Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oval ise kız diye duydum hayırlı olsunMerhaba kızlarrr, 6+2 günlük hamileyim. İlk hamileliğim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahbu da bugünkü ultrason görüntüm sizce kız mı erkek mi ?
![]()
Allah kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba kızlarrr, 6+2 günlük hamileyim. İlk hamileliğim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahbu da bugünkü ultrason görüntüm sizce kız mı erkek mi ?
![]()
Çok teşekkür ederim Allah gönlümüze göre versinOval ise kız diye duydum hayırlı olsun
Ay 15. Haftada hala belli değil mi hiç mi bir şey söylemediAllah kucağınıza almayı nasip etsinben de 15 haftalık hamileyim kesem ilk 7 8 hafta boyunca ovaldi şimdi yuvarlak doktor hala net cinsiyet söylemedi bence kese şekline göre tahmine güvenmeyin sağlıklı olsun inşallah tek çaremiz beklemek
![]()
yoo söyledi 13. haftada kıza benziyor dedi 14 te erkek gibi dediAy 15. Haftada hala belli değil mi hiç mi bir şey söylemedi![]()
Valla benm ilk gebelikte erkekti fasulye gibiydi keseMerhaba kızlarrr, 6+2 günlük hamileyim. İlk hamileliğim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahbu da bugünkü ultrason görüntüm sizce kız mı erkek mi ?
![]()
Allah gönlünüze göre versinValla benm ilk gebelikte erkekti fasulye gibiydi kese
Bu sefer yusyuvarlak bakalım ne cıkacak![]()
Hahahah başka seçenek yok zatenyoo söyledi 13. haftada kıza benziyor dedi 14 te erkek gibi dedie bunu ben de biliyorum ikisinden biri
amin inşallah cümlemizinHahahah başka seçenek yok zatenAllah gönlünüze göre versin
![]()
Aminnnnamin inşallah cümlemizinilk çocuk zaten kız erkek fark etmez sağlıkla gelsinler
![]()