• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keseyi gördük 3 tane minik keseeee

s&g

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
185
4
96
39
Denizli
SLM KIZLAR ŞUAN O KADAR ŞAŞKINIM Kİ ANLATAMAM SİZE AKŞAM DOKTORA GİTTİK KESEYİ GÖRMEK İÇİN Bİ BAKTIKKİ 3 TANE KESE YAN YANA DİZİLMİŞLER CANLARIM BENİM ŞOK OLDUK EŞİMLE İKİMİZ NE DİYECEĞİMİZİ ŞAŞIRDIK KALDIK 2 TANEYİ BEKLİYORDUMDA ÜÇ TANEYİ BEKLEMİYORDUK ÇOK ŞAŞIRDIK DOKTOR 3 TANENİN RİSKLİ OLACAĞINI SÖLEDİ 12.HAFTAYA KADAR BEKLİYELİM KENDİ ATMASSA 1 TANESİNİ SONLANDIRIRIZ DEDİ OZAMAN MORELİM BOZULDU BEN HANGİ BİRİNE KIYAYIM ONLARIN KAÇ SENEDİR BU ZAMANI BEKLİYORUM Bİ YANDAN DA RİSKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM HEP DUA EDİYORUM ALLAHIM BAKABİLECEĞİMİZ KADAR VER DİE HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLDUN ŞUAN HİÇ BİŞEY DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM HERŞEYİ ZAMANA BIRAKTIM RABBİM HAYIRLISI NE İSE ONU VERSİN DUAM BÖLE BEN 4 SENEDİR 1 BEBEK İSTERKEN RABBİM 3 TANE BİRDEN VERDİK GÖRÜNTÜLERİNİ Bİ GÖRSENİZ ÇOK TATLILAR YAN YANA DİZİLMİŞ YAVRULARIM NASIL KIYARIM BEN ONLARA ALLAHIM EN İYİSİNİ SEN BİLİRSİN HAYIRLISINI VER RABBİM :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

gözün aydın canım
tebrik ederim
sağ sağlim hepsini kucağına alırsın insallah

SLM KIZLAR ŞUAN O KADAR ŞAŞKINIM Kİ ANLATAMAM SİZE AKŞAM DOKTORA GİTTİK KESEYİ GÖRMEK İÇİN Bİ BAKTIKKİ 3 TANE KESE YAN YANA DİZİLMİŞLER CANLARIM BENİM ŞOK OLDUK EŞİMLE İKİMİZ NE DİYECEĞİMİZİ ŞAŞIRDIK KALDIK 2 TANEYİ BEKLİYORDUMDA ÜÇ TANEYİ BEKLEMİYORDUK ÇOK ŞAŞIRDIK DOKTOR 3 TANENİN RİSKLİ OLACAĞINI SÖLEDİ 12.HAFTAYA KADAR BEKLİYELİM KENDİ ATMASSA 1 TANESİNİ SONLANDIRIRIZ DEDİ OZAMAN MORELİM BOZULDU BEN HANGİ BİRİNE KIYAYIM ONLARIN KAÇ SENEDİR BU ZAMANI BEKLİYORUM Bİ YANDAN DA RİSKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM HEP DUA EDİYORUM ALLAHIM BAKABİLECEĞİMİZ KADAR VER DİE HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLDUN ŞUAN HİÇ BİŞEY DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM HERŞEYİ ZAMANA BIRAKTIM RABBİM HAYIRLISI NE İSE ONU VERSİN DUAM BÖLE BEN 4 SENEDİR 1 BEBEK İSTERKEN RABBİM 3 TANE BİRDEN VERDİK GÖRÜNTÜLERİNİ Bİ GÖRSENİZ ÇOK TATLILAR YAN YANA DİZİLMİŞ YAVRULARIM NASIL KIYARIM BEN ONLARA ALLAHIM EN İYİSİNİ SEN BİLİRSİN HAYIRLISINI VER RABBİM :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

3 tane minik keseeeeedelikafadulden ne kadar güzel ya delikafadulden hayırlı olsun canım bencede zamana bırakman en iyisi şimdilik keyfii çıkar delikafadulden bende çoğul gebelik istiyodum ama kısmet değilmiş tebriklerdelikafadulden

gözünaydın canım çok sevindim gerçekten...
Bizimde 13 yıldır beklenen bebeklerimiz var tüp bebek koydurduk (benim değil bir yakınımızın)...
Dua et olurmu hamilelerin duası kabul olur derler:))

canım coooooooooo k sevındım...........bende aynı ıkız beklerken uç gorduk.........sonlandırmayı kabul etmedım .......ınş yola devam kıpır kıpırlar hangısıne kıyılır doktorum banada bırı gıdebılır dedı ama gıden yok....................ınş katıl bıze .....................

Canım yazını okuyunca nasıl duygulandım anlatamam. bizde 2,5 yıldan beri uğraşıyoruz ama maddi açıdan müsait olamadığımız için tüp bebek maalesef yaptıramıyrz.
sana gelince... dua et. dua bir iksirdir ve kapalı sandığımız her kapının anahtarıdır. okadar çok örnek ve okadar çok şey duydumki senin durumunla alakalı mevlam isteyince nasıl mucizeler yaratıyor anlatamam. bak gör 3 yavruna birden kavuşacaksın. mübarek günlerdeyiz. gök kapılarının açık olduğu vakitler bunlar. dilerim rabbimden o zor kararı vermek zorunda kalıpta yavrularından birinin canını o atan minicik kalbini sonlandırma durumuna gelmessin. raabbim şifa versin. mevlam büyük.allaha emanet ol. hayırlı haberlerini bekliyorum.
:emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek:

Canımm çok güzell,çoookk,bir de onlar şekilleneceeek,canlanacakk,hareketleneceek ,ozaman daha da kurban olucan hallerinee..
Bak canım,biz de 3 embriyo koydurmuştuk,2 tanesi tuttu,fakat 3ünü de görseydim,kendi canımı verir yine kesinlikle hiçbirine dokunamazdım,
ha yaşamayan bilmez diyenler çıkabilir şimdi fakat ben şuna gönülden innayorum ki,Rabbim kimseye taşıyamayacapı yükü yüklemez,O herşeyi bizden iyi bilir..
12 haftalık bebek ne demek biliyormusunn,herşeyi tastamam kocaman bir bebek..
Hiç niyetini bozma canım benim,Allaha sığın,vekilin o olsun,gerisinde de keyfine bakka.s.

KIZLARR ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM VERDıĞıNıZ DESTEK ıÇıN ıNŞ.SONLANDIRMAK ZORUNDA KALMAM HAKKIMIZDA HAYIRLISI NE ıSE O OLSUN BEN VE BEBEKLERıM ıÇıN... ıNŞ.HERŞEY YOLUNDA GıDECEK VE BEN KARAR VERMEK ZORUNDA KALMIYACAĞIM KENDıMı ALLAHA VE ZAMANA BIRAKTIM O HERŞEYıN EN ıYıSıNı BıLıR O YÜZDEN RAHATIM SIKINTILI DEĞıLıM BOL BOL DUA EDıYORUM KALDIRABıLECEĞıM YÜKÜ VER BANA DıYE NASıP KISMET BU ıŞLER 3 TANE SAĞLIKLI ATAN KALBı GÖRÜNCE NASIL KIYARIM BEN ONLARA ALLAHIM ıNŞ.O NOKTAYA GELMEZDE BEBEKLERıM SAĞLIKLI OLURLAR BENDE SAĞLIKLI OLURUM ıNŞ.HEPıNıZE ÇOK TEŞEKKÜRLER ÇOK GÜZEL Bı DUYGU BUUU RABBıM HERKESE TATDIRSIN ıNŞ.ÖPÜYORUM HEPıNıZı Şeniz

Canım hayırlı olsun.Bu duygunun ne demek olduğunu çok iyi bilirim.Olumsuz şeyleri düşünme,artık hamişsin.Bir veya üç ne farkeder.Herşeyi oluruna bırak,sağdan soldan duyduğun olumsuz şeyleride kafana takma.O kadar şanslıyızki biz Allah'ım bir beklerken,üç verdi.Bu tamamen eşinle,senin vereceğin bir karar.O yüzden herşeyi oluruna bırak.Tekrar hayırlı olsun.

Back