- 28 Aralık 2024
- 117
- 87
- 13
- Konu Sahibi ahsenov123
-
Yani alttan muayene edip mi söyledi onları doktor. 3 hafta çok erken kese görünmesi için, kan değerlerinden ilerlerler. Beta belli bir değere gelince de kese görünür diye biliyorum. Bence 5-6. haftaları bekleyin.Kızlar cuma günü testim pozitif çıktı, son adet tarihim 1 şubat(adet olduğum tarih) bitişi 4 şubat ve hesapladığımda bugüne kadar 3 hafta olmuş oluyor. Bugün doktora muayene olmaya gittim ve kese görünmüyor bebeğin gelişimi zayıf olabilir dedi. Benim araştırmalarıma göre 5 yada 6. haftda kese görünüyor. Bu doktor neden bana böyle birşey dedi. Birde rahim duvarın kalınlaşmış dedi.
Ultrason ile baktı horman testi yapalım dedi. Kan verdim öğleden sonra çıkıcakmış ama umutsuz konuştu. Rahim duvarı kalınlaşmış demek iyi birşey mi?Yani alttan muayene edip mi söyledi onları doktor. 3 hafta çok erken kese görünmesi için, kan değerlerinden ilerlerler. Beta belli bir değere gelince de kese görünür diye biliyorum. Bence 5-6. haftaları bekleyin.
Betayı bilmiyorum maalesef hormon testi istedi öğleden sonra çıkacak mış ama çok umuylu konuşmdıBen 4+6 da görmüştüm ama beta 3000 idi . Betanız kaç
Korkmayın 3 haftalık ise daha çok küçük görünmemesi gayet normal. Ben 3 haftalıkken betam 30du ve doktorum muayene çağırmadı iki günde bir kan verdim bir hafta sonra sanırım 1500lerdi keseyi gördüm çok küçüktü. Daha sonra iki gün sonra gittiğimde daha net gördüm. Stres yapmayın umarım bebiş sizinledirBetayı bilmiyorum maalesef hormon testi istedi öğleden sonra çıkacak mış ama çok umuylu konuşmdı
Umarım öyledir teşekkür ederim morel verdiniz :) bakalım doktor bey ne diyecekKorkmayın 3 haftalık ise daha çok küçük görünmemesi gayet normal. Ben 3 haftalıkken betam 30du ve doktorum muayene çağırmadı iki günde bir kan verdim bir hafta sonra sanırım 1500lerdi keseyi gördüm çok küçüktü. Daha sonra iki gün sonra gittiğimde daha net gördüm. Stres yapmayın umarım bebiş sizinledir
Bugün mü bakacaklarUmarım öyledir teşekkür ederim morel verdiniz :) bakalım doktor bey ne diyecek
Neden ama. Ultrasonda başka bir şey mi gördü, sorsaydınız. Yani adet düzeninizi bilmiyorum ama düzenli olduğunu varsayarsak Şubat'ın ortasında yumurtlama olsa bile 2-3 haftalık hamilelik olması lazım. Rahim duvarın kalınlaşmışsa hamilelik oluşuyor demek. Yani kan değerini görmeden keseyi görmeden bebeğin gelişimi hakkında konuşması mantıklı gelmedi bana. Kan sonucu çıkarsa belli olur bakalım.Ultrason ile baktı horman testi yapalım dedi. Kan verdim öğleden sonra çıkıcakmış ama umutsuz konuştu. Rahim duvarı kalınlaşmış demek iyi birşey mi?
Evet bana da mantıklı gelmedi ultrasona baktı sadece ve göremedi hemen morelimi bozdu. Kan testi istedi öğleden sonra gidicem sonuç almaya ama stresliyim yaniNeden ama. Ultrasonda başka bir şey mi gördü, sorsaydınız. Yani adet düzeninizi bilmiyorum ama düzenli olduğunu varsayarsak Şubat'ın ortasında yumurtlama olsa bile 2-3 haftalık hamilelik olması lazım. Rahim duvarın kalınlaşmışsa hamilelik oluşuyor demek. Yani kan değerini görmeden keseyi görmeden bebeğin gelişimi hakkında konuşması mantıklı gelmedi bana. Kan sonucu çıkarsa belli olur bakalım.
Stres yapma canım. Hamileliğini erken farketmişsin. Doktorlar bazen yapıyor bunu, ben de ilk hamileliğimde senin gibi erken haftada gitmiştim. Ultrasonla bakıp rahmin kalınlaşmaya başlamış hamilelik olabilir hamilelik değilse rahim kanseri demişti. Doktorlar bazen bilgilendirdiklerini sanıyorlar ama insanı gereksiz strese sokabiliyorlar. O yüzden kan sonucunu bekle, değerine göre de keseyi görmeye gidersin.Evet bana da mantıklı gelmedi ultrasona baktı sadece ve göremedi hemen morelimi bozdu. Kan testi istedi öğleden sonra gidicem sonuç almaya ama stresliyim yani
Çok şükür bir sıkıntı yok muş. Öğleden önce ki karamsar doktor yoktu sanki. Güzel konuştu 3 haftalık mış daha normal miş böyle olmasıStres yapma canım. Hamileliğini erken farketmişsin. Doktorlar bazen yapıyor bunu, ben de ilk hamileliğimde senin gibi erken haftada gitmiştim. Ultrasonla bakıp rahmin kalınlaşmaya başlamış hamilelik olabilir hamilelik değilse rahim kanseri demişti. Doktorlar bazen bilgilendirdiklerini sanıyorlar ama insanı gereksiz strese sokabiliyorlar. O yüzden kan sonucunu bekle, değerine göre de keseyi görmeye gidersin.
İyi canım çok geçmiş olsun. Hamileliğin de hayırlı olsunÇok şükür bir sıkıntı yok muş. Öğleden önce ki karamsar doktor yoktu sanki. Güzel konuştu 3 haftalık mış daha normal miş böyle olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?