sadece biraz zaman geçmesi gerekiyor,,, doktor bunu ayarlamıştır iz görünecek şekilde dikiş koordinasyonunu ayarlamamış olması için çok acemi bir doktor olması gerekir ve her doktor bilir ki iz konusunda bayanlar çok hassas oyuzden extra özen gösteriyorlar dikiş atarken ki iz belli olmasın... endişelenme geçmiş olsun tekrardan..... :KK66:

Mesajda söylediğim gibi,, ameliyat sürecin henüz çok yeni ilerleyen zamanlarda protez kasların etkisinden sıyrılıp kendini aşşağı bıraktıkca dikiş göğüs altı kıvrımına saklanacak... Şuan sabit ve hareketsiz duruyor protez henüz yumuşamadı,, sadece biraz zaman geçmesi gerekiyor,,, doktor bunu ayarlamıştır iz görünecek şekilde dikiş koordinasyonunu ayarlamamış olması için çok acemi bir doktor olması gerekir ve her doktor bilir ki iz konusunda bayanlar çok hassas oyuzden extra özen gösteriyorlar dikiş atarken ki iz belli olmasın... endişelenme geçmiş olsun tekrardan..... :KK66:

Doç. tu doktor tecrubesiz olması imkansız oluyor bu durumda sanırım :KK53:
Teşekkür ederim tekrardan..:KK36:

Back
X