çok küçük olduğu için görememiştir canım vajinal ultrasonla baksaydı görebilirdi keşke izin verseydin.rahim kalınlaştıysa gebelik belirtisidir die biliorum stres yapma umarım herşey yolunda gider
arkadaşlar 5+1 haftalık hamileym doktora gittiğimde 4+5 haftalıktım karından ultrasonla keseyi göremdi doktor sadece rahimde kalınlaşmayı görebiliyorum keseyi görebilmem için vajinal ultrasonla bakmam lazım daha çok kücük dedi onuda ben istemedim ve 10 gün sonraya gün verdi sabırsızlanıyorum günler geçmiyoooo:1no2:
bende doktora gittim 1 saat önce falan doktor ultrasonla baktı rahim kalınlaşmış büyük bi ihtimal hamilesin bide kan testi baktıralım dedi 2 de sonucum cıkacak dua edin baaaa benimde rahmim kalınlaşmış bende mi hamileyim acabaaaa:uhm:
TREND, SEVGii ve İSTEYEN TÜM ARKADAŞLAR İNŞALLAH BEBEKLERİNİZE ÇABUCAK KAVUŞURSUNUZ...
BENCE İKİNİZDE HAMİLESİNİZ, GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ.
TREND, SEVGii ve İSTEYEN TÜM ARKADAŞLAR İNŞALLAH BEBEKLERİNİZE ÇABUCAK KAVUŞURSUNUZ...
BENCE İKİNİZDE HAMİLESİNİZ, GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ.
arkadaşlar 5+1 haftalık hamileym doktora gittiğimde 4+5 haftalıktım karından ultrasonla keseyi göremdi doktor sadece rahimde kalınlaşmayı görebiliyorum keseyi görebilmem için vajinal ultrasonla bakmam lazım daha çok kücük dedi onuda ben istemedim ve 10 gün sonraya gün verdi sabırsızlanıyorum günler geçmiyoooo:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?