• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşfetime düşen alakasız sinir bozucu şeyler

O gönderilerin ana sayfasına gittiğinizde sayfayı ortak kimler takip ediyor göremiyor musunuz acaba?
Bakıyorum kimse yok ortak.Çıkan gönderiyi beğenenlere bakıyorum orda da ortak kimse yok.Sinirim bozuldu artık listemden birisi beğeni filan yapmadan izliyo sanırım ama kim oldugunu cözemedim

Tiklamayin görmezden gelin. Bir süre sonra kendi ilgi alaniniza göre içerikler çıkacaktır.

Merhaba hanımlar
Keşfete düşen şeyler neye göre belirleniyor biliyor musunuz? Benim keşfetime özellikle arap kadınların olduğu açık saçık videolar fotolar düşüyor.Beğenmediğim takip etmediğim halde nasıl oluyor bu anlamıyorum.Engelle engelle bıktı sayfaları.Artık sinirim bozuldu.Bu tür şeylerin keşfetime düşmesini engelleyebilir miyim
senin takip ettigin insanlarin takip ettikleri olabilir. begenmedigin halde tikladiysan tekrar gelebilir.

1 kere gordunuz engellemek icin tikladinz mesela gonderiye tiklamis oldunuz engellemek icin de olsa tiklamis oldugunuz icin hep ona benzer seyler cikar bu yzudendir

1 kere gordunuz engellemek icin tikladinz mesela gonderiye tiklamis oldunuz engellemek icin de olsa tiklamis oldugunuz icin hep ona benzer seyler cikar bu yzudendir
Ya hiç sormayın çıktıkça sinirim bozuldu ha bire engelledim engelledikçe de bitmedi artık dokunmuyorum pes ettim

Back
X