• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşfetime düşen alakasız sinir bozucu şeyler

Quennhazel

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
1.485
En iyi cevaplar
1
2.068
658
Adana
Merhaba hanımlar
Keşfete düşen şeyler neye göre belirleniyor biliyor musunuz? Benim keşfetime özellikle arap kadınların olduğu açık saçık videolar fotolar düşüyor.Beğenmediğim takip etmediğim halde nasıl oluyor bu anlamıyorum.Engelle engelle bıktı sayfaları.Artık sinirim bozuldu.Bu tür şeylerin keşfetime düşmesini engelleyebilir miyim

Bende de çıkıyordu bir ara alakasız şeyler aynı şekilde engelliyordum ama sanırım açıp engellediğim için bitmek bilmiyordum engellemeyi bıraktım çıkmaz oldu

Bende de çıkıyordu bir ara alakasız şeyler aynı şekilde engelliyordum ama sanırım açıp engellediğim için bitmek bilmiyordum engellemeyi bıraktım çıkmaz oldu
Ya oda aklıma geldi çünkü engellediğim bazı videolar başka sayfalardan tekrar karşıma çıktı.Bende bi süre bekleyim en iyisi umarım gelmez tekrar o tarz şeyler

Görmezden gelin, bir süre sonra gelmez.
Sayfaya girmeyip keşfetteki fotoya bir baksaniz bile o tarz paylaşımlar size görünmeye devam eder.

Ya oda aklıma geldi çünkü engellediğim bazı videolar başka sayfalardan tekrar karşıma çıktı.Bende bi süre bekleyim en iyisi umarım gelmez tekrar o tarz şeyler
Takip ettğiniz biri etkilesimdeyse böyle hesaplarla,kesfete düsüyor.
Altında da yazar takip edilenden etkilesim diye.
Ama kim oldugunu göstermez.

Arama geçmişinizi tamamen silin.
takip ettiğiniz sayfaları gözden geçirin, bu tarz içerikleri paylaşanlar olabilir. Benim takip ettiğim bazı komedi sayfaları twerk videosu atıyordu storye. Onların hepsini takipten çıktım.

Engellemek için olsa bile onlara tıklamayın. Her baktığınızda, engellediğinizde profile girmiş oluyorsunuz ve siz baktıkça yenilerini getiriyor sistem böyle çalışıyor. Engellediklerinizin engelini de kaldırın bence ve arama geçmişini en son bir kere daha temizleyin. 1-2 hafta sonra kendi ilgi alanınıza göre şekillenmiş olur.

Arama geçmişinizi tamamen silin.
takip ettiğiniz sayfaları gözden geçirin, bu tarz içerikleri paylaşanlar olabilir. Benim takip ettiğim bazı komedi sayfaları twerk videosu atıyordu storye. Onların hepsini takipten çıktım.

Engellemek için olsa bile onlara tıklamayın. Her baktığınızda, engellediğinizde profile girmiş oluyorsunuz ve siz baktıkça yenilerini getiriyor sistem böyle çalışıyor. Engellediklerinizin engelini de kaldırın bence ve arama geçmişini en son bir kere daha temizleyin. 1-2 hafta sonra kendi ilgi alanınıza göre şekillenmiş olur.
Dediginiz şeyleri yaptım ama engellediklerimin engelini kaldırmadım bir daha da engellemek için dahi dokunmamaya çalışıyorum o tarz videolara inş kaybolurlar bir an önce

Keşfette çıkanlar arkadaş listenizin takip ettiği sayfalar veya etiketler oluyor genelde. Engel atarak keşfeti temizleyemezsiniz, o arkadaşları bulup listeden çıkartmanız lazım

Keşfette çıkanlar arkadaş listenizin takip ettiği sayfalar veya etiketler oluyor genelde. Engel atarak keşfeti temizleyemezsiniz, o arkadaşları bulup listeden çıkartmanız lazım
Ya beğendim e tıklamadan izliyor birisi sanırım çünkü kim beğenmiş diye baktıgımda arkadaş listemden kimse görünmüyor

Evet öyle bisey yazıyo.
Bende de cünkü bütüünn farmasici ablalar cıkıyordu kabus gibi.
Meğer takibimde biri katalog isi yapıyrmus sildim kurtuldm:)
Arkadaş listemi tekrar gözden geçireceğim beğenenler arasında listemden kimse yok ama sürekli arap kadınları takip eden biri var sanırım

Ya beğendim e tıklamadan izliyor birisi sanırım çünkü kim beğenmiş diye baktıgımda arkadaş listemden kimse görünmüyor
O gönderilerin ana sayfasına gittiğinizde sayfayı ortak kimler takip ediyor göremiyor musunuz acaba?

Back
X