Kesi yeri meme başı mı?, meme altı mı

fatmakara123456

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
53
1
34
Merhaba yaklaşık 1 ay sonra meme büyütme ameliyatı olacağım, mentor marka 300-325 cc büyüklük düşünüyorum fakat kesi yerine karar veremedim, yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler

Buna siz değil ki doktor karar veriyor. Bazılarının tarzı var ona göre kesi açıyor bazıları meme fizyolojik yapısına göre açıyor. Hastaya bırakılan bir yöntem değil bu. Doktor size mi bıraktı?

Merhaba öncelikle teşekkürler cevabınız için, benim gittiğim doktor ben 2 yöntemle de yapıyorum fakat meme ucu kesisiyle daha az iz kalıyo dedi ondan tereddüt ettim

CC’leri doktor inceleyip karar verir.
Benimki meme altından oldu. Bu konuda sana nasıl yardımcı olabiliriz bilmiyorum açıkcası.
Merhaba doktor inceledi ve dediğim gibi 300 ya da 325 uygun olur dedi , ben de çok büyük bir göğüs istemiyorum zaten l
CC’leri doktor inceleyip karar verir.
Benimki meme altından oldu. Bu konuda sana nasıl yardımcı olabiliriz bilmiyorum açıkcası.

Merhaba öncelikle teşekkürler cevabınız için, benim gittiğim doktor ben 2 yöntemle de yapıyorum fakat meme ucu kesisiyle daha az iz kalıyo dedi ondan tereddüt ettim
Meme ucu kesisiyle meme ucunda kalıcı hissizliği olabiliyor ama bu konuda da Bilgi vermeliydi.

3 tanıdığım bu ameliyatı oldu.
biri sadece büyütmeydi.
2si kilo vermenin sonucu iyice sarkma olduğundan toparlatıp silikon taktırmışlardı, birisin de sadece bir çizgi lollipop diyorlarmış, diğerin de ters t şeklinde oldu.
neye göre karar veriyorlar bilmiyorum.
siz doktorunuza danışın bunu en iyisi içinizi rahatlatın.
meme yapınıza göre en iyisini doktorunuz size söyleyecektir.
güvendiğiniz bir doktordur umarım.
sizi aydınlatması çok önemli

Merhaba güvendiğim 1 doktor en az iz kalan yöntem olduğu için tercih edicem 1 doğum yaptım ben de sarkma problemim olmadı , bakalım ameliyattan sonra bilgi veririrm memnun olup olmadığımı

Merhaba hissislik sorunu yaşamıycağımı söyledi doktorum , bakalım hayırlısı 1 ay sonra görücem :)
Meme ucu kesisi de başarılıysa, size tavsiye ediyorsa gönül rahatlıgı ile meme ucu kesisini tercih edin. 2011 de meme ucu kesisi ile ameliyat oldum, gerçekten izi çok çok iyi saklayan bir yer. Hissizlik asla olmadı. Meme altı kesisi ile de amelşyat olup hissizlik yaşayan birçok bayan oldu. Bu biraz doktorun dikkati, becerisi ile ilgili aslında.
Doktorunuz bunu dediyse kendine güveniyor demekki, inanın çok daha rahat olacaksınız.

Teşekkürler cevabınız için evet genelde meme başı kesisini tercih ediyor doktorum, inşallah bi sıkıntı yaşamam tarih yaklaştıkça korku artıyor tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…